- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #78.121
Muhabbetin ortasına damdan düşer gibi dalasim varhayırlı kandiller canlarim nazar değmesin bu gece iyiyim ağrı ve kaşıntı yok gece muhabbetine geldim
evet canım uzun oldu biraz zaten çocukta problem oluyor özleyince agrasif oluyor herşeye ağlıyor felan sıkıntılıydı çok şükür bitecek inş. senin içinde hayırlısı olurOoo sizin bayağı uzun olmuş kuzum. Bizim bikaç aydır böyle işte bakalım gelir inşaallah artk haftaya. Siz de kavuşursunuz umarım bi an önce. Özlemiştir zaten ilgilenir tabi
Iyi yaptın kuzum maşallah diyelim aman. İyileşir inşaallah bi an önce
sogan kuru yaptın mı pekı eşın gelene kadar yapabılırsın tüb bebkle ılgılı bı topık de okudum bayan kuru uyguladıgı ay kırsı yok olmus
hg tatlım sevindim iyi olduğuna :)Muhabbetin ortasına damdan düşer gibi dalasim varhayırlı kandiller canlarim nazar değmesin bu gece iyiyim ağrı ve kaşıntı yok gece muhabbetine geldim
nedenn canım özel değilseİnşallah canım. Esimle yatakları ayirdik bugün akintimda vardı yum günüydü büyük ihtimal
İnşallah canım. Esimle yatakları ayirdik bugün akintimda vardı yum günüydü büyük ihtimal
hg tatlım sevindim iyi olduğuna :)
nedenn canım özel değilse
evet canım uzun oldu biraz zaten çocukta problem oluyor özleyince agrasif oluyor herşeye ağlıyor felan sıkıntılıydı çok şükür bitecek inş. senin içinde hayırlısı olur
Yatakları niye ayırdınız kabarcıklar yüzünden mii
geçmiş olsun canım rahatsızlığını okudum ama bulaşma ihtimalini duymamıştım hiç inş. geçer hemen canım üzücü bi olay felan mı yaşadın tatlımHosbuldum canım
Malum ben zona oldum yaralar su topladı ve patlayıp bulaşma ihtimali var o yüzden
geçmiş olsun canım rahatsızlığını okudum ama bulaşma ihtimalini duymamıştım hiç inş. geçer hemen canım üzücü bi olay felan mı yaşadın tatlım
anladım caım çok geçmiş olsun tekrarTemasta değil ama bulundurduğu sıvının temasında bulaşıcılığı varmış bulasan kisi zona olmuyormus su çiçeği oluyormus enteresan
Stres birikmesi gibi bisi canım . ben biraz içe atan biriyim de
anladım caım çok geçmiş olsun tekrar
bu arada hyıt suyuna başladım 3 gün oldu bakalım etkili olacakmıAmin canm benm allah razı olsun
Evet canım. Bulaşıcı etkisi var .
bu arada hyıt suyuna başladım 3 gün oldu bakalım etkili olacakmı
saol bitanem inş. bakalım söylerim tabiki herşeyi paylaşıyoruz burda ben gebelikten önce hep okuyordum böyle belirtiler felan filan hamile olduğumu öğrendiğim gün yazmıştım neler yaşadığımı belirti vs okuyup bilgi almak isteyen olur mutlaka diye çünkü ben öyle yapıyordum :)Hadi bakalım iç de bana da söyle belki alırım bende şifa olsun kuzum
Evet canm iyi yapmışsınız ihtimale bırakmayıp. Geçer inşaallah bi an önce yaa şu ayrı yatma olayı çok zor kötü yaa
Evet canm iyi yapmışsınız ihtimale bırakmayıp. Geçer inşaallah bi an önce yaa şu ayrı yatma olayı çok zor kötü yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?