- 17 Aralık 2013
- 192
- 48
- 118
- 35
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #78.081
hoşbulduk :)hg canım geçmiş olsun
10 yasinda oglum var vanim 32 yaşındayım 2.icin ugrasiyorum 4aydirElbette canım
10 ay mı demek istedin acaba canım 10 yıl bayağa çok geldide
saol tatlımcanım hormon düzenlıyor kist eritiyor adet düzenlıyor ve gebeliğide önlüyormuş
e o zaman bebek düşünmeyenler mi kullanıyor yoksa önceki aşama olarak mı kusura bakma canım ya çok soru sordum
21 yaşındayım esım 31 buyuzden acele ediyoruz benım yumurtalıkların tambellesmıs hormonların bozulmus dedi diane 35 hormonlarını düzenleyecek tedavi öncesi yumurtalıklarınıda dinlendirmemiz lazım bu hap ıkı görevide görecek dedi doktorumAnladım tatlm. Kaç yaşındasın peki? Bide sende ki sorun nedir
21 yaşındayım esım 31 buyuzden acele ediyoruz benım yumurtalıkların tambellesmıs hormonların bozulmus dedi diane 35 hormonlarını düzenleyecek tedavi öncesi yumurtalıklarınıda dinlendirmemiz lazım bu hap ıkı görevide görecek dedi doktorumAnladım tatlm. Kaç yaşındasın peki? Bide sende ki sorun nedir
ben progestan diye bi ilaç kullanmıştım gebeliğe engel değildi ancak adet olmanı sağlıyorduyani eğer yumurtlarsan kendiliğinden ve döllenirse buna engel olmuyor ama yumurtan gelimezse yani adet olamazsın ya bununla adet oluyorsun gebe kalma şansında var demişti dr.Estağfurullah kuzum ne demek. Vala tatlm sanırım söktürücü tarzı bu yani adet olmanı sağladığına göre. Ama bebiş kısmını bilemiyorum işte dur bi bakayım
hm anladım niye 10 yıl bekledin ki canım yapacaktın 3-5 yıl sonra.. benim olurda nasip olursa arka arkaya doğurcam babaannesi ve anannesi dört gözle bekiyo10 yasinda oglum var vanim 32 yaşındayım 2.icin ugrasiyorum 4aydir
canım yan etkılerı varmı hapın 6 gundur basladım kullamaya adetın 1.günü adetim bitmesi lazımken dunden buyana kahve rengi damasarımsı bısey dökülüyor sendede oluyomuydu
Birazdan namazimi kilicam dua isteyenin ellerini goriiiiim:)))
Tabikii de tatlimbennn benim içinde dua et lütfen bende herkes için ediyorum
haklısın teşekkür ederimTatlm benm çok uzun zaman oldu yaa hatırlamıyorum ki2010'da falandı ama bünyeye göre değişir herşey. Herkes farklı farklı çünkü
21 yaşındayım esım 31 buyuzden acele ediyoruz benım yumurtalıkların tambellesmıs hormonların bozulmus dedi diane 35 hormonlarını düzenleyecek tedavi öncesi yumurtalıklarınıda dinlendirmemiz lazım bu hap ıkı görevide görecek dedi doktorum
BennBirazdan namazimi kilicam dua isteyenin ellerini goriiiiim:)))
Ne bilim canım 22 yasinda anne oldum esim askere gitti o ara islerimiz bozuldu bir baktim ole bole 10 yil gecmishm anladım niye 10 yıl bekledin ki canım yapacaktın 3-5 yıl sonra.. benim olurda nasip olursa arka arkaya doğurcam babaannesi ve anannesi dört gözle bekiyobu arada 2 bebek arası olunca hemen olmuyor diye duydum.. inşallah öyle olmaz..
ben progestan diye bi ilaç kullanmıştım gebeliğe engel değildi ancak adet olmanı sağlıyorduyani eğer yumurtlarsan kendiliğinden ve döllenirse buna engel olmuyor ama yumurtan gelimezse yani adet olamazsın ya bununla adet oluyorsun gebe kalma şansında var demişti dr.
Birazdan namazimi kilicam dua isteyenin ellerini goriiiiim:)))
Ne demek canim ederim insallahBennAllah razi olsun canim benim guzel yurekli arkadaşım bende bu gece hepinize dua ettim Rabbim kabul eyler insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?