- 17 Aralık 2013
- 192
- 48
- 118
- 35
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #78.101
evvvetEvet doğru sanırım o ilaç öyleydi. Minnaksın sende demeeek :))
Citlembigim beniiiiim etmem miBen ben beeeeeeen ☝
Tamam bitanemNe demek canim ederim insallahminnagi sev benim yerime teyzesi isirsin onu!...
bende diğer ilacı bilmiyorum eşim şehir dışında geldin dr. a gidip tedaviye başlamayı düşünüyorum inş.Evet kızlar konuşuyodu burda duydum o ilacı bana vermemişti doktor
Hayırlısı olsun canım inşallah bebeklerimiz hiç birimizi daha fazla bekletmeden gelirNe bilim canım 22 yasinda anne oldum esim askere gitti o ara islerimiz bozuldu bir baktim ole bole 10 yil gecmis
bakalim nasil yapacağız
evvvetbu yaşda düştük evlat yoluna rabbim çabalarımızı boşa cıkarmasın inşallah siz kac yasındasın esinizdede problem varmı
bu arda kv den nasıl oldu canımTatlm benm çok uzun zaman oldu yaa hatırlamıyorum ki2010'da falandı ama bünyeye göre değişir herşey. Herkes farklı farklı çünkü
incir havuç kürü denedin mi hayıt suyu. cayıda faydalıymıs dıye duydum bende 3 ay sonra sonuc alamazsam bunlara baslamayı düşünüyorumAmin canm benm. Bende pazar günü 24e veda ediyorum 25e gircem nasipseeşim de sorun yok çok şükür de işte bende kist var bide geç yumurtlama olayı
bende diğer ilacı bilmiyorum eşim şehir dışında geldin dr. a gidip tedaviye başlamayı düşünüyorum inş.
Citlembigim beniiiiim etmem mi
bu arda kv den nasıl oldu canım
inş. canımSağol kuzum iyiye gidiyo çok şükür. Uyuyo işte şuan bende tv izliyorum rahat geçer inşaallah bu gece canm
incir havuç kürü denedin mi hayıt suyu. cayıda faydalıymıs dıye duydum bende 3 ay sonra sonuc alamazsam bunlara baslamayı düşünüyorum
evet canım sendenim 1 yıldır bu şekilde ama 1 ay kadar kaldı gelecek tamamen inş. bende hem çocuk var hem de eşim geldin diye bekliyorum en azından ben dr. a gideceğimde çocukla ilgilenebilirAyy sende bendensin desene
Benmde eşim şehir dışında o yüzden rafa kaldırmak zorunda kaldık doktor ve tedavi olayınıgelsin de hayırlısıyla bakalım yolumuza artk
bende ne tuylenme ne sıvılce nede fazla kılo vardı ama dr hormon bozulmus dedı verdi hergun aynı saatte ıcmek gerekıyormus saateler atlanırsa kanama yapabıllırmıs benım dr hap bıtınce 7 gun ara ver sonra tekrar basladı galıba adet kendılıgınden gelıyor o sıraArkadaslar ben ilk defa diane 35 I ciddi bir şekilde kullanmaya başladım. Çok fazla bir bilgim yok ilacın etkisi ile ilgili pko lüyum ve tuylenmeden dolayi kullanıyorum .. Bu ilaç bitince hemen adet mi olunuyor yoksa geciktirebiliyor mu bilmiyorum bana bilgi verin lütfen
evet canım sendenim 1 yıldır bu şekilde ama 1 ay kadar kaldı gelecek tamamen inş. bende hem çocuk var hem de eşim geldin diye bekliyorum en azından ben dr. a gideceğimde çocukla ilgilenebilir
sogan kuru yaptın mı pekı eşın gelene kadar yapabılırsın tüb bebkle ılgılı bı topık de okudum bayan kuru uyguladıgı ay kırsı yok olmusYok kuzum denemedim. İnciri kullanamam zaten prolaktini yüksek olanların kullanmaması gerekiyomuş ama diğerlerini de kullansam da faydası olmaz çünkü eşim şehir dışında ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?