Gebe kalamayanlar buraya.....

Yarenim sağolasın kuzum allah razı olsun. Dik durmaya çalışıyorum ama onu öyle görmeye dayanamıyorum elimde değil işte. Ama yinede ilk güne nazaran herkes daha iyi. Çok derin değil dediler yüreğimiz ferahladı. Dün bu halde bile hâlâ beni düşünüyo çok korktu nişasta içirin yüreği kalktı diyo. Güzel kalpli meleğim benm o yaa. Dualarınızı eksik etmeyin nolur

Canim benim yaa uzulme sen!...o da orda senin uzulmene dayanamiyo bak...cok sukur iyiymis insallah daha da iyi hale gelir...

En kısa surede iyileşir inşallah canım. Anne kız yine devam edersiniz gezmelerinize. O ne kadar güzel anne ki o durumda bile seni düşünüyor. Okurken ben bile üzüldüm üzülme demem gereksiz olur ama moralini yüksek tut güzelim .

Canim benim cok gecmis olsun insallah bir an once iyilesir

Hey allhim yaa..şaskinlikla okudum gercekten zor bir durum..rabbim sifasini versin..sende cok fazla skma bence canini canim..allah yardimciniz olsun.,

Kızlar7 hhaftalık bebegimin kalbi duyulmadığı icin dun gebeliğe son verildi.hamileliğini sizinle paylaşmıştır bu uzuntumu de paylaşmak istedim su ağrıların çok dualarninizi bekliyorum
Canim yA nedenilir ki böyle bi durumda,.veren. de rabbim alan da,,duadan baska bisey gelmiyor elden.,zor bir durum muhakkak..rabbim en kisa zamanda tekrardan saglikli bir sekilde nasip eder insaalh..skma canini tamam

Bugun sanki yok gibi kasinti bakalim insallah sorun olmaz. Kiz gozunaydin ben ssansa demedimmi hamilesin masallah canim yaa cok sevindim vallahi Rabbim saglikli bir sekildr kucagina almayida nasip etsin insallah
evet canım hamileyim çok şükür inşallah sorunsuz olur daha doktor a gidemiyorum çok yeni diye

Merhaba kızlar korunmayı bırakalı 3 ay olacak bu sabaha kadar hamile zannediyodum kendimi çünkü yumurtlama testi yaptım ve ilişki oldu 2 gune bir bazen her gün. akıntım filanda vardı ve kahverengi akıntı göğüs hassasiyeti bütün gebelik belirtileri vardı zaten 31 günde adet oluyorum dün kan verdim yarın adet olcam eşimde bende çok üzüldük kayinvalidem görümcem sen kesin hamilesin filan diyorlardı iyice hamile zannetmişim kendimi çok Üzgünüm gerçekten :,(

bebeğim bak üzülme demek olmuyor ama rabbim hayırlı kıldığında versin ne olur canını sıkmaaaaaaa

inşallah canım benim:)) inşallah sağlıklı gerçek gebeliktir
Oyledir oyle hic kafana takma tatlim bak bende ovi testi kullandgm ilk ay hamile kaldim sanda yaradi bak. Senin beta hcg de masallah iyi ben ilk ogrendigimde 24 cikmisti. Hic dusunme bunlari keyfini cikar artik hamilesin Allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…