- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #77.601
Iyiyim bende canim...ben doktora gtmiyorum beklemedyim..sogan kuru yapmaya calisiyorum...oyle...bnde kullandim ovi testi yararli evet ama bende gebelik olmadi...benim sorunum baska zaten...Sağol tatlım sen nasılsın ovi testi almayi düşünüyorum da hic almadim onu araştırıyorum sen neler yapiyorsun
Canim ben laboquick aldim onu kullandim. Kullandgm ilk ayda hamile kaldim insallah sendede ise yarar
Ben çatlatma iğnesi olmadm ama zaten yumurtlama evresinde vuruyolar onu diye biliyorum.Merhaba kızlar nasıl kullanılıyor bu test ben çatlatma iğnesi olalı 10 günüm ovulasyon olmusmudur diye gösteriyor mu acaba bilgim yok mazur görün cahilligimi
Canım cok gecmişbolsun rabbim tez zamanda bikz dha nasp eder insallah..
Amin canim sagolasinCanim benim çok geçmiş olsun.hayirlisiyla tekrar saglikla gebe kalirsin inşaallah.Rabbim hepimizin Yardimcisi olsun
Sağol canm ama elimde değil işte. Hiç kıyamıyorum ona bide gözümün önünde olunca travma yaşadım işte. Hâlâ şaşkınım ben ama çok şükür ki üst deri yanmış korktuğunuz gibi değil dedi doktor. Sağolasın canm benm
Canim ben laboquick aldim onu kullandim. Kullandgm ilk ayda hamile kaldim insallah sendede ise yarar
Iyiyim bende canim...ben doktora gtmiyorum beklemedyim..sogan kuru yapmaya calisiyorum...oyle...bnde kullandim ovi testi yararli evet ama bende gebelik olmadi...benim sorunum baska zaten...
Rica ederim ne demek tatlim duzgun kullanildiginda ise yariyo gercektenEvet en cok o marka satiliyoda cogu kiside memnun kalmamis ondan o yüzden sana bi sorayım dedim saol kuzum
Rica ederim ne demek tatlim duzgun kullanildiginda ise yariyo gercekten
Sogan kuru deneyen arkdaslarim akintiniz fazlalasti mi sizinde?bende 3ay once kullanmistim 10gun falan o zaman bi akintim olmadi adetimin bittigi gunler bu kadar akintim olmamisti?bu iyiye mi isaret onuda anlamadim?
Canim bilmemki bende hic olmazdi normwlde adet oncesi goguslerde belirti belkide hamilesindirYarindan sonra adet olcam yakladik 3-4 gündür goguslerimin uclari sizlio hic böyle olmazdi sadece adet olcagim gun kasiklarim agrirdi adetten oncede sizlarmi acaba
Canim bende tam tersi kullandgm ay kuruluk yapti hic akintm olmadi ama ondan sonraki ay cok akintm olduSogan kuru deneyen arkdaslarim akintiniz fazlalasti mi sizinde?bende 3ay once kullanmistim 10gun falan o zaman bi akintim olmadi adetimin bittigi gunler bu kadar akintim olmamisti?bu iyiye mi isaret onuda anlamadim?
Canim bilmemki bende hic olmazdi normwlde adet oncesi goguslerde belirti belkide hamilesindir
Aynen yaa benimde vücudum hep dokuluyo pul pul kremler tukenecek yaa nerdeyse , canim hamilelik cook zor geciyo midem hep rahatsiz mide agrisi, yanma, yiyediklerrimin bogazimda kaliyormuscasina oylece bogazimda durmasi afedersin kusma ne ararsan var bende mahvoldumİnşallah cnm bu arada havalardan heralde yuzum o kadar kuruduki krem yetistiremiom surmeye pul pul dökülüo :) senin nasil gidiyor hamilelik bebis nasil
Bilmiyorum canim benim daha once yaptigimda boyle olmadi ama bu sefer akintim var bazen de tas gibi sag tarafimda bisey hissediyorum isin kotusu ovi testi yaptim dun sabah 2.cizgi belli cok degil ama...bu sabah da yapayim dedim soganin etkisinden sairim afedersin idrarim degisikti...testte cizgi cikmadiCanim bende tam tersi kullandgm ay kuruluk yapti hic akintm olmadi ama ondan sonraki ay cok akintm oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?