- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #77.501
Canım geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah. Rabbim yardimciniz olsun. Çok şükür daha da kötüsü olmamış . sen yaninda olunca iyileşir en kısa surede o yüzden kendine iyi bak , yıpratma daha da kendini.
As canm benm amin allah bin kere razı olsun. Yaşadığım travmayı anlatamam da atlatamam da sanırım kolay kolay. Aklımı kaybettim resmen. Canımdan bi parça koptu gitti sanki. Çok kötüydü tuba çook feciDaha 4-5 gün burdayız pansuman yapıldı işte ölü deriler temizlendi don durum böyle. Dönüşümlü kalıyoruz işte yanında. Rabbim beterinden korusun iyiye gidiyo
Canim benim yaa uzulme sen!...o da orda senin uzulmene dayanamiyo bak...cok sukur iyiymis insallah daha da iyi hale gelir...As canm benm amin allah bin kere razı olsun. Yaşadığım travmayı anlatamam da atlatamam da sanırım kolay kolay. Aklımı kaybettim resmen. Canımdan bi parça koptu gitti sanki. Çok kötüydü tuba çook feciDaha 4-5 gün burdayız pansuman yapıldı işte ölü deriler temizlendi don durum böyle. Dönüşümlü kalıyoruz işte yanında. Rabbim beterinden korusun iyiye gidiyo
Yarenim sağolasın kuzum allah razı olsun. Dik durmaya çalışıyorum ama onu öyle görmeye dayanamıyorum elimde değil işte. Ama yinede ilk güne nazaran herkes daha iyi. Çok derin değil dediler yüreğimiz ferahladı. Dün bu halde bile hâlâ beni düşünüyo çok korktu nişasta içirin yüreği kalktı diyo. Güzel kalpli meleğim benm o yaa. Dualarınızı eksik etmeyin nolur
Canim benim cok gecmis olsun insallah bir an once iyilesirSelamın aleyküm kızlar.
Bu mesajı yalvarırcasına yazıyorum nolur dua edin bize çok ihtiyacımız var başımıza bi felaket geldi ki anlatamam. Çok kötü durumdayım psikolojim yerle bir oldu. Kızlar pazar günü annemler ablamlar falan gelcek demiştim ya o kadar güzel bi gün geçirdik ki o kadar mutluyduk ki hepimiz. Sonra kayınvalidem çok ısrar etti yemeğe kalın diye neyse yedik içtik sofrayı topluyorduk git içeri dedim kayınvalideme gitmedi sen çok yoruldun bugün dedi. Ne olduysa o anda oldu birden bire geri geri gitti açık olan bulaşık makinesinin kapağına oturdu ocaktaki çaydanlık olduğu gibi üzerine devrildi. Şuanda hastanede yatıyo. Çok kötüyüm kızlar apartman çığlıklarıma bağırmalarıma geldi babam bile zaptedememiş beni. Hatırlamıyorum zaten nasıl olduğunu sadece annem annem diye bağırıyodum o lanet olası demliğin devrildiği an var hep gözümün önünde Bi türlü atamıyorum bütün hastane beni konuşuyomuş kv bile dedi hemşireler demiş öldü bitti ağlamaktandoktorlar onu bırakıp benle ilgileniyolardı sakin ol diye. Yüzünün sağ tarafı boynu sağ kol omuzdan aşağısı koltuk altı sol bacak dizden aşağısı biraz göbeğinde biraz da göğsünde var ama çok şükür derin değilmiş. Nolur dua edin kızlar çok çaresizim...
Hey allhim yaa..şaskinlikla okudum gercekten zor bir durum..rabbim sifasini versin..sende cok fazla skma bence canini canim..allah yardimciniz olsun.,Selamın aleyküm kızlar.
Bu mesajı yalvarırcasına yazıyorum nolur dua edin bize çok ihtiyacımız var başımıza bi felaket geldi ki anlatamam. Çok kötü durumdayım psikolojim yerle bir oldu. Kızlar pazar günü annemler ablamlar falan gelcek demiştim ya o kadar güzel bi gün geçirdik ki o kadar mutluyduk ki hepimiz. Sonra kayınvalidem çok ısrar etti yemeğe kalın diye neyse yedik içtik sofrayı topluyorduk git içeri dedim kayınvalideme gitmedi sen çok yoruldun bugün dedi. Ne olduysa o anda oldu birden bire geri geri gitti açık olan bulaşık makinesinin kapağına oturdu ocaktaki çaydanlık olduğu gibi üzerine devrildi. Şuanda hastanede yatıyo. Çok kötüyüm kızlar apartman çığlıklarıma bağırmalarıma geldi babam bile zaptedememiş beni. Hatırlamıyorum zaten nasıl olduğunu sadece annem annem diye bağırıyodum o lanet olası demliğin devrildiği an var hep gözümün önünde Bi türlü atamıyorum bütün hastane beni konuşuyomuş kv bile dedi hemşireler demiş öldü bitti ağlamaktandoktorlar onu bırakıp benle ilgileniyolardı sakin ol diye. Yüzünün sağ tarafı boynu sağ kol omuzdan aşağısı koltuk altı sol bacak dizden aşağısı biraz göbeğinde biraz da göğsünde var ama çok şükür derin değilmiş. Nolur dua edin kızlar çok çaresizim...
Canim yA nedenilir ki böyle bi durumda,.veren. de rabbim alan da,,duadan baska bisey gelmiyor elden.,zor bir durum muhakkak..rabbim en kisa zamanda tekrardan saglikli bir sekilde nasip eder insaalh..skma canini tamamKızlar7 hhaftalık bebegimin kalbi duyulmadığı icin dun gebeliğe son verildi.hamileliğini sizinle paylaşmıştır bu uzuntumu de paylaşmak istedim su ağrıların çok dualarninizi bekliyorum
Canim nasil oldu baban..iyi haberler duymaya ihtiyacimiz var grrcekten.,rabbim yardimciniz olsun .Şekerini düşürmeye çalışıyorlar canım.. Yoğun bakımda olduğu için bizede göstermiyorlar maalesef
evet canım hamileyim çok şükür inşallah sorunsuz olur daha doktor a gidemiyorum çok yeni diyeBugun sanki yok gibi kasinti bakalim insallah sorun olmaz. Kiz gozunaydin ben ssansa demedimmi hamilesin masallah canim yaa cok sevindim vallahi Rabbim saglikli bir sekildr kucagina almayida nasip etsin insallah
canım bebeğin hayırlı uğurlu olsun seni içi kan ağlıyan melek annelerinden hatırlıyorum nasıl normal yolla mı gebe kaldın bende 8 aydır korunmuyorum .Canım benm.. ck sevndm Allah tamamına erdrsn insallah..
Şekerini düşürmeye çalışıyorlar canım.. Yoğun bakımda olduğu için bizede göstermiyorlar maalesef
teşekkür ederim canım benim:)esoes1919 Cnm allah hayırlı uğurlu etsin. Rabbim hayrlısı ile kucağına almayı nasib etsin. Biraz geç oldu kusura bakma ttlm. Dün okumadm sadece bakıp çktım. Kendine beslenmene dikkat et ttlm :)
amin canım inşallah şifası hemen olur.Öyle yapıyoruz elimizden geldiğince allahım şifa versin en kısa zamanda. Üzülme aman diyim yeni zaten bebiş iyi bakcan sende kendine artk..
Canim benim cok gecmis olsun insallah bir an once iyilesir
bebeğim bak üzülme demek olmuyor ama rabbim hayırlı kıldığında versin ne olur canını sıkmaaaaaaaMerhaba kızlar korunmayı bırakalı 3 ay olacak bu sabaha kadar hamile zannediyodum kendimi çünkü yumurtlama testi yaptım ve ilişki oldu 2 gune bir bazen her gün. akıntım filanda vardı ve kahverengi akıntı göğüs hassasiyeti bütün gebelik belirtileri vardı zaten 31 günde adet oluyorum dün kan verdim yarın adet olcam eşimde bende çok üzüldük kayinvalidem görümcem sen kesin hamilesin filan diyorlardı iyice hamile zannetmişim kendimi çok Üzgünüm gerçekten :,(
Tabi canim simdi gotsen coik küçük daha kese zaten görünmez 1 jafta sonra felan görürsün insallah bitanemevet canım hamileyim çok şükür inşallah sorunsuz olur daha doktor a gidemiyorum çok yeni diye
Kadın doğuma gidicem ben eşimde ürologa gitmek istyo sizce erken mi yoksa gidelim mi 6 aylık evliyizbebeğim bak üzülme demek olmuyor ama rabbim hayırlı kıldığında versin ne olur canını sıkmaaaaaaa
inşallah canım benim:)) inşallah sağlıklı gerçek gebeliktirTabi canim simdi gotsen coik küçük daha kese zaten görünmez 1 jafta sonra felan görürsün insallah bitanem
bebeğim çok istiyorsan gidin ama erken diyecekler belki eşine test bile yapmayacaklarKadın doğuma gidicem ben eşimde ürologa gitmek istyo sizce erken mi yoksa gidelim mi 6 aylık evliyiz
Oyledir oyle hic kafana takma tatlim bak bende ovi testi kullandgm ilk ay hamile kaldim sanda yaradi bak. Senin beta hcg de masallah iyi ben ilk ogrendigimde 24 cikmisti. Hic dusunme bunlari keyfini cikar artik hamilesin Allahin izniyleinşallah canım benim:)) inşallah sağlıklı gerçek gebeliktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?