- 20 Haziran 2014
- 979
- 516
- 53
- 31
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #78.221
hm spermleri şey yapar diyince oda yicek sandım neyse :)) şu marketten alınan ballar işe yararmıki öle alabiliceğim güzel bal nerden bulurumcanım erkege yedirmıosun cok arastrdım ben bunu yapmadan önce sadece kadın yicek dio o yuzden ben yedirmedim corekotu rahmi genişletiomus bu yuzden sakıncalıdır hamilelikte dıo doğuma gitmeden yersen rahim açılır kolay doğum yaparsın diodu okudumda
hm spermleri şey yapar diyince oda yicek sandım neyse :)) şu marketten alınan ballar işe yararmıki öle alabiliceğim güzel bal nerden bulurum
bunlar hep stres bundan dolayı olmuyo işte ama sabırsızız napalım ha oldu ha olcak sonra hüsran :)
demekki tek kaçan benim eşim değilmiş :))bende eşime dıorum sinir oluyorum o konuya ben cocuk dusunuyoruz die kontrele gttiö
m eşim gtmedi onunda gtmesi gerek tek yapmıycam ya sende git dedim bakalım sallaıo hep
bazen testlerde çıkmıyo cnm madem izin almışsın kafanda var mı yok mu diye kurcana bence gidip kesin sonuç al derim benKızlar gunaydinlar. Bugün 32. Gun. Dun test yaptım negatif cikti . bugün bekleyip yarin mi yapsam ki artik. Bugün için izin bile almıştım isten. Dun testim pozitif çıksaydı bugün kan vermeye gidecektim. Hepsini kafamda hayal ettim ama gerçekleştiremedim daha. Olsa idrarda çıkardı dimi 31. Gunde
demekki tek kaçan benim eşim değilmiş :))
aynen öyle cnm hayırlısı inş :)Du bakalım kuzum sabredelim en beklenmedik anda nasip edermiş allah. Takmamak gerek olabildiğince..
Kızlar gunaydinlar. Bugün 32. Gun. Dun test yaptım negatif cikti . bugün bekleyip yarin mi yapsam ki artik. Bugün için izin bile almıştım isten. Dun testim pozitif çıksaydı bugün kan vermeye gidecektim. Hepsini kafamda hayal ettim ama gerçekleştiremedim daha. Olsa idrarda çıkardı dimi 31. Gunde
evet canım aynen :) allahtan işteyim yoksa hıc vakıt gecmez bi tanıdığa geldim haftasonu işleri olunca ben beklıyorum dukkanda 2 gunluğüne yoksa sabahtan alıp yapacaktım ama hayırlısı
hem istiyolar hem gitmiyolar :)evet canım çoğu erkekk böle malesef :)
Iyilestin mi biraz daha cano?bende napim kahvalti hazirlicam once evi topliim dedim...sonra kahvalti sonra yemek yapicam
Masallah canim Allah nazarlarda kem gozlerden2 yıl oldu tatlım 14 nisan da
Öyle vala hakkını ödeyemem pedimi bile o alır gelir. 65 yaşında çalışıyo hâlâ ve aldığı parayı bana harcar ve bunu yaparken çook mutlu oluyo kendisi. Hattâ geçenlerde biri bişey istedi ondan gidemem hastayım k.bakma dedi sonra eğildi bana doğru dediki başkası için gidemem ama sen istersen her yere giderim senin için yaparım dedi. Kaza yaşadık pazar günü çaydanlık devrildi kayınvalidemin üzerine yandı hattâ şuan hastanedeyiz yatıyo pazar günü de benm doğum günüm bu halde bile diyoki seni de peşimden sürükledim artk borcum olsun evimize gidince güzel bi pasta yaparım kutlarız hediye de alırım diyo bende dedim aman anne çocuk muyum ben bana en büyük hediye senin iyileşmen olur sağol yavrum allah razı olsun hakkını helal et diyo. E şimdi ben böyle yüreği güzel bi kadınla geçinmeyip napayım :))
hem istiyolar hem gitmiyolar :)
Olsun vardır herşeyde bi hayr. Fazla düşünmemeye çalış kuzum stres yapma kendine
Ama test negatif olunca geldim ise. Belki dedim haftaya gitmem gerekir. Tekrar yüzüm olsun dedim canimolsun canım okadar izin almışsın git kan testi yapar o garanti olduğu için içinde rahatlar
Masallah canim Allah nazarlarda kem gozlerden
korusun onceden boyle anlayisli Kv var midir derdim
ki sukur ayni benim Kv boyle anlayislidir evlerimiz
biraz yakin bazen gitmiyorum evimde kalayim diye
hemen sabah arar gelmicen mi kahvaltida seni
bekliyorz der kayinpederimle bide bebek sikintisini oda cekmis zamaninda bizi cok iyi anliyor moral veriyo saolsunlar
Aah ah bu kulaklar neler duydu :))) ama iyi geliyormus corek otu baktarçını duydum ama bu 3lü karışımı duymamıştım :)
saol kuzum inşalah aksama gorusuruz bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?