- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #78.261
gitsin bizde aylarca eşime bakılmamıştı bende de bişey yoktu sonradan baktırdık zaman kaybı oldu varikosel çıktı ameliyat oldusaol canım erkeğede yediriliyo iyimiş :) onada yapıp veriyim aslında bizden doktor sperm testi istedi ama gitmedi gitmem diyo
soğan kürünü denemeye cesaretim yok tadı kötü gibidir gbi geliyo bana bende bi balı deniycem bakalım nolcaktarçın çörek otu bal.hayıt tohumu .soğan kürü.havuç kürü.süt buharı ne duyduysak hepside denendi
ne kaçırdım yaa ne süprizi ne bu aaaaaa meraklandımOha onu mu diledin allahtan delüü
doktora gittinmi varmı sorunun ama sağlıklı herkes iltahap için bile yılda bi kaç kez yapmalı 1 hafta falan yap suyu içince arkasına bi çikolata yada tuzlu bişey at ağzına geçiyosoğan kürünü denemeye cesaretim yok tadı kötü gibidir gbi geliyo bana bende bi balı deniycem bakalım nolcak
kız gitmiyo ikna edemiyorum ben gittim yumurtalıklarında bişi yok rahmin tertemiz dedi gerçi sol yumurtalığım çatlamıyomuş ama bu çok sorun değil hamile kalabilirsin dedi bi tek kanallarıma bakıcak sanırım sen git onada baktır ben sonra giderim diyo sallıyo hepgitsin bizde aylarca eşime bakılmamıştı bende de bişey yoktu sonradan baktırdık zaman kaybı oldu varikosel çıktı ameliyat oldu
aslında yanlış yapıyo hadi bi sorun varsa kaç ay boşyere zaman kaybedip ilerlemiş olur sonra çok pişman olur biz keşke ilk başta baktırsaydık boş yere 1 yıl kaybımız olmazdı diyoruz ama iş işten geçti bak 2 yılı geçti tedavili tedavisiz derken az zamanmı çocuk olsaydı şimdi yürüyo olurdukız gitmiyo ikna edemiyorum ben gittim yumurtalıklarında bişi yok rahmin tertemiz dedi gerçi sol yumurtalığım çatlamıyomuş ama bu çok sorun değil hamile kalabilirsin dedi bi tek kanallarıma bakıcak sanırım sen git onada baktır ben sonra giderim diyo sallıyo hep
AMİN İNŞAALLAH
Allah kabul etsin canım benimKızlar napıosnz camiden geldm bende dualarmda ettm szleride untmadm.. bnm minnakla namz kıldk
ben yetişemedim elimi kaldırmaya amaBirazdan namazimi kilicam dua isteyenin ellerini goriiiiim:)))
Niye ablacim hastamisin?ben yetişemedim elimi kaldırmaya ama
Kesinlikle etimek tatlisi deriiiiimAyy kızlar yardımınıza ihtiyacım var yarın akşam eşimin arkadaşları bize gelecek ikramları hazırladım ama bide sütlü tatlı yapayım dedim ama bulamadım önerebileceğiniz güzel basit sütlü tatlı var mı??
canım burnunu tıka öyle iç bir süre ağzından nefes al ver sonra tatlı bir şey ye ben öyle yapıyorumsoğan kürünü denemeye cesaretim yok tadı kötü gibidir gbi geliyo bana bende bi balı deniycem bakalım nolcak
bizede komşular eşleriyle bana başsağlığına gelecek bende düşünüyorum ne yapsam diye akşam çaya gelecekleri için basit olsun ağır olmasın diyorum tatlı olarak dolapta baklava var ondan koyarım bi çeşitte susamlı tuzlu çörek var oldu iki çeşit ama yetmez diyorum yanına 1 çeşit daha bişey yapasım geliyoAyy kızlar yardımınıza ihtiyacım var yarın akşam eşimin arkadaşları bize gelecek ikramları hazırladım ama bide sütlü tatlı yapayım dedim ama bulamadım önerebileceğiniz güzel basit sütlü tatlı var mı??
zona su çiçeği soyundan su çiçeğinin ileri derecesi stres yüklenmesi.benim büyük görümcem oldu.ilaçları kullandı 10 gün sonra iyileşti şükür.sanada geçmiş olsun gerilemeye geçmeye başladı mıTemasta değil ama bulundurduğu sıvının temasında bulaşıcılığı varmış bulasan kisi zona olmuyormus su çiçeği oluyormus enteresan
Stres birikmesi gibi bisi canım . ben biraz içe atan biriyim de
hm olabilir canım bir bakayım tarifine sağol:)Kesinlikle etimek tatlisi deriiiiim
Yani doğru söylüyosun şu ayıda atlatalım dövw döve götürürüm arrık napalım :)aslında yanlış yapıyo hadi bi sorun varsa kaç ay boşyere zaman kaybedip ilerlemiş olur sonra çok pişman olur biz keşke ilk başta baktırsaydık boş yere 1 yıl kaybımız olmazdı diyoruz ama iş işten geçti bak 2 yılı geçti tedavili tedavisiz derken az zamanmı çocuk olsaydı şimdi yürüyo olurdu
aynen canım bir tatlı bir de tuzlu kurabiyem var yanına da sütlü tatlı yapayım dedim biraz kalabalıkta olacak gibi..Araştırıyordum birde burdaki kızlara sorayım dedim ne de olsa birbirimize her konuda yardım ediyoruz dimibizede komşular eşleriyle bana başsağlığına gelecek bende düşünüyorum ne yapsam diye akşam çaya gelecekleri için basit olsun ağır olmasın diyorum tatlı olarak dolapta baklava var ondan koyarım bi çeşitte susamlı tuzlu çörek var oldu iki çeşit ama yetmez diyorum yanına 1 çeşit daha bişey yapasım geliyo
kıyamam ben sana kuzum benimhayırlı cumalar canolar RABBİM dualarımızı kabul etsin dün eşimin iş yeri bir tesisi kapatıp 23 nisan şenliği yaptı her yıl yapılıyor çok güzeldi ama çocuğu olanlar için bizde eşimin yeğenlerini götürdük sadece benim kucağım boştu
önce bi ballı kürü deniyim sonrada onu denerim cnm soganı sadece ekmekle bile yerim ama suyu nasıl.olur bilemedim :)canım burnunu tıka öyle iç bir süre ağzından nefes al ver sonra tatlı bir şey ye ben öyle yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?