Gebe kalamayanlar buraya.....

saol canım erkeğede yediriliyo iyimiş :) onada yapıp veriyim aslında bizden doktor sperm testi istedi ama gitmedi gitmem diyo
gitsin bizde aylarca eşime bakılmamıştı bende de bişey yoktu sonradan baktırdık zaman kaybı oldu varikosel çıktı ameliyat oldu

soğan kürünü denemeye cesaretim yok tadı kötü gibidir gbi geliyo bana bende bi balı deniycem bakalım nolcak
doktora gittinmi varmı sorunun ama sağlıklı herkes iltahap için bile yılda bi kaç kez yapmalı 1 hafta falan yap suyu içince arkasına bi çikolata yada tuzlu bişey at ağzına geçiyo

gitsin bizde aylarca eşime bakılmamıştı bende de bişey yoktu sonradan baktırdık zaman kaybı oldu varikosel çıktı ameliyat oldu
kız gitmiyo ikna edemiyorum ben gittim yumurtalıklarında bişi yok rahmin tertemiz dedi gerçi sol yumurtalığım çatlamıyomuş ama bu çok sorun değil hamile kalabilirsin dedi bi tek kanallarıma bakıcak sanırım sen git onada baktır ben sonra giderim diyo sallıyo hep

aslında yanlış yapıyo hadi bi sorun varsa kaç ay boşyere zaman kaybedip ilerlemiş olur sonra çok pişman olur biz keşke ilk başta baktırsaydık boş yere 1 yıl kaybımız olmazdı diyoruz ama iş işten geçti bak 2 yılı geçti tedavili tedavisiz derken az zamanmı çocuk olsaydı şimdi yürüyo olurdu

Ayy kızlar yardımınıza ihtiyacım var yarın akşam eşimin arkadaşları bize gelecek ikramları hazırladım ama bide sütlü tatlı yapayım dedim ama bulamadım önerebileceğiniz güzel basit sütlü tatlı var mı??

Kesinlikle etimek tatlisi deriiiiim

bizede komşular eşleriyle bana başsağlığına gelecek bende düşünüyorum ne yapsam diye akşam çaya gelecekleri için basit olsun ağır olmasın diyorum tatlı olarak dolapta baklava var ondan koyarım bi çeşitte susamlı tuzlu çörek var oldu iki çeşit ama yetmez diyorum yanına 1 çeşit daha bişey yapasım geliyo

Temasta değil ama bulundurduğu sıvının temasında bulaşıcılığı varmış bulasan kisi zona olmuyormus su çiçeği oluyormus enteresan
Stres birikmesi gibi bisi canım . ben biraz içe atan biriyim de
zona su çiçeği soyundan su çiçeğinin ileri derecesi stres yüklenmesi.benim büyük görümcem oldu.ilaçları kullandı 10 gün sonra iyileşti şükür.sanada geçmiş olsun gerilemeye geçmeye başladı mı

Yani doğru söylüyosun şu ayıda atlatalım dövw döve götürürüm arrık napalım :)

aynen canım bir tatlı bir de tuzlu kurabiyem var yanına da sütlü tatlı yapayım dedim biraz kalabalıkta olacak gibi..Araştırıyordum birde burdaki kızlara sorayım dedim ne de olsa birbirimize her konuda yardım ediyoruz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…