Gebe kalamayanlar buraya.....

mrb bnde aranıza yenı katıldım bnde 4 senelik evlıyım ve 3 yasında bı kızım var ama bnmde cocugum olmuyo suan incir kürü içiyorum

Kızlar7 hhaftalık bebegimin kalbi duyulmadığı icin dun gebeliğe son verildi.hamileliğini sizinle paylaşmıştır bu uzuntumu de paylaşmak istedim su ağrıların çok dualarninizi bekliyorum

Cnm bn yeni gördüm allah yardımcın olsun çok zor gercekten. Orada olduğunu bilip de kaybetmek çok zor. Acısı zor geçiyo hatta geçmiyo ama rabbim sabrını da veriyo şükür. Allah yardımcın olsun. Çok iyi anlıyorum seni. Dinlen once onemli olan senin sağlığın tabiki. Allaha emanet ol

Sağol kuzum allah razı olsun malesef elden hiçbişey gelmiyo bende şoka girmiştim kaldıramadım bile. Travma yaşadım atamıyorum üstümden gözümü kapadığım an beliriyo hemen o felaket anı dikkat edin kuzum çok dikkat edin allah düşmanıma dahi yaşatmasın. Rabbim dualarınızı kabul etsin kayınvalidemin acılarını dindirsin inşaallah çok sağol kuzum

Cnm doktora gittin mi Ben biraz geriden yazıyorum. Arkadaşımda boyle olmuştu. Kesenin içindeki sıvı ona alerji yapmışti. Ondan olmuşty

okudum canım.Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin mekanı cennet olsun.
Cnm daha yeni gördüm gerçekten kafam çok dalgn ama bu gün arkadaşımn sesini duydum ve iyiydi. Ben de iyi oldum. Geriye dönüp okumaya başladm kusura bakma geç oldu. Allah razı olsun. Bi de telden giriyorum Ben. Bidirimler falan eksik geliyo bazen yorum yazmıyo kusura bakma tekrar cnm

Ahh canim cok zor yaa gercekten Allah yardimciniz olsun kuzum

Ayyy inanki senin şu yazdığının aynısını söyledi yaa üzülme sen annem yine çıkıp gezcez dolaşcaz dedi. Kıyamam ben sana dedim ben sana kıyamam yavruum diyo. Nası bi kalbi var ben bilmiyorum inanki. Hiç mi bağırmaz bi insan hiç mi acısını yaşamaz içine attı hep buna şükür dedi. Allah yarabbim acılarını dindirsin Sağol bitanem allah razı olsun hepinizden..

Canim benim yaa uzulme sen!...o da orda senin uzulmene dayanamiyo bak...cok sukur iyiymis insallah daha da iyi hale gelir...

Inşaallah tatlm benm sağolasın Allah razı olsun. Ağlama kuzum ağlama buna da şükür diyo hep. Güzel yürekli yaa inançlı çok şükür. Hep birlikte atlatcaz inşaallah rabbimin de izniyle..

Ayy canim gercekten mi? Benim kasintim gecti bugunde simdi korktum gitsemmi yarin acaba
Ttlm korkutmak gibi olmasın ama ben ilk defa onda oyle bi şey gördüm duydum. Hatta baya kararma falan da yapmş. Ama sana yediğin içtiğin de dokunmuş olabilir. Bi bekle tekrarlarsa öyle gidersin ama bu da aklnda bulunsun cnm

Hey allhim yaa..şaskinlikla okudum gercekten zor bir durum..rabbim sifasini versin..sende cok fazla skma bence canini canim..allah yardimciniz olsun.,

Sağol canm ama elimde değil işte. Hiç kıyamıyorum ona bide gözümün önünde olunca travma yaşadım işte. Hâlâ şaşkınım ben ama çok şükür ki üst deri yanmış korktuğunuz gibi değil dedi doktor. Sağolasın canm benm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…