Gebe kalamayanlar buraya.....

Olabilir tabiki neden olmasın düzenli miydi normalde

ay cnm benim ya ne kadar kötü bişi biliyorum böle bazen bizdede bütün aile toplanıyo başka bişi ama bu herkesin kucanda çocuk hamile olan ne ararsan var bi bende yok anlıyorum seni
aynen ne arkadaş ortamı ne aile nede böyle etkinliklerde mutlu olsamda içim buruk kalıyo hep eşimde öyle çevresinde bi kendi kaldı dün baktım millet çocuk peşinde koşuyo o boş boş dolandı durdu

amin cnm mutlaka öyledir kız benim kaynanamda iyidir ben şunu sevmiyorum sadece kasımda evlendim ben 5 ay oldu evleneli kıştı bide benim eşim düğünden önce kabırgasını kırdı balayına gidemedik evlendiğimizden beri geziyoruz diyemem bi gittiğimiz yer alışveriş yapmaya büyük markettir real flndır ona gezme diyorum ben gezemesim beni götüemedide demiyorum da kaynanamın bunu bildiği halde bende gelcem demesine gıcık oluyorum yoksa gelsin bana hiç bi zararı yok hatta yararı vardır :))

aynen ne arkadaş ortamı ne aile nede böyle etkinliklerde mutlu olsamda içim buruk kalıyo hep eşimde öyle çevresinde bi kendi kaldı dün baktım millet çocuk peşinde koşuyo o boş boş dolandı durdu

Üzülmeeeeeee Napalım şimdi gözlerimiz mi pörtlesin ağlamaktan? Vakti var işte bekliyoruz gelmiyo elden bişey üzülme yıpratma kendini bu kadar zaten bundan başka bişey yapmıyoruz dua ettin mi akşam bol bol

Yapta haber ver kız bugünün en güzel haberini.senden alalım inş :)

Hee anladım canm e tabi sende haklısın kendine göre. Onun da düşünmesi lazım. Biraz sen biraz o ittirceniz bu gemiyi yoksa yürümez. Ama sevin bak en büyük derdin bu olsun kız Allah başka dert vermesin olur olur gidersiniz hatta havalar ısınınca gidersiniz balayına. Bizde öyle yaptık mesela ailelerin tanışmasında nişanda falan hep yağmur yağdı Nisan da evlendim hava güzeldi ama denize girmeye daha vardı bizde yazın gittik mesela

ettim kuzum eşimde gece vardiyasına döndü teyzem vefat etiğinden beri evde yalnız kalamıyorum 15 gündür dün gece tek kaldım gece korktum uyuyamadım al bastı derler ya öyle oldu sürekli dua ettim uyumaya çalışırken bebek düşünüyorum

yani ne güzel cnm :) siz ne zamandır bebek düşünüyosunuz :)

Amaaan bosver kuzum herkes yaptigi kadar sevap alir...iste o yuzden kv ile senin oldugun gibi olamaz arasi...siz sapasaglam cikin da hastaneden gerisi bos...

Iyi yaptın allahım kabul etsin. Canını sıkma bu kadar. Zaten zor şeyler yaşadın biraz atmaya çalış kafandan bebek olayını çünkü bize üzüntüden başka bişey vermiyo. Bende korkuyorum diye annemde kalıyorum eşim yok kv de hastanede ya. Vala ben saldım attım kafamdan mecburen çünkü zaten eşim yanımda değil nasıl ümit bağlayayım ki

O zaman yap kuzum sen bi test bizde bekleyelim heyecanla ne dersin

aranızda başka kür yapıpta işe yarayan var mı soğan kürü yapan varda onun kokusu tadı kötü olmaz mı ya :) şöle tatlı ballı bişiler yapan yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…