- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #77.521
Canim icin rahat etmiyorsa tabiki git. Ben 5 aylik evliyken gittim cok sabirsuzdim çünkü. Yoksa insanin ici rahat etmiyo icin rahat etsin git doktorada 6 aylik evliyim deme zaten bakmaz ilgilenmez. Ben gittigimde 1 senelik evliyim demistimKadın doğuma gidicem ben eşimde ürologa gitmek istyo sizce erken mi yoksa gidelim mi 6 aylık evliyiz
off birisi değerim benim 46 idi düştü sonra adet oldum dedi canım sıkıldıOyledir oyle hic kafana takma tatlim bak bende ovi testi kullandgm ilk ay hamile kaldim sanda yaradi bak. Senin beta hcg de masallah iyi ben ilk ogrendigimde 24 cikmisti. Hic dusunme bunlari keyfini cikar artik hamilesin Allahin izniyle
Sizin evlendikten ne kadar zaman sonra oldu bebişCanim icin rahat etmiyorsa tabiki git. Ben 5 aylik evliyken gittim cok sabirsuzdim çünkü. Yoksa insanin ici rahat etmiyo icin rahat etsin git doktorada 6 aylik evliyim deme zaten bakmaz ilgilenmez. Ben gittigimde 1 senelik evliyim demistim
Hayir bunlari hic dusunme bende cok sikmistim kendimi dusunmeketen mahvolmustum. Benim kanamamda vardı doktor bile kimyasal demişti ben umudumu kesmistim ama sukurki hucbisey olmadi. Sende hic boyle seyleri okuyup da kafani karistirma rahat ol degerin gayet guzel ve yukselecek ben inaniyorumoff birisi değerim benim 46 idi düştü sonra adet oldum dedi canım sıkıldı(
Benim 6 ay sonra oldu. Benim megerse prolaktin hormonum yuksekmis ondan olmuyormus doktora gittm hormon tahlillerini yaptirdim, ilavmc kullandgm ay hamile kaldim. Onun için sana diyorm git doktora hormon vs tahlillerine baktir bak ben hic bilmezdm benim prolaktin yuksekmis gitmeseydm bilmiyecektim yaniSizin evlendikten ne kadar zaman sonra oldu bebiş
Su an 9 aylik evliyimSizin evlendikten ne kadar zaman sonra oldu bebiş
Onun gebeliği kimyasaldr canım. İçini rahat tut sen. Yrn testini yaptr yukseldiyse kimyasal değildir büyük ihtimalleoff birisi değerim benim 46 idi düştü sonra adet oldum dedi canım sıkıldı(
inşallah canım yarın sabah kan vericem ama bakalım diğer günmü çıkar merakla bekliyorumHayir bunlari hic dusunme bende cok sikmistim kendimi dusunmeketen mahvolmustum. Benim kanamamda vardı doktor bile kimyasal demişti ben umudumu kesmistim ama sukurki hucbisey olmadi. Sende hic boyle seyleri okuyup da kafani karistirma rahat ol degerin gayet guzel ve yukselecek ben inaniyorum
yaptırcm canım bakalım hemende çıkmaz bu sefer sağlık ocağında vereyim diyorumdaOnun gebeliği kimyasaldr canım. İçini rahat tut sen. Yrn testini yaptr yukseldiyse kimyasal değildir büyük ihtimalle
Canim ben mesela 2 gunde 1 devlet hastanesinin acilinde veriyordum 40 dk da cikiyordu. Benim doktorum 2 gunde 1 istiyorduinşallah canım yarın sabah kan vericem ama bakalım diğer günmü çıkar merakla bekliyorum
yani mesela sabah gitsem direk hastanenin mesai saati bile olsa olurmu acildenCanim ben mesela 2 gunde 1 devlet hastanesinin acilinde veriyordum 40 dk da cikiyordu. Benim doktorum 2 gunde 1 istiyordu
Ben doktora gittim bissuru test yapti ama onlara bakmadi teoid b12 vs genel şeylere baktı akadin doğum mu yaptı bu testleri bende yaptirmak istiyorum bide hemşireler yaşı küçük olduğundan olmuyo olabilir demişler geç olgunlaşma durumu olabilir demişler 21 yaşımdayımBenim 6 ay sonra oldu. Benim megerse prolaktin hormonum yuksekmis ondan olmuyormus doktora gittm hormon tahlillerini yaptirdim, ilavmc kullandm ay hamile kaldim. Onun için sana diyorm git doktora hormon vs tahlillerine baktir bak ben hic bilmezdm benim prolaktin yuksekmis gitmeseydm bilmiyecektim yani
Canim bence sabah gitme aksam esinle git 1 saat sonra cikar en gec. Gunduz belki yapmayabilirler ben haftasonu gunduz gidiyordum haftaicide aksam giderdimyani mesela sabah gitsem direk hastanenin mesai saati bile olsa olurmu acilden
Ne alaka canim yasla ne ilgisi var bende 93 dogumluyum bunun yasla ne ilgisi var. Benim annem 14 yasinda ilk dogumunu yapmis gec olgunlasma da neymis sacmalikBen doktora gittim bissuru test yapti ama onlara bakmadi teoid b12 vs genel şeylere baktı akadin doğum mu yaptı bu testleri bende yaptirmak istiyorum bide hemşireler yaşı küçük olduğundan olmuyo olabilir demişler geç olgunlaşma durumu olabilir demişler 21 yaşımdayım
ayy meraktan ölcem daha 24 saat geçti ama gitsemmi gitmesemmi bilemedim bugün çatlıyorumCanim bence sabah gitme aksam esinle git 1 saat sonra cikar en gec. Gunduz belki yapmayabilirler ben haftasonu gunduz gidiyordum haftaicide aksam giderdim
Bugun gitme canim bekle bende senin gibi sabirsiz davrandim cok yiprandim uzuldum ilk yaptgm 24 cikti ertesi gun yani 2 gun bekleemedn yaptgm da 29 cikmisti. Hep stres yapiyo insan en mantiklisi sabirli olmak ve beklemek icin rahat olsun tatlm yaa kasma bu kadar kendini olumsuz orneklerede takilmaayy meraktan ölcem daha 24 saat geçti ama gitsemmi gitmesemmi bilemedim bugün çatlıyorum
tamam canım benim inşallah sağlıklı gebeliktir:))Bugun gitme canim bekle bende senin gibi sabirsiz davrandim cok yiprandim uzuldum ilk yaptgm 24 cikti ertesi gun yani 2 gun bekleemedn yaptgm da 29 cikmisti. Hep stres yapiyo insan en mantiklisi sabirli olmak ve beklemek icin rahat olsun tatlm yaa kasma bu kadar kendini olumsuz orneklerede takilma
hoşgeldin bebeeemm nasılsınKızlar merhaba...
Tamam canm teşekkür ederim cevapların için allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahNe alaka canim yasla ne ilgisi var bende 93 dogumluyum bunun yasla ne ilgisi var. Benim annem 14 yasinda ilk dogumunu yapmis gec olgunlasma da neymis sacmalik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?