Gebe kalamayanlar buraya.....

evvvet bu yaşda düştük evlat yoluna rabbim çabalarımızı boşa cıkarmasın inşallah siz kac yasındasın esinizdede problem varmı

Amin canm benm. Bende pazar günü 24e veda ediyorum 25e gircem nasipse eşim de sorun yok çok şükür de işte bende kist var bide geç yumurtlama olayı

Amin canm benm. Bende pazar günü 24e veda ediyorum 25e gircem nasipse eşim de sorun yok çok şükür de işte bende kist var bide geç yumurtlama olayı
incir havuç kürü denedin mi hayıt suyu. cayıda faydalıymıs dıye duydum bende 3 ay sonra sonuc alamazsam bunlara baslamayı düşünüyorum

bende diğer ilacı bilmiyorum eşim şehir dışında geldin dr. a gidip tedaviye başlamayı düşünüyorum inş.

Ayy sende bendensin desene
Benmde eşim şehir dışında o yüzden rafa kaldırmak zorunda kaldık doktor ve tedavi olayını gelsin de hayırlısıyla bakalım yolumuza artk

Arkadaslar ben ilk defa diane 35 I ciddi bir şekilde kullanmaya başladım. Çok fazla bir bilgim yok ilacın etkisi ile ilgili pko lüyum ve tuylenmeden dolayi kullanıyorum .. Bu ilaç bitince hemen adet mi olunuyor yoksa geciktirebiliyor mu bilmiyorum bana bilgi verin lütfen

incir havuç kürü denedin mi hayıt suyu. cayıda faydalıymıs dıye duydum bende 3 ay sonra sonuc alamazsam bunlara baslamayı düşünüyorum

Yok kuzum denemedim. İnciri kullanamam zaten prolaktini yüksek olanların kullanmaması gerekiyomuş ama diğerlerini de kullansam da faydası olmaz çünkü eşim şehir dışında ne yazık ki

Ayy sende bendensin desene
Benmde eşim şehir dışında o yüzden rafa kaldırmak zorunda kaldık doktor ve tedavi olayını gelsin de hayırlısıyla bakalım yolumuza artk
evet canım sendenim 1 yıldır bu şekilde ama 1 ay kadar kaldı gelecek tamamen inş. bende hem çocuk var hem de eşim geldin diye bekliyorum en azından ben dr. a gideceğimde çocukla ilgilenebilir

bende ne tuylenme ne sıvılce nede fazla kılo vardı ama dr hormon bozulmus dedı verdi hergun aynı saatte ıcmek gerekıyormus saateler atlanırsa kanama yapabıllırmıs benım dr hap bıtınce 7 gun ara ver sonra tekrar basladı galıba adet kendılıgınden gelıyor o sıra

evet canım sendenim 1 yıldır bu şekilde ama 1 ay kadar kaldı gelecek tamamen inş. bende hem çocuk var hem de eşim geldin diye bekliyorum en azından ben dr. a gideceğimde çocukla ilgilenebilir

Ooo sizin bayağı uzun olmuş kuzum. Bizim bikaç aydır böyle işte bakalım gelir inşaallah artk haftaya. Siz de kavuşursunuz umarım bi an önce. Özlemiştir zaten ilgilenir tabi

Yok kuzum denemedim. İnciri kullanamam zaten prolaktini yüksek olanların kullanmaması gerekiyomuş ama diğerlerini de kullansam da faydası olmaz çünkü eşim şehir dışında ne yazık ki
sogan kuru yaptın mı pekı eşın gelene kadar yapabılırsın tüb bebkle ılgılı bı topık de okudum bayan kuru uyguladıgı ay kırsı yok olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…