- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #77.481
Canim benim yaa kiyamamKızlar7 hhaftalık bebegimin kalbi duyulmadığı icin dun gebeliğe son verildi.hamileliğini sizinle paylaşmıştır bu uzuntumu de paylaşmak istedim su ağrıların çok dualarninizi bekliyorum
amin canoSağol canm. Zaten o gün hep içimde bi sıkıntı vardı çıktı sonradan meydana allah kimseye yaşatmasın çok acı bi durum gerçekten..
Canim gidecektim ama su an kasintim yok gibi. Ben Dun cok fazla tursu yedim o mu dokundu acaba diye dusunuyorum. Normalde tursuyu asla sevmem canim bieden istedi aldim koca turşu kutusunu basladim yemege yemin ederim kutu yam doluydu esim yeni almisti ben yarisina kadar yedim. Yedikten sonra midem berbat! Acaba diyorum o mu kasinti yapti banaHeme
Hemen bi doktora git ipegim
olabilir çünkü normalde bende turşuyu elimle tabağa koyduysam kaşınır zaten hamilelikte kaşıntı normal diye biliyorumCanim gidecektim ama su an kasintim yok gibi. Ben Dun cok fazla tursu yedim o mu dokundu acaba diye dusunuyorum. Normalde tursuyu asla sevmem canim bieden istedi aldim koca turşu kutusunu basladim yemege yemin ederim kutu yam doluydu esim yeni almisti ben yarisina kadar yedim. Yedikten sonra midem berbat! Acaba diyorum o mu kasinti yapti bana
canim eger bugunde devam ederse yarin muhakkak gidecem ne olur ne olmaz diyeolabilir çünkü normalde bende turşuyu elimle tabağa koyduysam kaşınır zaten hamilelikte kaşıntı normal diye biliyorum
yine git de normaldir ya bi ilaç verir daha neler olur vucütta hamilelik bu ne güzel tadını çıkar bunların canocanim eger bugunde devam ederse yarin muhakkak gidecem ne olur ne olmaz diye
Canim tabiki Rabbime ne kadar sukretsem az ama gel gorki ben eski ben degilim. Midem hıcbisey kabul etmiyo hic saglikli beslenemiyorum mide agrisindan yanmasindan oturup agliyorum 10.cu haftadan beri neler cektigimi bi ben bi Allah bide esim biliyor, ilaclar hic tesir etmiyo tek dilegim bunlarin hemen gecmesi yoksa kilo vermeye devam edicem 4 kilo vermisim ya normalde herkes kilo alir ben veriyorumyine git de normaldir ya bi ilaç verir daha neler olur vucütta hamilelik bu ne güzel tadını çıkar bunların cano
herkesin bünyesi farklı işte benim eltim falanda serumla geçerdi kilo almazdı herkese türlü türlü şey oluyo seninki de buymuş hem ikinci çocuk bile farklı geçermiş hamileliğiCanim tabiki Rabbime ne kadar sukretsem az ama gel gorki ben eski ben degilim. Midem hıcbisey kabul etmiyo hic saglikli beslenemiyorum mide agrisindan yanmasindan oturup agliyorum 10.cu haftadan beri neler cektigimi bi ben bi Allah bide esim biliyor, ilaclar hic tesir etmiyo tek dilegim bunlarin hemen gecmesi yoksa kilo vermeye devam edicem 4 kilo vermisim ya normalde herkes kilo alir ben veriyorum
Ah kuzum yaa inanki anlattiklarin gozumun onunde olmuscasina uzuldumm...Allah sifa versin dualarimizdasiniz...com selam soyle benden kynvalidene drumdan haberdar et bizi cano...bunalma sende Rabbim sifasini verir...kendine dikkat et...Selamın aleyküm kızlar.
Bu mesajı yalvarırcasına yazıyorum nolur dua edin bize çok ihtiyacımız var başımıza bi felaket geldi ki anlatamam. Çok kötü durumdayım psikolojim yerle bir oldu. Kızlar pazar günü annemler ablamlar falan gelcek demiştim ya o kadar güzel bi gün geçirdik ki o kadar mutluyduk ki hepimiz. Sonra kayınvalidem çok ısrar etti yemeğe kalın diye neyse yedik içtik sofrayı topluyorduk git içeri dedim kayınvalideme gitmedi sen çok yoruldun bugün dedi. Ne olduysa o anda oldu birden bire geri geri gitti açık olan bulaşık makinesinin kapağına oturdu ocaktaki çaydanlık olduğu gibi üzerine devrildi. Şuanda hastanede yatıyo. Çok kötüyüm kızlar apartman çığlıklarıma bağırmalarıma geldi babam bile zaptedememiş beni. Hatırlamıyorum zaten nasıl olduğunu sadece annem annem diye bağırıyodum o lanet olası demliğin devrildiği an var hep gözümün önünde Bi türlü atamıyorum bütün hastane beni konuşuyomuş kv bile dedi hemşireler demiş öldü bitti ağlamaktandoktorlar onu bırakıp benle ilgileniyolardı sakin ol diye. Yüzünün sağ tarafı boynu sağ kol omuzdan aşağısı koltuk altı sol bacak dizden aşağısı biraz göbeğinde biraz da göğsünde var ama çok şükür derin değilmiş. Nolur dua edin kızlar çok çaresizim...
Yazarken bile caninin ne kadar yandigi anlasiliyo canim.. Bi sorun yokmus vak rahat tut yuregini.. Insallah tekrari olmayacak sondur canim.. Cook gecmis olsuntekrar.. Dengesi kaybetmistir buyuk ihtimalkeInşaallah canm benm inşaallah. Bilmiyorum kendi de bilmiyo sanki biri beni itti diyo başka bişey demiyo. Çok mantık dışı düştü çok tuhaftı
Içim çok acıyo hiçbişey yapamadım zaten hep tutamadım anneeem diye bağırıyodum ağlıyodum. Anlatamıyorum yazarak bide dinleseniz bunu benden ciğerleriniz paramparça olur. Hâlâ şoku atlatamadım
Ttlm çok geçmiş olsn. Sen kendine dikkat et önce. Sen iyi ol ki onu iyi edesin. Güçlü dur ki senden güç alsın. Rabbim tez zamanda şifasını versinÖyle vala hep benm için çırpınıyo eşim yanımda yok kendimi eksik hissetmiyim diye. Inşaallah canm benm nerde varsa rabbim şifa versin çok zor çok acı durumlar bunlar
Selamın aleyküm kızlar.
Bu mesajı yalvarırcasına yazıyorum nolur dua edin bize çok ihtiyacımız var başımıza bi felaket geldi ki anlatamam. Çok kötü durumdayım psikolojim yerle bir oldu. Kızlar pazar günü annemler ablamlar falan gelcek demiştim ya o kadar güzel bi gün geçirdik ki o kadar mutluyduk ki hepimiz. Sonra kayınvalidem çok ısrar etti yemeğe kalın diye neyse yedik içtik sofrayı topluyorduk git içeri dedim kayınvalideme gitmedi sen çok yoruldun bugün dedi. Ne olduysa o anda oldu birden bire geri geri gitti açık olan bulaşık makinesinin kapağına oturdu ocaktaki çaydanlık olduğu gibi üzerine devrildi. Şuanda hastanede yatıyo. Çok kötüyüm kızlar apartman çığlıklarıma bağırmalarıma geldi babam bile zaptedememiş beni. Hatırlamıyorum zaten nasıl olduğunu sadece annem annem diye bağırıyodum o lanet olası demliğin devrildiği an var hep gözümün önünde Bi türlü atamıyorum bütün hastane beni konuşuyomuş kv bile dedi hemşireler demiş öldü bitti ağlamaktandoktorlar onu bırakıp benle ilgileniyolardı sakin ol diye. Yüzünün sağ tarafı boynu sağ kol omuzdan aşağısı koltuk altı sol bacak dizden aşağısı biraz göbeğinde biraz da göğsünde var ama çok şükür derin değilmiş. Nolur dua edin kızlar çok çaresizim...
kuzum çok geçmiş olsun çok üzüldüm aynı durumu yaşamış biri olarak (üzerine caydanlık devrilmiş) baya zor bir durum ama inan verdikleri ilaçla evde çektiğimiz acının ancak ceyreğini çekiyoruz Allah beterinden saklasın kuzum Rabbim acil şifa versin doktorlarda çok ciddi değil demiş evden sabun veya makarna falan cıkarın yani birine verin bizde öyle yaparlar kötü bir şey oldugunda ya da bir şey yapıp dağıtıtrız iyi gelecektir inşallahSelamın aleyküm kızlar.
Ah kuzum yaa inanki anlattiklarin gozumun onunde olmuscasina uzuldumm...Allah sifa versin dualarimizdasiniz...com selam soyle benden kynvalidene drumdan haberdar et bizi cano...bunalma sende Rabbim sifasini verir...kendine dikkat et...
Yazarken bile caninin ne kadar yandigi anlasiliyo canim.. Bi sorun yokmus vak rahat tut yuregini.. Insallah tekrari olmayacak sondur canim.. Cook gecmis olsuntekrar.. Dengesi kaybetmistir buyuk ihtimalke
Ttlm çok geçmiş olsn. Sen kendine dikkat et önce. Sen iyi ol ki onu iyi edesin. Güçlü dur ki senden güç alsın. Rabbim tez zamanda şifasını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?