Gebe kalamayanlar buraya.....

Kızlar7 hhaftalık bebegimin kalbi duyulmadığı icin dun gebeliğe son verildi.hamileliğini sizinle paylaşmıştır bu uzuntumu de paylaşmak istedim su ağrıların çok dualarninizi bekliyorum
Canim benim çok geçmiş olsun.hayirlisiyla tekrar saglikla gebe kalirsin inşaallah.Rabbim hepimizin Yardimcisi olsun

Canm benm amin çook sağol bizde de ekmekle tuz verilir dağıtalım bari iyi oldu hatırlattığın. Çok şükür ki derin değil canm evet. Sağol allah razı olsun kuzum

Allahim ya sen buyuksun canim benim çok üzüldüm okurken fena oldum çok geçmiş olsun.seni düşünemiyorum zaten uzuntunu.sukurki derin değilmiş sen koru yarabbim

çok geçmiş olsun.. bende 7 yıldır gebe kalamıyorum diye bu başlığa yorum yazim dedim.... sizin yazıyı okuyunca içim sızladı.... çok kötü bir olay .. allah şifa versin

Amin canm benm sağol. Işte burda herkesin ortak derdi var ama malesef ki bebek olayıyla sınırlı değil hayat. Herşeyi paylaşıyoruz burda dualara ortak ediyoruz birbirimizi. Allah razı olsun canm

kızlar doktrdn geliorm mralm ck bozldu öegrse gecn gttgmde bnm bebegn kalp atsları ykms bzm burda dnletmiolr ya göstrylr.sadece. bna Doktr var demşti. hatta bak bak kalbi nasl atıo fln demşti seni üzlmesn die sölemedm dio bgn kalp atslrnı net görm hersy ck gzl dedi 1ay snraya randevu verdi fakt adet tarihime göre 9haftalk olmam gerekiokn 7haftalk dedi doktr sordm nrml olablr dedi ama ck mrlm bozk

Artik duymussun kalbi atıyor demiş asma suratına bebeğim

Canım geç döllenme olmuştur belki hem bak yolundaymis herşey bu sefer görmüş atışlarını .

Canım sen kadın doğuma git gebe kalmak istiyorum hormon tahlili istiyorum de. Benim ablam 21 yasında ikinci çocuğunu doğurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…