Gebe kalamayanlar buraya.....

Ooo sizin bayağı uzun olmuş kuzum. Bizim bikaç aydır böyle işte bakalım gelir inşaallah artk haftaya. Siz de kavuşursunuz umarım bi an önce. Özlemiştir zaten ilgilenir tabi
evet canım uzun oldu biraz zaten çocukta problem oluyor özleyince agrasif oluyor herşeye ağlıyor felan sıkıntılıydı çok şükür bitecek inş. senin içinde hayırlısı olur

sogan kuru yaptın mı pekı eşın gelene kadar yapabılırsın tüb bebkle ılgılı bı topık de okudum bayan kuru uyguladıgı ay kırsı yok olmus

Vala tam başlamak üzere karar almıştım ama kötü bişi yaşadık kayınvalidemin yanında hastanede kalıyorum canm hele bi atlatalım şu durumları da başlicam inşaallah..

geçmiş olsun canım rahatsızlığını okudum ama bulaşma ihtimalini duymamıştım hiç inş. geçer hemen canım üzücü bi olay felan mı yaşadın tatlım

Temasta değil ama bulundurduğu sıvının temasında bulaşıcılığı varmış bulasan kisi zona olmuyormus su çiçeği oluyormus enteresan
Stres birikmesi gibi bisi canım . ben biraz içe atan biriyim de

Hadi bakalım iç de bana da söyle belki alırım bende şifa olsun kuzum
saol bitanem inş. bakalım söylerim tabiki herşeyi paylaşıyoruz burda ben gebelikten önce hep okuyordum böyle belirtiler felan filan hamile olduğumu öğrendiğim gün yazmıştım neler yaşadığımı belirti vs okuyup bilgi almak isteyen olur mutlaka diye çünkü ben öyle yapıyordum :)

Evet canm iyi yapmışsınız ihtimale bırakmayıp. Geçer inşaallah bi an önce yaa şu ayrı yatma olayı çok zor kötü yaa

Sen nasılsın . eşinin daha ne kadar orada çalışacağı belli mi gerçi taşınma falan diyor diyordun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…