- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #77.541
Keyifsizdim girmedim ama topik de zaten baya keyifsizmis sen haric Allah tamamina erdirsin tatlımhoşgeldin bebeeemm nasılsın
bebemmm keyifsiz olma yaaaaaaaaaaKeyifsizdim girmedim ama topik de zaten baya keyifsizmis sen haric Allah tamamina erdirsin tatlım
Ne demek canimTamam canm teşekkür ederim cevapların için allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bakalim gececek inşallah :)bebemmm keyifsiz olma yaaaaaaaaaa
inşallah canımBakalim gececek inşallah :)
Canim benim çok geçmiş olsun.hayirlisiyla tekrar saglikla gebe kalirsin inşaallah.Rabbim hepimizin Yardimcisi olsunKızlar7 hhaftalık bebegimin kalbi duyulmadığı icin dun gebeliğe son verildi.hamileliğini sizinle paylaşmıştır bu uzuntumu de paylaşmak istedim su ağrıların çok dualarninizi bekliyorum
kuzum çok geçmiş olsun çok üzüldüm aynı durumu yaşamış biri olarak (üzerine caydanlık devrilmiş) baya zor bir durum ama inan verdikleri ilaçla evde çektiğimiz acının ancak ceyreğini çekiyoruz Allah beterinden saklasın kuzum Rabbim acil şifa versin doktorlarda çok ciddi değil demiş evden sabun veya makarna falan cıkarın yani birine verin bizde öyle yaparlar kötü bir şey oldugunda ya da bir şey yapıp dağıtıtrız iyi gelecektir inşallah
Allahim ya sen buyuksunSelamın aleyküm kızlar.
Bu mesajı yalvarırcasına yazıyorum nolur dua edin bize çok ihtiyacımız var başımıza bi felaket geldi ki anlatamam. Çok kötü durumdayım psikolojim yerle bir oldu. Kızlar pazar günü annemler ablamlar falan gelcek demiştim ya o kadar güzel bi gün geçirdik ki o kadar mutluyduk ki hepimiz. Sonra kayınvalidem çok ısrar etti yemeğe kalın diye neyse yedik içtik sofrayı topluyorduk git içeri dedim kayınvalideme gitmedi sen çok yoruldun bugün dedi. Ne olduysa o anda oldu birden bire geri geri gitti açık olan bulaşık makinesinin kapağına oturdu ocaktaki çaydanlık olduğu gibi üzerine devrildi. Şuanda hastanede yatıyo. Çok kötüyüm kızlar apartman çığlıklarıma bağırmalarıma geldi babam bile zaptedememiş beni. Hatırlamıyorum zaten nasıl olduğunu sadece annem annem diye bağırıyodum o lanet olası demliğin devrildiği an var hep gözümün önünde Bi türlü atamıyorum bütün hastane beni konuşuyomuş kv bile dedi hemşireler demiş öldü bitti ağlamaktandoktorlar onu bırakıp benle ilgileniyolardı sakin ol diye. Yüzünün sağ tarafı boynu sağ kol omuzdan aşağısı koltuk altı sol bacak dizden aşağısı biraz göbeğinde biraz da göğsünde var ama çok şükür derin değilmiş. Nolur dua edin kızlar çok çaresizim...
çok geçmiş olsun.. bende 7 yıldır gebe kalamıyorum diye bu başlığa yorum yazim dedim.... sizin yazıyı okuyunca içim sızladı.... çok kötü bir olay .. allah şifa versin
Saol cnm. Evt o topktede vardm. Nrml yolla kaldm 1sene snracanım bebeğin hayırlı uğurlu olsun seni içi kan ağlıyan melek annelerinden hatırlıyorum nasıl normal yolla mı gebe kaldın bende 8 aydır korunmuyorum .
Artik duymussun kalbi atıyor demiş asma suratına bebeğimkızlar doktrdn geliorm mralm ck bozldu öegrse gecn gttgmde bnm bebegn kalp atsları ykms bzm burda dnletmiolr ya göstrylr.sadece. bna Doktr var demşti. hatta bak bak kalbi nasl atıo fln demşti seni üzlmesn die sölemedm dio bgn kalp atslrnı net görm hersy ck gzl dedi 1ay snraya randevu verdi fakt adet tarihime göre 9haftalk olmam gerekiokn 7haftalk dedi doktr sordm nrml olablr dedi ama ck mrlm bozk
Bakalim gececek inşallah :)
kızlar doktrdn geliorm mralm ck bozldu öegrse gecn gttgmde bnm bebegn kalp atsları ykms bzm burda dnletmiolr ya göstrylr.sadece. bna Doktr var demşti. hatta bak bak kalbi nasl atıo fln demşti seni üzlmesn die sölemedm dio bgn kalp atslrnı net görm hersy ck gzl dedi 1ay snraya randevu verdi fakt adet tarihime göre 9haftalk olmam gerekiokn 7haftalk dedi doktr sordm nrml olablr dedi ama ck mrlm bozk
Canim hamile degilim ama bi program var cok guzel ben simdiden indirdim esim guluyo her hafta gebeligini bildiriyoKizlar hamilelik takip programı güzel bulamadım kullanan varmi
Ben doktora gittim bissuru test yapti ama onlara bakmadi teoid b12 vs genel şeylere baktı akadin doğum mu yaptı bu testleri bende yaptirmak istiyorum bide hemşireler yaşı küçük olduğundan olmuyo olabilir demişler geç olgunlaşma durumu olabilir demişler 21 yaşımdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?