- 22 Şubat 2015
- 131
- 123
- 103
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #78.141
Hayıt tohumu mu yoksa otunun suyumu canım merak ediyorumbu arada hyıt suyuna başladım 3 gün oldu bakalım etkili olacakmı
Çok geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda şifanı verir inşallahEvet canım maalesef öyle. Beyim bisi olmaz yaninda yatayim diyor ama ben kiyamiyorum hasta falan olur diye, . .
Çok geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda şifanı verir inşallah
Amin canım inşallah Allah yardımcın olsunyaren92 .!.:Saol canım inşallah . cekemicemiz dertler vermesin Rabbim . ilk basta ağrıdan öleceğim sandım ama çok şükür simdi daha iyiyim geçti sayılır . herşey zamanla geçiyor sabirli olmak lazim sadece ..
saol bitanem inş. bakalım söylerim tabiki herşeyi paylaşıyoruz burda ben gebelikten önce hep okuyordum böyle belirtiler felan filan hamile olduğumu öğrendiğim gün yazmıştım neler yaşadığımı belirti vs okuyup bilgi almak isteyen olur mutlaka diye çünkü ben öyle yapıyordum :)
Sen nasılsın . eşinin daha ne kadar orada çalışacağı belli mi gerçi taşınma falan diyor diyordun.
Vala kayınvalidem böyle olmasaydı gelcekti işte yarın falan ama zamansız çıkıp gelince sarktı tabi işler bi sonraki haftayabelki çarşamba falan dedi. O taşınma olayını konuşamadık ki hiç kuzum. Taşınma da denmez eşyalı ev tutcam diyodu ben yanında olayım diye ama hiç fırsat olmadı konuşmaya buraya gelince de göremiyorum ki doğru dürüst
Anladım canım . sizin içinde zor.
Zor tabi kuzum ama napcan kader kısmet işte
bu arada hyıt suyuna başladım 3 gün oldu bakalım etkili olacakmı
Gorumcen evli mi canım
Evli tabi kız eşimden 1.5 ay büyük kızı var 28 yaşında yani dayısından büyük düşünsene :)) bide oğlu var 22 yaşında :)) görümcem annemden 2 yaş büyük kuzum
Abowwwgecen esin sürpriz yaptığında gorumcem falan dediydin bende her halde bekar görümcesi var dediydim
He yok değil ya eşimin ailesinde en küçük çocuk 15 yaşında :)) hatırlamadım kuzum ne demiştim ki geçende
Esin gece gelmişti Arıcak diye bekliyodun sen. Gorumcende uyumustur falan dedi demistin . oradan aklımda kaldı . . ya aslında gorumcen bekar mi derken soruyu eksik sordum. Ayni evde yaşayınca esinle rahat edemiyosun ya KV ile beraber yaşadığını biliyoruz insan ne kadar iyi anlaşsa da esinle rahat olmuyor ev içinde. Bizde görümce kaynim varken daha da rahatsızdı olay. Ayy sabah sabah kelimeleri toparlayamadim
Hee anladım kuzum. Arada gelip kalıyo oda işte o eşimin geldiği gece de bizdeydi. E tabi canm istediğin kadar iyi ol insan yalnız kalmak salına salına dolanmak istiyo evin içinde. Hani çoğu zaman gecelikle oluyo insan normal olarak e bi wc ye kalksan ayakta oluyo sabah namazından beri. Veya sabahları portakal mandalina sıkıp getiriyo açıyorum kapıyı ama saklana saklana. O bölümler sıkıntı tabi
Evet iste ne kadar iyi de olunsa boyle yanları var. Bizim kapılar dip dibeydi . hatta bi kere ben gece dusa girdim odaya geldim , o sıra kvnin kapısı acildi o dışa gitti o çıktı kayınpeder girdi o çıktı sonrada eşimkomik dursa da ben çok utanmistim
yaz geldi havalar ısınıyor bu güzel günlerde güzel haberler almamız dileğiyle hepinize günaydınn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?