- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #78.181
herkese günaydın kı<lar ya adetim 2 gün gecikti hassas erken gebelik testinden yapim diorum ne dersiniz bi yandanda tek çizgi görcem die korkuyorum adete 2 gün varken normal gebelik testi yapmıstım negatif cıktıydı sizce değişmiş olabılır mı
aynen ne arkadaş ortamı ne aile nede böyle etkinliklerde mutlu olsamda içim buruk kalıyo hep eşimde öyle çevresinde bi kendi kaldı dün baktım millet çocuk peşinde koşuyo o boş boş dolandı durduay cnm benim ya ne kadar kötü bişi biliyorum böle bazen bizdede bütün aile toplanıyo başka bişi ama bu herkesin kucanda çocuk hamile olan ne ararsan var bi bende yok anlıyorum seni
aynen ne arkadaş ortamı ne aile nede böyle etkinliklerde mutlu olsamda içim buruk kalıyo hep eşimde öyle çevresinde bi kendi kaldı dün baktım millet çocuk peşinde koşuyo o boş boş dolandı durdu
üzülme cnm benim ya bu mıbarek ayda inş hepimizin yüzü güler :)aynen ne arkadaş ortamı ne aile nede böyle etkinliklerde mutlu olsamda içim buruk kalıyo hep eşimde öyle çevresinde bi kendi kaldı dün baktım millet çocuk peşinde koşuyo o boş boş dolandı durdu
Yapta haber ver kız bugünün en güzel haberini.senden alalım inş :)herkese günaydın kı<lar ya adetim 2 gün gecikti hassas erken gebelik testinden yapim diorum ne dersiniz bi yandanda tek çizgi görcem die korkuyorum adete 2 gün varken normal gebelik testi yapmıstım negatif cıktıydı sizce değişmiş olabılır mı
amin cnm mutlaka öyledir kız benim kaynanamda iyidir ben şunu sevmiyorum sadece kasımda evlendim ben 5 ay oldu evleneli kıştı bide benim eşim düğünden önce kabırgasını kırdı balayına gidemedik evlendiğimizden beri geziyoruz diyemem bi gittiğimiz yer alışveriş yapmaya büyük markettir real flndır ona gezme diyorum ben gezemesim beni götüemedide demiyorum da kaynanamın bunu bildiği halde bende gelcem demesine gıcık oluyorum yoksa gelsin bana hiç bi zararı yok hatta yararı vardır :))
ettim kuzum eşimde gece vardiyasına döndü teyzem vefat etiğinden beri evde yalnız kalamıyorum 15 gündür dün gece tek kaldım gece korktum uyuyamadım al bastı derler ya öyle oldu sürekli dua ettim uyumaya çalışırken bebek düşünüyorumÜzülmeeeeeeeNapalım şimdi gözlerimiz mi pörtlesin ağlamaktan? Vakti var işte bekliyoruz gelmiyo elden bişey üzülme yıpratma kendini bu kadar zaten bundan başka bişey yapmıyoruz dua ettin mi akşam bol bol
İNŞALLAH cano kader kısmet alıştık artık desekte beklemek çok zorüzülme cnm benim ya bu mıbarek ayda inş hepimizin yüzü güler :)
Olabilir tabiki neden olmasındüzenli miydi normalde
yani ne güzel cnm :) siz ne zamandır bebek düşünüyosunuz :)Hee anladım canm e tabi sende haklısın kendine göre. Onun da düşünmesi lazım. Biraz sen biraz o ittirceniz bu gemiyi yoksa yürümez. Ama sevin bak en büyük derdin bu olsun kız Allah başka dert vermesinolur olur gidersiniz hatta havalar ısınınca gidersiniz balayına. Bizde öyle yaptık mesela ailelerin tanışmasında nişanda falan hep yağmur yağdı Nisan da evlendim hava güzeldi ama denize girmeye daha vardı bizde yazın gittik mesela
Amaaan bosver kuzum herkes yaptigi kadar sevap alir...iste o yuzden kv ile senin oldugun gibi olamaz arasi...siz sapasaglam cikin da hastaneden gerisi bos...Ay o çoklu alıntı olayını bende bilemiyorumnapim kuzum dün sabah 8de gelmiştim hastaneye gece falan kaldım daha akşam 8e kadar da burdayım hâlâ. Görümcem çok yoruldu dedim sen git evine ben kalırım bide çalışıyo kıyamadım artıkın. Sağolsun bitane daha eltim var ama yok. Söylicem ama yeni geldiğinde. Geldi dün yarım saat durdu da ay çok yorgunum ay çok uykum var diye diye gitti sinir olmamak içten değil. Demin aradı da A amorevole uyuyo mu doğum gününü kutliim demiş kayınvalidem dedi bugün değil pazar günü bi parmak bal çalıyo ağzıma işte. Kayınvalidem diyo mdk da ablan da çok yoruldu diyom laf karıştırıyo dedi. Salağa yatıyo resmen yaa sinir oldum
ettim kuzum eşimde gece vardiyasına döndü teyzem vefat etiğinden beri evde yalnız kalamıyorum 15 gündür dün gece tek kaldım gece korktum uyuyamadım al bastı derler ya öyle oldu sürekli dua ettim uyumaya çalışırken bebek düşünüyorum
evet biliyorum canım ama ayapabilcemiz bişey yok beklemekten başkaİNŞALLAH cano kader kısmet alıştık artık desekte beklemek çok zor
Iyilestin mi biraz daha cano?bende napim kahvalti hazirlicam once evi topliim dedim...sonra kahvalti sonra yemek yapicam1 haftadır düzenli yatistayim ama bugün değişiklik yaptım Tv karşısında yatiyorumsen nasılsın canım napiyosun
evet canım tam zamanında oluyodum bal tarcın corek otu yapmıstım bu ay birde kalın bağırsak spazmı çıktı bende onun için doktor ilaç verdiydi cocuk ıstıyoruz deyınce bu ılaç etkılemez demıstı ama
Yapta haber ver kız bugünün en güzel haberini.senden alalım inş :)
yani ne güzel cnm :) siz ne zamandır bebek düşünüyosunuz :)
O zaman yap kuzum sen bi test bizde bekleyelim heyecanla ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?