- 20 Haziran 2014
- 979
- 516
- 53
- 31
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #78.241
bakacaguzzz bakalım :))Aah ah bu kulaklar neler duydu :))) ama iyi geliyormus corek otu bak
bi gün ben aldım randevu ikna ettim ertesi gün iptal ettirdi :))aynen ya lafa gelince ıstıolar ama :)
Amin canim benim Kv soyle der tv veya cevrede gelin kaynana anlasmazligi gorup duydugunda ne var anlasmiycak ya Kv agzini kapatcak konusmuycak tek cocuklarim anlassin yeter der hep saolsun aynen benim kendi annemlede aralari cok iyi masallah. Benim yanimda Kv komsulari sen bu gelinlerle nasil anlasiyosun bizede soyle anlasalim diyolar. Kv onlar benim kizim gelinim degil oldugum gibiyim sirri filan yok diyoAynen tatlım çok şükür ki şanslıyız. Ama benm ailemde eşime ve kayınvalideme karşı öyleler. Kv hep anne babamın terbiyesinden ona olan hürmetinden bahseder. Elhamdülillah yaa allahım başka sıkıntı vermesin anlaşmak bişeyleri paylaşabilmek gerçekten güzel. Allahım aksi olanları daha ıslah etsin
Amin canim benim Kv soyle der tv veya cevrede gelin kaynana anlasmazligi gorup duydugunda ne var anlasmiycak ya Kv agzini kapatcak konusmuycak tek cocuklarim anlassin yeter der hep saolsun aynen benim kendi annemlede aralari cok iyi masallah. Benim yanimda Kv komsulari sen bu gelinlerle nasil anlasiyosun bizede soyle anlasalim diyolar. Kv onlar benim kizim gelinim degil oldugum gibiyim sirri filan yok diyo
yaparlar canım acile gidnce hamilelik şüphem var sancımda var de hemen yapıyolarİse geldimki ben. Acilde yapıyorlar miki acaba
Evet canim Allah'im beterinden korusun masallah diyip duralumAyynen aynısı vala çok şükür kuzum aman fazla da dillendirmeyelim malum bize aşırı derecede nazar değiyo çünkü
Yok dilekler baska :))) da icimden gectiydi yani tüh kaçırmışim yilin olayini diye :)))Oha onu mu diledin allahtan delüü
Yok dilekler baska :))) da icimden gectiydi yani tüh kaçırmışim yilin olayini diye :)))
Bu ara ne istesem oluyo zaten iyi zamanim mi ne :))) tabi hepsi değil o ayrı da :) gecen soslu kizartma istedi canım ama yengeme gidecegiz kalktik gittik cay yanına birseyler hazirladi ya dedi oglen kizartma yaptim fazla geldi tabakta kalmasin dedim ama bitmedi bir türlü demez miHee ama tabi seni mahrum bırakmadım bak
Çalarlar da klonlarlar diye mi korkarlar bilmem ki :)))bi gün ben aldım randevu ikna ettim ertesi gün iptal ettirdi :))
hehe sorun onda değilmiş bendeymiş sen git kanallarına baktır diyo bana :))Çalarlar da klonlarlar diye mi korkarlar bilmem ki :)))
amin inşaallah canım seninde mübarek olsun geçmiş kandilin dün rahatsızlanınca uyudum görmemişim güzel dilekleriniKandiliniz mübarek olsun kızlar bu arada Allah'ım tüm dualarinizi hayırlısıyla kabul etsin inşallah
amin inşaallah canım harika olur deseydin :) seninde geçmiş kandilin mübarek olsun canım benimCanlarım hayırlı kandiller olsun dualarımız kabul olsun inşaallah. Allahım bu güzel günün hatrına bütün hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara eda nasip eylesin. Kızlar bide kayınvalidem ne diyo biliyonuz mu bide allah bu karışıklıkta bu ay size bi evlat veriyomuş oooo olaya bak sen diyovala o söylemeden benm de aklımdan geçmişti ama hayırlısı bakalım..
Bu ara ne istesem oluyo zaten iyi zamanim mi ne :))) tabi hepsi değil o ayrı da :) gecen soslu kizartma istedi canım ama yengeme gidecegiz kalktik gittik cay yanına birseyler hazirladi ya dedi oglen kizartma yaptim fazla geldi tabakta kalmasin dedim ama bitmedi bir türlü demez mirabbim ne güzel kuruyor dengeyi ya
amin inşaallah canım harika olur deseydin :) seninde geçmiş kandilin mübarek olsun canım benim
malesef benim kalacak yer yok kayananamgil var ama rahat edemiyorum kalamıyorum mecbur evdeyim bugün başlıcaz çalışmalara bakalım ne olacak bu ayIyi yaptın allahım kabul etsin. Canını sıkma bu kadar. Zaten zor şeyler yaşadın biraz atmaya çalış kafandan bebek olayını çünkü bize üzüntüden başka bişey vermiyo. Bende korkuyorum diye annemde kalıyorum eşim yok kv de hastanede ya. Vala ben saldım attım kafamdan mecburen çünkü zaten eşim yanımda değil nasıl ümit bağlayayım ki
tarçın çörek otu bal.hayıt tohumu .soğan kürü.havuç kürü.süt buharı ne duyduysak hepside denendiaranızda başka kür yapıpta işe yarayan var mı soğan kürü yapan varda onun kokusu tadı kötü olmaz mı ya :) şöle tatlı ballı bişiler yapan yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?