Gebe kalamayanlar buraya.....

Kıyamam canım benim inşallah artik bu aylardan sonra toplanirsindan da rahatcacik gecer bebisin yeterki ii olsun Anne ogul :) öpüyorum seni kuzum ben uyuyorum artik gözlerim gidiyor herkese hayırlı geceler

Evet bitanem söyledi çoğu kişi. Hastanede kullanılan ilaçlar maşallah çok tesirli inşaallah faydasını görürüz de çabucak toparlar. Kaynım yollicam demişti o yağı bakalım. Şuan kullanma imkanımız yok hastanede müsaade etmezler tabi ama çıkınca kullanmak lazım tabi. Sağol allah razı olsun canm benm. Dikkat edin vala çok tehlikeli işler rabbim kimseye yaşatmasın..

BU AY ÜMİTSİZİM ÇÜNKÜ YUMURTLAMA DÖNEMİME DENK GELEN GÜN NE AKINTIM OLDU NE DE AĞRI.İLKKEZ BÖYLE BİŞEY YAŞADIM HEP KURUYDUM DÜN AKINTIM BAŞLADI ÇOK ŞAŞIRDIM HİÇ OLMAZDI HALBUKİ

ADETİME 7GÜN VAR HİÇ YUMURTLAMA BELİRTİSİ YAŞAMADIM

Hoşgeldin nasılsn ttlm geldiniz mi kontrol için merkeze
YOK YA OKULLARIN KAPANMASINI BEKLİYORUZ.SADECE BEN IĞDIR A GİTTİM DR İÇİN DR Bİ SORUNUN YOK DEDİ NASİPTE VARSA KENDİLİĞİNDEN OLUR İNŞAALLAH AMA OLMASA DA TEMMUZ AYINDA ERZURUMA GİDECEZ İNŞAALLAH

hiç yumurtlama belirtisi yaşamadım bu ay ama her ay olurdu niye olmadı acaba bi fikrin var mı
valla bi fikrim yok cnm. Artk seminer evresinde yaptırırsnz yarım gün okul nasıl olsa. Aslnda okul varken de yaptırabilirsnz cnm. Hastaneye gittiğinize dair evrağı okula teslm etmenz yeterli. Öyle müdürden izin almaya falan gerek yok.

İnşallah cnm bu arada havalardan heralde yuzum o kadar kuruduki krem yetistiremiom surmeye pul pul dökülüo :) senin nasil gidiyor hamilelik bebis nasil
canım ben hamilelikten mi bilmiyorum dudaklarımı görseniz çatladı hep ve dilim damağım kuru hep su içtiğim halde

günaydın cnm gittin mi tekrr teste
gittim kan verdim geldim canım :))
umarım doktorunda dediği gib sizlerde öyle dediniz bat a 4 gün kala çok iyi değerin yani yumurtadan 10 gün geçmişti iki tane idrar testi yaptım öylesine ama çıktı dedim şaşırdı :)) kanda çıkardı ama idrar a çıkması çok iyi dedi:)) bakalım artması lazım eğer bugün artmış ise güzel olacak ama sanırım ya gece yada yarın cıkacak sonuç olsun verdim kurtuldum:))

BU AY ÜMİTSİZİM ÇÜNKÜ YUMURTLAMA DÖNEMİME DENK GELEN GÜN NE AKINTIM OLDU NE DE AĞRI.İLKKEZ BÖYLE BİŞEY YAŞADIM HEP KURUYDUM DÜN AKINTIM BAŞLADI ÇOK ŞAŞIRDIM HİÇ OLMAZDI HALBUKİ
canım yumurtlamadabenimde yoktu sadece akan birşey değildi siyAH İÇ ÇAMAŞIRIMA RENK OLUYORDU YUMURTLAMA BİTİNCE KİREÇ gibi o kadar. takılma ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…