Gebe kalamayanlar buraya.....

Sağol tatlım sen nasılsın ovi testi almayi düşünüyorum da hic almadim onu araştırıyorum sen neler yapiyorsun
Iyiyim bende canim...ben doktora gtmiyorum beklemedyim..sogan kuru yapmaya calisiyorum...oyle...bnde kullandim ovi testi yararli evet ama bende gebelik olmadi...benim sorunum baska zaten...

M melegggm Ben de laboquick kullandım bende hiç bi sorun yok. Kullanmadığım ay hamileydim nasipten öte yol yok cnm. Zaten haftada en az 3 birliktelik yaşanrsa mutlaka yumurtlamaya denk gelir. Ha adet düzenszliği varsa kullan mutlaka çünkü yumurtlama farklı olabilir

[QUOTcanım ryel88, post: 40613283, member: 578783"]Canim yA nedenilir ki böyle bi durumda,.veren. de rabbim alan da,,duadan baska bisey gelmiyor elden.,zor bir durum muhakkak..rabbim en kisa zamanda tekrardan saglikli bir sekilde nasip eder insaalh..skma canini tamam[/QUOTE]
Canim benim çok geçmiş olsun.hayirlisiyla tekrar saglikla gebe kalirsin inşaallah.Rabbim hepimizin Yardimcisi olsun
Amin canim sagolasin

TE="pembebaslikliki253, member: 644060"]Canim benim yaa kiyamam cok üzüldüm Allah sabir versin. Rabbim insallah en takin zamanda sana saglikli bir hamilelik nasip eder, melegin cennette simdi. Rabbim verdi yine aldi elden bisey gelmezki [/QUOTE]
Oyle Cnm allahin bildigi vardir deyip avutuyorum kendimi;(

Canım kantrol yaği var biz yanıklarda hep onu kullanırız hiç iz bırakmaz acısı agrısı yanması olmaz annenin eger kullanırsanız çok memnun kalırsınız Rabbim şifa versin... çok geçmiş olsun

Merhaba herkese bende yeni katildim siteye bolbol okuyorun paylasimlari.
bir oglum var 10 yasinda 2.bebek icinde 4aydir deniyorum ama olumlu bir sonuç yok

Sogan kuru deneyen arkdaslarim akintiniz fazlalasti mi sizinde?bende 3ay once kullanmistim 10gun falan o zaman bi akintim olmadi adetimin bittigi gunler bu kadar akintim olmamisti?bu iyiye mi isaret onuda anlamadim?

Yarindan sonra adet olcam yakladik 3-4 gündür goguslerimin uclari sizlio hic böyle olmazdi sadece adet olcagim gun kasiklarim agrirdi adetten oncede sizlarmi acaba
Canim bilmemki bende hic olmazdi normwlde adet oncesi goguslerde belirti belkide hamilesindir

Sogan kuru deneyen arkdaslarim akintiniz fazlalasti mi sizinde?bende 3ay once kullanmistim 10gun falan o zaman bi akintim olmadi adetimin bittigi gunler bu kadar akintim olmamisti?bu iyiye mi isaret onuda anlamadim?
Canim bende tam tersi kullandgm ay kuruluk yapti hic akintm olmadi ama ondan sonraki ay cok akintm oldu

İnşallah cnm bu arada havalardan heralde yuzum o kadar kuruduki krem yetistiremiom surmeye pul pul dökülüo :) senin nasil gidiyor hamilelik bebis nasil
Aynen yaa benimde vücudum hep dokuluyo pul pul kremler tukenecek yaa nerdeyse , canim hamilelik cook zor geciyo midem hep rahatsiz mide agrisi, yanma, yiyediklerrimin bogazimda kaliyormuscasina oylece bogazimda durmasi afedersin kusma ne ararsan var bende mahvoldum bebek iyide ben iyi degilim canim yaa

Canim bende tam tersi kullandgm ay kuruluk yapti hic akintm olmadi ama ondan sonraki ay cok akintm oldu
Bilmiyorum canim benim daha once yaptigimda boyle olmadi ama bu sefer akintim var bazen de tas gibi sag tarafimda bisey hissediyorum isin kotusu ovi testi yaptim dun sabah 2.cizgi belli cok degil ama...bu sabah da yapayim dedim soganin etkisinden sairim afedersin idrarim degisikti...testte cizgi cikmadibirini yapsam digerinden sonuc alamiyorum...sogana da basladim birakamam???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…