- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #78.201
Daha çok şok oldum başka birşey isteseydim keşke :)))Günaydın canm sana yaptığım süprüzü beğendin mi
aranızda başka kür yapıpta işe yarayan var mı soğan kürü yapan varda onun kokusu tadı kötü olmaz mı ya :) şöle tatlı ballı bişiler yapan yok mu
Corek otu ve bal var yapmadim ama var yani :))aranızda başka kür yapıpta işe yarayan var mı soğan kürü yapan varda onun kokusu tadı kötü olmaz mı ya :) şöle tatlı ballı bişiler yapan yok mu
hadi bakalım bekliyoruz :)) bende dün yapıcaktım 4 gün var daha ama eşim dediki yapma sonra moral,n bozuluyo suratsız suratsız oturuyosun bekle bişey kalmamış :):) ayy inşallah kuzum ya aksam işten cıkınca yapcam bakalım en azından kocam yanımdayken yapayım :)
bunlar hep stres bundan dolayı olmuyo işte ama sabırsızız napalım ha oldu ha olcak sonra hüsran :)Vala biz hep düşünüyoruz da olan bişey yok hâlâEvlendiğimden beri korunmuyoruz kuzum
hadi bakalım bekliyoruz :)) bende dün yapıcaktım 4 gün var daha ama eşim dediki yapma sonra moral,n bozuluyo suratsız suratsız oturuyosun bekle bişey kalmamış :)
tarçını duydum ama bu 3lü karışımı duymamıştım :)Corek otu ve bal var yapmadim ama var yani :))
evet ölçülerini yaz ne kadar kullandın kaç günde bir ona göre yapıyım bunu :)been bal tarcın corekotu yaptım bu ay adetim gecıktı aksama testt yapcam ya olumlu cıkarsa bil ki yaradı o zaman tavsiye eederimm
evet ölçülerini yaz ne kadar kullandın kaç günde bir ona göre yapıyım bunu :)
omadığını biliyosun bilmekte değil ama hissediyosun işte nasıl bişeyse sonra diyosun ki öyle düşünme vardır belki var gibi düşünüyosun test yapınca yok valla çok kötü oluyo insan piskolojik olarakaynen canım yapma bıraz daha sabır ben 2 gün kala yaptım negatif şimdi hassas olanlarından alıp yapıcam aksama insanın anca morali bozuluyo
tamam canım 1 dk :)
Amaaan bosver kuzum herkes yaptigi kadar sevap alir...iste o yuzden kv ile senin oldugun gibi olamaz arasi...siz sapasaglam cikin da hastaneden gerisi bos...
omadığını biliyosun bilmekte değil ama hissediyosun işte nasıl bişeyse sonra diyosun ki öyle düşünme vardır belki var gibi düşünüyosun test yapınca yok valla çok kötü oluyo insan piskolojik olarak
saol canım erkeğede yediriliyo iyimiş :) onada yapıp veriyim aslında bizden doktor sperm testi istedi ama gitmedi gitmem diyoÇörek otu Bal Tarçın;
Hamile kalmak için macun, 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülüş çörek otu 30 gram. 10 çay kaşığı toz tarçın. 10 yemek kaşığı saf bal. Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. gününe kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir. Yumurtalıkların kalite ve yumurta sayısı için çoğalma sağlarken erkekler içinde spermlerin üremesine faydalıdır.
çörek otunun ilk defa bebek düşürdüğünü duydum bende maydonoz ve nane düşürüyomuş diye duydum ne kadar dogru bilemem çevremde hiç böle bişi görmedimuff aynen canım ya yalnız bu karışımı adetin 2.günu baslayıp 12.gunu bırakıosun cunku corekotu bebek dusuruyomus allah korusun bu yazdığım donemlerın dısında kesınlıkle yenmeyecek
saol canım eksik olmayın iyiki varsınız walla baskasına içimi dökemıom aksama inşallah veririm size haber :)
saol canım erkeğede yediriliyo iyimiş :) onada yapıp veriyim aslında bizden doktor sperm testi istedi ama gitmedi gitmem diyo
Ni dimek yafrusuuu biz birbirimize destek için varız dimi amahadi hayırlısı olsun bakalım saatler de geçmez ya neyse sabretcez artk
saol canım erkeğede yediriliyo iyimiş :) onada yapıp veriyim aslında bizden doktor sperm testi istedi ama gitmedi gitmem diyo
Daha çok şok oldum başka birşey isteseydim keşke :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?