Gebe kalamayanlar buraya.....

24 nisanmış bat
bilmiyorum canım yaaaa diyorum testin kendi çizgisi olsa iki ay bunu bile görmemiştim. hemde bu testin çizgileri gri değilmi. bu bildiğin kıl gibi c deki kırmızının pembesi
Valla hersey oluruma varır canım.. bilemedm ki iyi bse desm umutlanrsn ktü bse desm üzülrsn Allah de rabbime brk ama bnce sbh idrrla blre dha yap bnce bnde aksm ypmştm 9bckta o yzden slk ckmsta olablr

ayy hadi çıkmazsa bat daha gelmedi ya canım
Kizz iyi misin sen?bu test cizgiyse kanda kesin cikar...cunku bu testin hcg degerini gosteriyo idrarda ciktiysa kanda haydi haydi cikar...yerinde olsam durmam yerimde ustumu giyip cikardim hemen tahlile!.

Kizz iyi misin sen?bu test cizgiyse kanda kesin cikar...cunku bu testin hcg degerini gosteriyo idrarda ciktiysa kanda haydi haydi cikar...yerinde olsam durmam yerimde ustumu giyip cikardim hemen tahlile!.
ayyyy gerçektenmi yaaaaa nerde yaptırcam offfffff ay telaşlandım 10 gün geçti yumurtlamadan iki testte yanlış gösterirmi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…