Gebe kalamayanlar buraya.....

aranızda başka kür yapıpta işe yarayan var mı soğan kürü yapan varda onun kokusu tadı kötü olmaz mı ya :) şöle tatlı ballı bişiler yapan yok mu

been bal tarcın corekotu yaptım bu ay adetim gecıktı aksama testt yapcam ya olumlu cıkarsa bil ki yaradı o zaman tavsiye eederimm

:) ayy inşallah kuzum ya aksam işten cıkınca yapcam bakalım en azından kocam yanımdayken yapayım :)
hadi bakalım bekliyoruz :)) bende dün yapıcaktım 4 gün var daha ama eşim dediki yapma sonra moral,n bozuluyo suratsız suratsız oturuyosun bekle bişey kalmamış :)

hadi bakalım bekliyoruz :)) bende dün yapıcaktım 4 gün var daha ama eşim dediki yapma sonra moral,n bozuluyo suratsız suratsız oturuyosun bekle bişey kalmamış :)

aynen canım yapma bıraz daha sabır ben 2 gün kala yaptım negatif şimdi hassas olanlarından alıp yapıcam aksama insanın anca morali bozuluyo

aynen canım yapma bıraz daha sabır ben 2 gün kala yaptım negatif şimdi hassas olanlarından alıp yapıcam aksama insanın anca morali bozuluyo
omadığını biliyosun bilmekte değil ama hissediyosun işte nasıl bişeyse sonra diyosun ki öyle düşünme vardır belki var gibi düşünüyosun test yapınca yok valla çok kötü oluyo insan piskolojik olarak

tamam canım 1 dk :)

Çörek otu Bal Tarçın;

Hamile kalmak için macun, 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülüş çörek otu 30 gram. 10 çay kaşığı toz tarçın. 10 yemek kaşığı saf bal. Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. gününe kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir. Yumurtalıkların kalite ve yumurta sayısı için çoğalma sağlarken erkekler içinde spermlerin üremesine faydalıdır.

Amaaan bosver kuzum herkes yaptigi kadar sevap alir...iste o yuzden kv ile senin oldugun gibi olamaz arasi...siz sapasaglam cikin da hastaneden gerisi bos...

Amin kuzum benm sağol haklısın da zaten. Ben bakarım gücümün yettiğince herşey bi kenara eşimin hatrı var zaten en başta. Benm sinir olduğum şey bizi salak yerine koyan o hareketleri..

uff aynen canım ya yalnız bu karışımı adetin 2.günu baslayıp 12.gunu bırakıosun cunku corekotu bebek dusuruyomus allah korusun bu yazdığım donemlerın dısında kesınlıkle yenmeyecek

saol canım erkeğede yediriliyo iyimiş :) onada yapıp veriyim aslında bizden doktor sperm testi istedi ama gitmedi gitmem diyo

uff aynen canım ya yalnız bu karışımı adetin 2.günu baslayıp 12.gunu bırakıosun cunku corekotu bebek dusuruyomus allah korusun bu yazdığım donemlerın dısında kesınlıkle yenmeyecek
çörek otunun ilk defa bebek düşürdüğünü duydum bende maydonoz ve nane düşürüyomuş diye duydum ne kadar dogru bilemem çevremde hiç böle bişi görmedim

saol canım erkeğede yediriliyo iyimiş :) onada yapıp veriyim aslında bizden doktor sperm testi istedi ama gitmedi gitmem diyo

canım erkege yedirmıosun cok arastrdım ben bunu yapmadan önce sadece kadın yicek dio o yuzden ben yedirmedim corekotu rahmi genişletiomus bu yuzden sakıncalıdır hamilelikte dıo doğuma gitmeden yersen rahim açılır kolay doğum yaparsın diodu okudumda

Ni dimek yafrusuuu biz birbirimize destek için varız dimi ama hadi hayırlısı olsun bakalım saatler de geçmez ya neyse sabretcez artk

evet canım aynen :) allahtan işteyim yoksa hıc vakıt gecmez bi tanıdığa geldim haftasonu işleri olunca ben beklıyorum dukkanda 2 gunluğüne yoksa sabahtan alıp yapacaktım ama hayırlısı

bende eşime dıorum sinir oluyorum o konuya ben cocuk dusunuyoruz die kontrele gttiö
m eşim gtmedi onunda gtmesi gerek tek yapmıycam ya sende git dedim bakalım sallaıo hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…