Gebe kalamayanlar buraya.....

hm spermleri şey yapar diyince oda yicek sandım neyse :)) şu marketten alınan ballar işe yararmıki öle alabiliceğim güzel bal nerden bulurum

Kızlar gunaydinlar. Bugün 32. Gun. Dun test yaptım negatif cikti . bugün bekleyip yarin mi yapsam ki artik. Bugün için izin bile almıştım isten. Dun testim pozitif çıksaydı bugün kan vermeye gidecektim. Hepsini kafamda hayal ettim ama gerçekleştiremedim daha. Olsa idrarda çıkardı dimi 31. Gunde

kızlar bişi sorcam ben küçükken kasık fıtığı amelyatı oldum çift taraflı doktora gitmiştim işte bana doktor dediki senin sol yumurtalığın çatlamıyo amelyattan dolayı dedi ama hamile kalabilirsin bi sorun yok dedi benim yumurtlama günümdde de adet dönemlerimde de en çok sol tarafım ağrıyo mesela şuan sanki kalp var orda pıt pıt atıyo hissediyorum ne olabili sizce

bazen testlerde çıkmıyo cnm madem izin almışsın kafanda var mı yok mu diye kurcana bence gidip kesin sonuç al derim ben

olsun canım okadar izin almışsın git kan testi yapar o garanti olduğu için içinde rahatlar

evet canım aynen :) allahtan işteyim yoksa hıc vakıt gecmez bi tanıdığa geldim haftasonu işleri olunca ben beklıyorum dukkanda 2 gunluğüne yoksa sabahtan alıp yapacaktım ama hayırlısı

Olsun vardır herşeyde bi hayr. Fazla düşünmemeye çalış kuzum stres yapma kendine

Iyilestin mi biraz daha cano?bende napim kahvalti hazirlicam once evi topliim dedim...sonra kahvalti sonra yemek yapicam

Daha iyiyim canım. Pitirciklar yara halini aldı . benim kahvaltıyı sabah eşim hazırladı ilaç kullanıyorum ya 4 gündür o hazırlıyor bende kalkarim az sonra yavaş yavaş toplarim etrafı , egilemiyorum hala arada da kasiniyorum

Masallah canim Allah nazarlarda kem gozlerden
korusun onceden boyle anlayisli Kv var midir derdim
ki sukur ayni benim Kv boyle anlayislidir evlerimiz
biraz yakin bazen gitmiyorum evimde kalayim diye
hemen sabah arar gelmicen mi kahvaltida seni
bekliyorz der kayinpederimle bide bebek sikintisini oda cekmis zamaninda bizi cok iyi anliyor moral veriyo saolsunlar

Kızlar gunaydinlar. Bugün 32. Gun. Dun test yaptım negatif cikti . bugün bekleyip yarin mi yapsam ki artik. Bugün için izin bile almıştım isten. Dun testim pozitif çıksaydı bugün kan vermeye gidecektim. Hepsini kafamda hayal ettim ama gerçekleştiremedim daha. Olsa idrarda çıkardı dimi 31.
olsun canım okadar izin almışsın git kan testi yapar o garanti olduğu için içinde rahatlar
Ama test negatif olunca geldim ise. Belki dedim haftaya gitmem gerekir. Tekrar yüzüm olsun dedim canim

Aynen tatlım çok şükür ki şanslıyız. Ama benm ailemde eşime ve kayınvalideme karşı öyleler. Kv hep anne babamın terbiyesinden ona olan hürmetinden bahseder. Elhamdülillah yaa allahım başka sıkıntı vermesin anlaşmak bişeyleri paylaşabilmek gerçekten güzel. Allahım aksi olanları da ıslah etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…