Gebe kalamayanlar buraya.....

Kızlar7 hhaftalık bebegimin kalbi duyulmadığı icin dun gebeliğe son verildi.hamileliğini sizinle paylaşmıştır bu uzuntumu de paylaşmak istedim su ağrıların çok dualarninizi bekliyorum
Canim benim yaa kiyamam cok üzüldüm Allah sabir versin. Rabbim insallah en takin zamanda sana saglikli bir hamilelik nasip eder, melegin cennette simdi. Rabbim verdi yine aldi elden bisey gelmezki

Heme

Hemen bi doktora git ipegim
Canim gidecektim ama su an kasintim yok gibi. Ben Dun cok fazla tursu yedim o mu dokundu acaba diye dusunuyorum. Normalde tursuyu asla sevmem canim bieden istedi aldim koca turşu kutusunu basladim yemege yemin ederim kutu yam doluydu esim yeni almisti ben yarisina kadar yedim. Yedikten sonra midem berbat! Acaba diyorum o mu kasinti yapti bana

olabilir çünkü normalde bende turşuyu elimle tabağa koyduysam kaşınır zaten hamilelikte kaşıntı normal diye biliyorum

yine git de normaldir ya bi ilaç verir daha neler olur vucütta hamilelik bu ne güzel tadını çıkar bunların cano
Canim tabiki Rabbime ne kadar sukretsem az ama gel gorki ben eski ben degilim. Midem hıcbisey kabul etmiyo hic saglikli beslenemiyorum mide agrisindan yanmasindan oturup agliyorum 10.cu haftadan beri neler cektigimi bi ben bi Allah bide esim biliyor, ilaclar hic tesir etmiyo tek dilegim bunlarin hemen gecmesi yoksa kilo vermeye devam edicem 4 kilo vermisim ya normalde herkes kilo alir ben veriyorum

herkesin bünyesi farklı işte benim eltim falanda serumla geçerdi kilo almazdı herkese türlü türlü şey oluyo seninki de buymuş hem ikinci çocuk bile farklı geçermiş hamileliği

Ah kuzum yaa inanki anlattiklarin gozumun onunde olmuscasina uzuldumm...Allah sifa versin dualarimizdasiniz...com selam soyle benden kynvalidene drumdan haberdar et bizi cano...bunalma sende Rabbim sifasini verir...kendine dikkat et...

Yazarken bile caninin ne kadar yandigi anlasiliyo canim.. Bi sorun yokmus vak rahat tut yuregini.. Insallah tekrari olmayacak sondur canim.. Cook gecmis olsuntekrar.. Dengesi kaybetmistir buyuk ihtimalke

Öyle vala hep benm için çırpınıyo eşim yanımda yok kendimi eksik hissetmiyim diye. Inşaallah canm benm nerde varsa rabbim şifa versin çok zor çok acı durumlar bunlar
Ttlm çok geçmiş olsn. Sen kendine dikkat et önce. Sen iyi ol ki onu iyi edesin. Güçlü dur ki senden güç alsın. Rabbim tez zamanda şifasını versin

Canım geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah. Rabbim yardimciniz olsun. Çok şükür daha da kötüsü olmamış . sen yaninda olunca iyileşir en kısa surede o yüzden kendine iyi bak , yıpratma daha da kendini.

kuzum çok geçmiş olsun çok üzüldüm aynı durumu yaşamış biri olarak (üzerine caydanlık devrilmiş) baya zor bir durum ama inan verdikleri ilaçla evde çektiğimiz acının ancak ceyreğini çekiyoruz Allah beterinden saklasın kuzum Rabbim acil şifa versin doktorlarda çok ciddi değil demiş evden sabun veya makarna falan cıkarın yani birine verin bizde öyle yaparlar kötü bir şey oldugunda ya da bir şey yapıp dağıtıtrız iyi gelecektir inşallah

çok geçmiş olsun.. bende 7 yıldır gebe kalamıyorum diye bu başlığa yorum yazim dedim.... sizin yazıyı okuyunca içim sızladı.... çok kötü bir olay .. allah şifa versin

A amorevole canim yeminle okurken bile urperdim nasil zor bir durumdur bu Allahim. Rabbim yardimcisi olsun tez zamanda sifa versin insallah canim. Cook zor bisey bu yaa koskoca caydanlik Allah korumus. Sende uzme kendini canim boyle olmasi gerekiyormus simdi seni böyle uzgun gorurse daha cok uzulur canim yaa kiyamam gercekten cok üzüldüm icin yandi

Ah kuzum yaa inanki anlattiklarin gozumun onunde olmuscasina uzuldumm...Allah sifa versin dualarimizdasiniz...com selam soyle benden kynvalidene drumdan haberdar et bizi cano...bunalma sende Rabbim sifasini verir...kendine dikkat et...

As canm benm amin allah bin kere razı olsun. Yaşadığım travmayı anlatamam da atlatamam da sanırım kolay kolay. Aklımı kaybettim resmen. Canımdan bi parça koptu gitti sanki. Çok kötüydü tuba çook feci Daha 4-5 gün burdayız pansuman yapıldı işte ölü deriler temizlendi don durum böyle. Dönüşümlü kalıyoruz işte yanında. Rabbim beterinden korusun iyiye gidiyo

Yazarken bile caninin ne kadar yandigi anlasiliyo canim.. Bi sorun yokmus vak rahat tut yuregini.. Insallah tekrari olmayacak sondur canim.. Cook gecmis olsuntekrar.. Dengesi kaybetmistir buyuk ihtimalke

Sağol canm allah razı olsun Rabbim düşmanıma dahi yaşatmasın bu durumu çok acı gerçekten. Diyom dengeni mi kaybettin yok diyo tansiyonun mu çıktı yok diyo başın mı döndü yok diyo e ne o zman nası oldu bu diyom bilmiyorum biri itti sanki diyo hep. Ya çok değişik bişey oldu bak bi adım gitti durdu bi daha gitti tutunamadı bi daha derken güüüm diye bi oturdu düştü yani bulaşık makinesinin kapağına e kilo da var tabi o ağırlıkla çaydanlık devrildi işte. Off allahım sen sabır ver

Ttlm çok geçmiş olsn. Sen kendine dikkat et önce. Sen iyi ol ki onu iyi edesin. Güçlü dur ki senden güç alsın. Rabbim tez zamanda şifasını versin

Kuzum benm allah razı olsun çok sağol. O güne nazaran daha iyiyim bende. Eşim çok soğukkanlıdır benm ama görünce oda dağıldı ama belli etmez o yanındayken bana da diyo dirençli ol dik dur moral ve diye. O kadar ağlayıp sızladım ki yaş akmıyo artk zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…