- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #77.581
Canim bende dun kizariklik oldu ama bugun yok doktorumu aradim ulasamadm burda degilmis pazartesi gelecekmis cok korkuyorum yaaTtlm korkutmak gibi olmasın ama ben ilk defa onda oyle bi şey gördüm duydum. Hatta baya kararma falan da yapmş. Ama sana yediğin içtiğin de dokunmuş olabilir. Bi bekle tekrarlarsa öyle gidersin ama bu da aklnda bulunsun cnm
Canım gcmş olsn... ck üzldm. Rabbim sifalar versin insallah..Amin canm benm sağol. Işte burda herkesin ortak derdi var ama malesef ki bebek olayıyla sınırlı değil hayat. Herşeyi paylaşıyoruz burda dualara ortak ediyoruz birbirimizi. Allah razı olsun canm
Canım cok gecmişbolsun rabbim tez zamanda bikz dha nasp eder insallah..Kızlar7 hhaftalık bebegimin kalbi duyulmadığı icin dun gebeliğe son verildi.hamileliğini sizinle paylaşmıştır bu uzuntumu de paylaşmak istedim su ağrıların çok dualarninizi bekliyorum
Allahim ya sen buyuksuncanim benim çok üzüldüm okurken fena oldum çok geçmiş olsun.seni düşünemiyorum zaten uzuntunu.sukurki derin değilmiş sen koru yarabbim
Aynen bebis evliligin tadi tuzu cok ugrasiyorum incir kuru falnbizi bizden cok anlayan olmaz canım yok evlılıgını yaşa dıyorlar bılmıyorlarki evlilik bile yasanmıyo bebeksiz
Insallah cnim bi fakire biseyler verin sadakasi olsun...Rabbim tekrar yasatmasin...sagligimizi korusun...Inşaallah tatlm benm sağolasın Allah razı olsun. Ağlama kuzum ağlama buna da şükür diyo hep. Güzel yürekli yaa inançlı çok şükür. Hep birlikte atlatcaz inşaallah rabbimin de izniyle..
Takıyosun tatlım. Nefes alsan bebeğe bi şey mi olacak diye korkacan nerdeyse. Sakin ol içini ferah tut cnm.Offf nolur birseydiyimn kizlarr. Agri var sol kasigimda. Bastirinca acıyor:'(
Canım evet ama gerçekten agri varTakıyosun tatlım. Nefes alsan bebeğe bi şey mi olacak diye korkacan nerdeyse. Sakin ol içini ferah tut cnm.
Selam kizlar napiyosunuz?
Kizlar ben yeni katildim da cok karisik ne yapacami bilmiyorum sadece gelen bildirimlere bakiyorm ama baska biseye bakamiyormSağol tatlım sen nasılsın ovi testi almayi düşünüyorum da hic almadim onu araştırıyorum sen neler yapiyorsun
Kizlar ben yeni katildim da cok karisik ne yapacami bilmiyorum sadece gelen bildirimlere bakiyorm ama baska biseye bakamiyorm
Canım çok geçmiş olsun yanık çok zor Allah yardımcısı olsun ve şifasını versin[/QUOTE]TE=mdk35605246, member: 642564"]Selamın aleyküm kızlar.
Bu mesajı yalvarırcasına yazıyorum nolur dua edin bize çok ihtiyacımız var başımıza bi felaket geldi ki anlatamam. Çok kötü durumdayım psikolojim yerle bir oldu. Kızlar pazar günü annemler ablamlar falan gelcek demiştim ya o kadar güzel bi gün geçirdik ki o kadar mutluyduk ki hepimiz. Sonra kayınvalidem çok ısrar etti yemeğe kalın diye neyse yedik içtik sofrayı topluyorduk git içeri dedim kayınvalideme gitmedi sen çok yoruldun bugün dedi. Ne olduysa o anda oldu birden bire geri geri gitti açık olan bulaşık makinesinin kapağına oturdu ocaktaki çaydanlık olduğu gibi üzerine devrildi. Şuanda hastanede yatıyo. Çok kötüyüm kızlar apartman çığlıklarıma bağırmalarıma geldi babam bile zaptedememiş beni. Hatırlamıyorum zaten nasıl olduğunu sadece annem annem diye bağırıyodum o lanet olası demliğin devrildiği an var hep gözümün önünde Bi türlü atamıyorum bütün hastane beni konuşuyomuş kv bile dedi hemşireler demiş öldü bitti ağlamaktandoktorlar onu bırakıp benle ilgileniyolardı sakin ol diye. Yüzünün sağ tarafı boynu sağ kol omuzdan aşağısı koltuk altı sol bacak dizden aşağısı biraz göbeğinde biraz da göğsünde var ama çok şükür derin değilmiş. Nolur dua edin kızlar çok çaresizim...
Canim ben laboquick aldim onu kullandim. Kullandgm ilk ayda hamile kaldim insallah sendede ise yararPembebasliklikiz nerelerdesin nasılsın sana bisi sorcam tatlim bende bu ay ovulasyon testi alcam sen kullanmissin hangisini kullandin gercekten ise yarasin istiyorum da herkes farkli bisi söylüyor kafam karisti
Insallah cnim bi fakire biseyler verin sadakasi olsun...Rabbim tekrar yasatmasin...sagligimizi korusun...
Canım gcmş olsn... ck üzldm. Rabbim sifalar versin insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?