- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #77.621
Aynen yaa benimde vücudum hep dokuluyo pul pul kremler tukenecek yaa nerdeyse , canim hamilelik cook zor geciyo midem hep rahatsiz mide agrisi, yanma, yiyediklerrimin bogazimda kaliyormuscasina oylece bogazimda durmasi afedersin kusma ne ararsan var bende mahvoldumbebek iyide ben iyi degilim canim yaa
Amin cnm inşallah: (
Canım kantrol yaği var biz yanıklarda hep onu kullanırız hiç iz bırakmaz acısı agrısı yanması olmaz annenin eger kullanırsanız çok memnun kalırsınız Rabbim şifa versin... çok geçmiş olsun
Hoşgeldin nasılsn ttlm geldiniz mi kontrol için merkezeGÜNAAYYDIIIINNLAAARR NASILSINIZ GÖRÜŞMEYELİ
YOK YA OKULLARIN KAPANMASINI BEKLİYORUZ.SADECE BEN IĞDIR A GİTTİM DR İÇİN DR Bİ SORUNUN YOK DEDİ NASİPTE VARSA KENDİLİĞİNDEN OLUR İNŞAALLAH AMA OLMASA DA TEMMUZ AYINDA ERZURUMA GİDECEZ İNŞAALLAHHoşgeldin nasılsn ttlm geldiniz mi kontrol için merkeze
HB CANIMHoşgeldin nasılsn ttlm geldiniz mi kontrol için merkeze
hiç yumurtlama belirtisi yaşamadım bu ay ama her ay olurdu niye olmadı acaba bi fikrin var mıHoşgeldin nasılsn ttlm geldiniz mi kontrol için merkeze
günaaydıın şekeriimgünaydın canlarım:))
valla bi fikrim yok cnm. Artk seminer evresinde yaptırırsnz yarım gün okul nasıl olsa. Aslnda okul varken de yaptırabilirsnz cnm. Hastaneye gittiğinize dair evrağı okula teslm etmenz yeterli. Öyle müdürden izin almaya falan gerek yok.hiç yumurtlama belirtisi yaşamadım bu ay ama her ay olurdu niye olmadı acaba bi fikrin var mı
canım ben hamilelikten mi bilmiyorum dudaklarımı görseniz çatladı hep ve dilim damağım kuru hep su içtiğim haldeİnşallah cnm bu arada havalardan heralde yuzum o kadar kuruduki krem yetistiremiom surmeye pul pul dökülüo :) senin nasil gidiyor hamilelik bebis nasil
günaydın cnm gittin mi tekrr testegünaydın canlarım:))
nasılsın canımmm:)günaaydıın şekeriim
gdip bi test yapmaktan zarar gelmez en azından kafanızdan çıkar zaten sorun yoksa rahat devam edersinizKadın doğuma gidicem ben eşimde ürologa gitmek istyo sizce erken mi yoksa gidelim mi 6 aylık evliyiz
gittim kan verdim geldim canım :))günaydın cnm gittin mi tekrr teste
yarın resmi tatil bugün erkenden sağlıkocağına git öğleden sonra çıkar zatenayy meraktan ölcem daha 24 saat geçti ama gitsemmi gitmesemmi bilemedim bugün çatlıyorum
canım yumurtlamadabenimde yoktu sadece akan birşey değildi siyAH İÇ ÇAMAŞIRIMA RENK OLUYORDU YUMURTLAMA BİTİNCE KİREÇ gibi o kadar. takılma onaBU AY ÜMİTSİZİM ÇÜNKÜ YUMURTLAMA DÖNEMİME DENK GELEN GÜN NE AKINTIM OLDU NE DE AĞRI.İLKKEZ BÖYLE BİŞEY YAŞADIM HEP KURUYDUM DÜN AKINTIM BAŞLADI ÇOK ŞAŞIRDIM HİÇ OLMAZDI HALBUKİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?