- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #77.281
inşallah canı 24 nisanmış bat benimAynısı bazen banada oluyo cnm ama daha çok sağ tarafımda benim ondan sordum aynı gibi test yapmadım daha ben var günüm diye inş vardır bebiş
Bk bnmkydi buFlasla cektim
Valla hersey oluruma varır canım.. bilemedm ki iyi bse desm umutlanrsn ktü bse desm üzülrsn Allah de rabbime brk ama bnce sbh idrrla blre dha yap bnce bnde aksm ypmştm 9bckta o yzden slk ckmsta olablr24 nisanmış bat
bilmiyorum canım yaaaa diyorum testin kendi çizgisi olsa iki ay bunu bile görmemiştim. hemde bu testin çizgileri gri değilmi. bu bildiğin kıl gibi c deki kırmızının pembesi
benim gözle gördüğüm böyle ama foto tam çekemiyorumBk bnmkydi bu
hayırlısı canım yaaValla hersey oluruma varır canım.. bilemedm ki iyi bse desm umutlanrsn ktü bse desm üzülrsn Allah de rabbime brk ama bnce sbh idrrla blre dha yap bnce bnde aksm ypmştm 9bckta o yzden slk ckmsta olablr
rabbim gönlüne göre verir umarım melegin senledrbenim gözle gördüğüm böyle ama foto tam çekemiyorum
ayy ne güzel
Hayirli olsun...hadi bakalim dogruuuuu kan testineee!...3 dk da böyle oldu hemen
ve aleyküm selam nerlerdesiniz kız kimseler yokSelam canlar
Annemdeydim ablacim dun gece geldik...ve aleyküm selam nerlerdesiniz kız kimseler yok
ayy hadi çıkmazsa bat daha gelmedi ya canımHayirli olsun...hadi bakalim dogruuuuu kan testineee!...
çıkmış dimi yanılmıyorum dimi kızlarHayirli olsun...hadi bakalim dogruuuuu kan testineee!...
Canim benim hadi hayirli olsun saglicakla al bebegini kucagina insallah cok sevindim cookBunlar
gerçekmi yaaa bu inanamıyurm ne yapıcam ben eşime söylesem hadi değilse offff napsak yaaaaCanim benim hadi hayirli olsun saglicakla al bebegini kucagina insallah cok sevindim cook
Kizz iyi misin sen?bu test cizgiyse kanda kesin cikar...cunku bu testin hcg degerini gosteriyo idrarda ciktiysa kanda haydi haydi cikar...yerinde olsam durmam yerimde ustumu giyip cikardim hemen tahlile!.ayy hadi çıkmazsa bat daha gelmedi ya canım
ayyyy gerçektenmi yaaaaa nerde yaptırcam offfffff ay telaşlandım 10 gün geçti yumurtlamadan iki testte yanlış gösterirmi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaKizz iyi misin sen?bu test cizgiyse kanda kesin cikar...cunku bu testin hcg degerini gosteriyo idrarda ciktiysa kanda haydi haydi cikar...yerinde olsam durmam yerimde ustumu giyip cikardim hemen tahlile!.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?