- 21 Nisan 2015
- 23
- 6
- 1
- 29
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #77.561
mrb bnde aranıza yenı katıldım bnde 4 senelik evlıyım ve 3 yasında bı kızım var ama bnmde cocugum olmuyo suan incir kürü içiyorummerhaba arkadaşlar.
hamile kalamayanlar,burada sorunlarımızı paylaşalım,anlatalım.
6 senelik evliyim 5 yaşında kuzucuğum var.ama 4 senedir hamile kalamıyorum.klomen sürekli kullandım,daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum yine olmadı.artık gelecek ay aşılama yapılacak.inşallah hamile kalabilirim.ve ayrıca tüm tesler yapıldı ben ve eşim gayet sağlıklıyız.nedeni bilinmeyen kısırlık buna denir sanırım.
hadi gel artık bebeğim
Ona kafa takmıorm kalp atslrı vr ck skrde ndn 2hfta geridn gelio anlamdmCanım geç döllenme olmuştur belki hem bak yolundaymis herşey bu sefer görmüş atışlarını .
Bn ndn 2hfta geridn gwlioki die üzüüorm kalbi atıo ck skrdeArtik duymussun kalbi atıyor demiş asma suratına bebeğim
Bebegim bak sat a gire benim 6. Hafta olmam lazım ama daha 11 gün oldu ovulasyondan sonra. Seninkide öyle olmusturOna kafa takmıorm kalp atslrı vr ck skrde ndn 2hfta geridn gelio anlamdm
Ona kafa takmıorm kalp atslrı vr ck skrde ndn 2hfta geridn gelio anlamdm
Kızlar7 hhaftalık bebegimin kalbi duyulmadığı icin dun gebeliğe son verildi.hamileliğini sizinle paylaşmıştır bu uzuntumu de paylaşmak istedim su ağrıların çok dualarninizi bekliyorum
canım hamilelikte oluyo ama belirtilerde de oluyo nasıl oluyo bu anlamıyorm kıKizlar sol kasigim ağrıyor yaaa hamile arkafaslarim sizede oldumu bastirinca acıyor biraz
A amorevole canim yeminle okurken bile urperdim nasil zor bir durumdur bu Allahim. Rabbim yardimcisi olsun tez zamanda sifa versin insallah canim. Cook zor bisey bu yaa koskoca caydanlik Allah korumus. Sende uzme kendini canim boyle olmasi gerekiyormus simdi seni böyle uzgun gorurse daha cok uzulur canim yaa kiyamam gercekten cok üzüldüm icin yandi
Cnm doktora gittin mi Ben biraz geriden yazıyorum. Arkadaşımda boyle olmuştu. Kesenin içindeki sıvı ona alerji yapmışti. Ondan olmuştyKizlar ben sabahtan beri kasiniyorum yaa butun vücudum kasiniyo gobegim ozellikle o kadar kasiniyo ki kucuk kucuk kirmizi biseyler cikti gobegimde goguslerimde o kadar buyuduki bi taraftan agriyo diger yandan kasiniyo mide rahatsizligim yetmezmis gibi bu kasinti basladi korkmaya basladim sizce napmaliyim onerisi olan varmi? Kollarim bacaklqrim pul pul dokuluyo
Cnm daha yeni gördüm gerçekten kafam çok dalgn ama bu gün arkadaşımn sesini duydum ve iyiydi. Ben de iyi oldum. Geriye dönüp okumaya başladm kusura bakma geç oldu. Allah razı olsun. Bi de telden giriyorum Ben. Bidirimler falan eksik geliyo bazen yorum yazmıyo kusura bakma tekrar cnmokudum canım.Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin mekanı cennet olsun.
Ayy canim gercekten mi? Benim kasintim gecti bugunde simdi korktum gitsemmi yarin acabaCnm doktora gittin mi Ben biraz geriden yazıyorum. Arkadaşımda boyle olmuştu. Kesenin içindeki sıvı ona alerji yapmışti. Ondan olmuşty
Ahh canim cok zor yaa gercekten Allah yardimciniz olsun kuzumSağol kuzum allah razı olsun malesef elden hiçbişey gelmiyo bende şoka girmiştim kaldıramadım bile. Travma yaşadım atamıyorum üstümden gözümü kapadığım an beliriyo hemen o felaket anıdikkat edin kuzum çok dikkat edin allah düşmanıma dahi yaşatmasın. Rabbim dualarınızı kabul etsin kayınvalidemin acılarını dindirsin inşaallah çok sağol kuzum
En kısa surede iyileşir inşallah canım. Anne kız yine devam edersiniz gezmelerinize. O ne kadar güzel anne ki o durumda bile seni düşünüyor. Okurken ben bile üzüldüm üzülme demem gereksiz olur ama moralini yüksek tut güzelim .
Canim benim yaa uzulme sen!...o da orda senin uzulmene dayanamiyo bak...cok sukur iyiymis insallah daha da iyi hale gelir...
Canim benim cok gecmis olsun insallah bir an once iyilesir
Ttlm korkutmak gibi olmasın ama ben ilk defa onda oyle bi şey gördüm duydum. Hatta baya kararma falan da yapmş. Ama sana yediğin içtiğin de dokunmuş olabilir. Bi bekle tekrarlarsa öyle gidersin ama bu da aklnda bulunsun cnmAyy canim gercekten mi? Benim kasintim gecti bugunde simdi korktum gitsemmi yarin acaba
Blmiorm canm ama kafama ck takldıCanım SATA gore hesaplanıyor tarihler bu sure içinde adet suresi var ovi günü var. O yüzden öyledir
Hey allhim yaa..şaskinlikla okudum gercekten zor bir durum..rabbim sifasini versin..sende cok fazla skma bence canini canim..allah yardimciniz olsun.,
Blmiorm hayatm yaBebegim bak sat a gire benim 6. Hafta olmam lazım ama daha 11 gün oldu ovulasyondan sonra. Seninkide öyle olmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?