Gebe kalamayanlar buraya.....

Amin canim benim Kv soyle der tv veya cevrede gelin kaynana anlasmazligi gorup duydugunda ne var anlasmiycak ya Kv agzini kapatcak konusmuycak tek cocuklarim anlassin yeter der hep saolsun aynen benim kendi annemlede aralari cok iyi masallah. Benim yanimda Kv komsulari sen bu gelinlerle nasil anlasiyosun bizede soyle anlasalim diyolar. Kv onlar benim kizim gelinim degil oldugum gibiyim sirri filan yok diyo

Ayynen aynısı vala çok şükür kuzum aman fazla da dillendirmeyelim malum bize aşırı derecede nazar değiyo çünkü

Hee ama tabi seni mahrum bırakmadım bak
Bu ara ne istesem oluyo zaten iyi zamanim mi ne :))) tabi hepsi değil o ayrı da :) gecen soslu kizartma istedi canım ama yengeme gidecegiz kalktik gittik cay yanına birseyler hazirladi ya dedi oglen kizartma yaptim fazla geldi tabakta kalmasin dedim ama bitmedi bir türlü demez mi rabbim ne güzel kuruyor dengeyi ya

amin inşaallah canım harika olur deseydin :) seninde geçmiş kandilin mübarek olsun canım benim

Maşallah maşallah dilini ısır. Hem bebişin hatrına hemde kalbin güzel kuzum

Sabah yazmayi unutmusum...dun gece hepinize dua ettim Rabbim bebis isteyen kardeslerime hayirli saglikli bebis nasip et bebisi olanlara da hayirli dogum nasip et diye!...Allahim su an kimin duasi kabul olunuyorsa mekkede medine de dua edenlerin dualarina kattim duami kabul eyle diye...Allah bos cevrilmez ellerimiz...hastalara sifa borclulara eda uzun saglkli omur dedim hepdun aksam sordum...simdi de gorevimi yerine getrdim diye bildireyim dedim)

malesef benim kalacak yer yok kayananamgil var ama rahat edemiyorum kalamıyorum mecbur evdeyim bugün başlıcaz çalışmalara bakalım ne olacak bu ay

aranızda başka kür yapıpta işe yarayan var mı soğan kürü yapan varda onun kokusu tadı kötü olmaz mı ya :) şöle tatlı ballı bişiler yapan yok mu
tarçın çörek otu bal.hayıt tohumu .soğan kürü.havuç kürü.süt buharı ne duyduysak hepside denendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…