Gebe kalamayanlar buraya.....

Evet

bebişim kaynanayla oturmak çok zor ben oturmadım ama kuzenlerimden biliyorum kadını görsen melek gibi ama bazen en ufak yaptıgı şey bile batıyo der :)

Canm çok şükür faydadan başka bişey görmedim kayınvalidemden ama bazen eşinle yalnız kalmak istiyosun tabi. Ama her zaman da git denilmiyo malesef. Ben gideyim siz yalnız kalın deyip görümceme veya eltime gidiyo kalmaya ama bazen gitmeyince veya hasta olunca nası dicez yalnız kalalım diye? Bide bizimki hiç odasından çıkmaz rahatsız etmez yok gibidir evin içinde ama yinede zor olabiliyo işte yoksa bi sorunum yok kimse gelin kaynana olduğumuzu anlamıyo asla :))

ne güzelmiş yaa var ama yok gibi yeni mi evlisin ne kadar oldu evleneli cnm :)

ay cnm benim ya ne kadar kötü bişi biliyorum böle bazen bizdede bütün aile toplanıyo başka bişi ama bu herkesin kucanda çocuk hamile olan ne ararsan var bi bende yok anlıyorum seni

ne güzelmiş yaa var ama yok gibi yeni mi evlisin ne kadar oldu evleneli cnm :)

2 yıl oldu tatlım 14 nisan da
Öyle vala hakkını ödeyemem pedimi bile o alır gelir. 65 yaşında çalışıyo hâlâ ve aldığı parayı bana harcar ve bunu yaparken çook mutlu oluyo kendisi. Hattâ geçenlerde biri bişey istedi ondan gidemem hastayım k.bakma dedi sonra eğildi bana doğru dediki başkası için gidemem ama sen istersen her yere giderim senin için yaparım dedi. Kaza yaşadık pazar günü çaydanlık devrildi kayınvalidemin üzerine yandı hattâ şuan hastanedeyiz yatıyo pazar günü de benm doğum günüm bu halde bile diyoki seni de peşimden sürükledim artk borcum olsun evimize gidince güzel bi pasta yaparım kutlarız hediye de alırım diyo bende dedim aman anne çocuk muyum ben bana en büyük hediye senin iyileşmen olur sağol yavrum allah razı olsun hakkını helal et diyo. E şimdi ben böyle yüreği güzel bi kadınla geçinmeyip napayım :))

çok geçmiş olsun cnm bian önce iğleşsin inş hayran kaldm valla böyle kaynanalar var mı hala ya ne güzel kız benimkide bu kadar olmasada böledir bi tek sorunu gezmeye gidiceksek eger peşimize takılır benimde canım sıkılıyo benide gezdirin der haha :))

Napiyosunuz bakiiim coklu alinti yapamadim ya?

Ay o çoklu alıntı olayını bende bilemiyorum napim kuzum dün sabah 8de gelmiştim hastaneye gece falan kaldım daha akşam 8e kadar da burdayım hâlâ. Görümcem çok yoruldu dedim sen git evine ben kalırım bide çalışıyo kıyamadım artıkın. Sağolsun bitane daha eltim var ama yok. Söylicem ama yeni geldiğinde. Geldi dün yarım saat durdu da ay çok yorgunum ay çok uykum var diye diye gitti sinir olmamak içten değil. Demin aradı da A amorevole uyuyo mu doğum gününü kutliim demiş kayınvalidem dedi bugün değil pazar günü bi parmak bal çalıyo ağzıma işte. Kayınvalidem diyo mdk da ablan da çok yoruldu diyom laf karıştırıyo dedi. Salağa yatıyo resmen yaa sinir oldum

herkese günaydın kı<lar ya adetim 2 gün gecikti hassas erken gebelik testinden yapim diorum ne dersiniz bi yandanda tek çizgi görcem die korkuyorum adete 2 gün varken normal gebelik testi yapmıstım negatif cıktıydı sizce değişmiş olabılır mı

He evet o bizde de oluyo bazen ama benm de içime sinmiyo onu bırakıp gitmek sıkılıyolar doğru bak o :)) ama şöyle bişey de var ki mesela bir iki kez bizimle geldiğinde annemlere falan üçüncüde gelmez niye gelmiyon dediğimde de olsun sen git her zaman her zaman ben gelmiim sizin ana kız konuşcaklarınız vardır diyo. Allah bin kere razı olsun kaynana olarak değil zaten insan olarak iyi yani herkese karşı öyle. Bir gün bile anneme eli boş gittiği olmadı sürekli hediye alır bide yemeğimizi veya pasta böreğimizi yapar da gideriz hep annemde der oooo sizin gibi misafir kabul edilmez mi bana bişey bırakmıyonuz zaten der. Anlaşmak güzel şey yaa allah herkese anlayışlı büyükler nasip etsin. Daha iyileri senin ve kızların olsun canm benm. Eminim sende hakediyosundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…