- 20 Haziran 2014
- 979
- 516
- 53
- 31
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #78.161
bebişim kaynanayla oturmak çok zor ben oturmadım ama kuzenlerimden biliyorum kadını görsen melek gibi ama bazen en ufak yaptıgı şey bile batıyo der :)Amin canm günaydın :))
Ayy hakkaten kötü yaa bende kp yok kv de çok anlayışlı ama senin utanıp sıkılmana çözüm değil malesefbizim de kv dipdibe odalarımızkonuşup sohbet edince bile çekiniyorum duyuyo mudur diye. Neticede orası mahremin özelin artk yani orda da rahat edemiceksen napcan daha? Off sinir oluyorum bazen ama yapcak bişey yok ne yazık ki
selam cnmmSelam kizlarrr!...
Selam kizlarrr!...
Selam kizlarrr!...
bebişim kaynanayla oturmak çok zor ben oturmadım ama kuzenlerimden biliyorum kadını görsen melek gibi ama bazen en ufak yaptıgı şey bile batıyo der :)
ne güzelmiş yaa var ama yok gibi yeni mi evlisin ne kadar oldu evleneli cnm :)Canm çok şükür faydadan başka bişey görmedim kayınvalidemden ama bazen eşinle yalnız kalmak istiyosun tabi. Ama her zaman da git denilmiyo malesef. Ben gideyim siz yalnız kalın deyip görümceme veya eltime gidiyo kalmaya ama bazen gitmeyince veya hasta olunca nası dicez yalnız kalalım diye? Bide bizimki hiç odasından çıkmaz rahatsız etmez yok gibidir evin içinde ama yinede zor olabiliyo işte yoksa bi sorunum yok kimse gelin kaynana olduğumuzu anlamıyo asla :))
ay cnm benim ya ne kadar kötü bişi biliyorum böle bazen bizdede bütün aile toplanıyo başka bişi ama bu herkesin kucanda çocuk hamile olan ne ararsan var bi bende yok anlıyorum senihayırlı cumalar canolar RABBİM dualarımızı kabul etsin dün eşimin iş yeri bir tesisi kapatıp 23 nisan şenliği yaptı her yıl yapılıyor çok güzeldi ama çocuğu olanlar için bizde eşimin yeğenlerini götürdük sadece benim kucağım boştu
ne güzelmiş yaa var ama yok gibi yeni mi evlisin ne kadar oldu evleneli cnm :)
çok geçmiş olsun cnm bian önce iğleşsin inş hayran kaldm valla böyle kaynanalar var mı hala ya ne güzel kız benimkide bu kadar olmasada böledir bi tek sorunu gezmeye gidiceksek eger peşimize takılır benimde canım sıkılıyo benide gezdirin der haha :))2 yıl oldu tatlım 14 nisan da
Öyle vala hakkını ödeyemem pedimi bile o alır gelir. 65 yaşında çalışıyo hâlâ ve aldığı parayı bana harcar ve bunu yaparken çook mutlu oluyo kendisi. Hattâ geçenlerde biri bişey istedi ondan gidemem hastayım k.bakma dedi sonra eğildi bana doğru dediki başkası için gidemem ama sen istersen her yere giderim senin için yaparım dedi. Kaza yaşadık pazar günü çaydanlık devrildi kayınvalidemin üzerine yandı hattâ şuan hastanedeyiz yatıyo pazar günü de benm doğum günüm bu halde bile diyoki seni de peşimden sürükledim artk borcum olsun evimize gidince güzel bi pasta yaparım kutlarız hediye de alırım diyo bende dedim aman anne çocuk muyum ben bana en büyük hediye senin iyileşmen olur sağol yavrum allah razı olsun hakkını helal et diyo. E şimdi ben böyle yüreği güzel bi kadınla geçinmeyip napayım :))
Napiyosunuz bakiiim coklu alinti yapamadim ya?
Napiyosunuz bakiiim coklu alinti yapamadim ya?
Günaydın cnmm :)Günaydın kuzucuklar
çok geçmiş olsun cnm bian önce iğleşsin inş hayran kaldm valla böyle kaynanalar var mı hala ya ne güzel kız benimkide bu kadar olmasada böledir bi tek sorunu gezmeye gidiceksek eger peşimize takılır benimde canım sıkılıyo benide gezdirin der haha :))
Günaydın kuzucuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?