Gebe kalamayanlar buraya.....

e o zaman bebek düşünmeyenler mi kullanıyor yoksa önceki aşama olarak mı kusura bakma canım ya çok soru sordum

Estağfurullah kuzum ne demek. Vala tatlm sanırım söktürücü tarzı bu yani adet olmanı sağladığına göre. Ama bebiş kısmını bilemiyorum işte dur bi bakayım

Anladım tatlm. Kaç yaşındasın peki? Bide sende ki sorun nedir
21 yaşındayım esım 31 buyuzden acele ediyoruz benım yumurtalıkların tambellesmıs hormonların bozulmus dedi diane 35 hormonlarını düzenleyecek tedavi öncesi yumurtalıklarınıda dinlendirmemiz lazım bu hap ıkı görevide görecek dedi doktorum

21 yaşındayım esım 31 buyuzden acele ediyoruz benım yumurtalıkların tambellesmıs hormonların bozulmus dedi diane 35 hormonlarını düzenleyecek tedavi öncesi yumurtalıklarınıda dinlendirmemiz lazım bu hap ıkı görevide görecek dedi doktorum

Estağfurullah kuzum ne demek. Vala tatlm sanırım söktürücü tarzı bu yani adet olmanı sağladığına göre. Ama bebiş kısmını bilemiyorum işte dur bi bakayım
ben progestan diye bi ilaç kullanmıştım gebeliğe engel değildi ancak adet olmanı sağlıyorduyani eğer yumurtlarsan kendiliğinden ve döllenirse buna engel olmuyor ama yumurtan gelimezse yani adet olamazsın ya bununla adet oluyorsun gebe kalma şansında var demişti dr.

10 yasinda oglum var vanim 32 yaşındayım 2.icin ugrasiyorum 4aydir
hm anladım niye 10 yıl bekledin ki canım yapacaktın 3-5 yıl sonra.. benim olurda nasip olursa arka arkaya doğurcam babaannesi ve anannesi dört gözle bekiyo bu arada 2 bebek arası olunca hemen olmuyor diye duydum.. inşallah öyle olmaz..

canım yan etkılerı varmı hapın 6 gundur basladım kullamaya adetın 1.günü adetim bitmesi lazımken dunden buyana kahve rengi damasarımsı bısey dökülüyor sendede oluyomuydu

Tatlm benm çok uzun zaman oldu yaa hatırlamıyorum ki 2010'da falandı ama bünyeye göre değişir herşey. Herkes farklı farklı çünkü

Evet doğru sanırım o ilaç öyleydi. Minnaksın sende demeeek :))

Ne bilim canım 22 yasinda anne oldum esim askere gitti o ara islerimiz bozuldu bir baktim ole bole 10 yil gecmis
bakalim nasil yapacağız

Evet kızlar konuşuyodu burda duydum o ilacı bana vermemişti doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…