- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #78.281
üroloğa gidicek gitmeden diyelim bugün cuma kocan şey oldu yani çalıştı anla işte salı günü gidip testi verir bizim başımızdan defalarca geçtiği için kaç gün perhizli olunacağını iyi biliyoruz hazırlıklı gitsinYani doğru söylüyosun şu ayıda atlatalım dövw döve götürürüm arrık napalım :)
Sabah yazmayi unutmusum...dun gece hepinize dua ettim Rabbim bebis isteyen kardeslerime hayirli saglikli bebis nasip et bebisi olanlara da hayirli dogum nasip et diye!...Allahim su an kimin duasi kabul olunuyorsa mekkede medine de dua edenlerin dualarina kattim duami kabul eyle diye...Allah bos cevrilmez ellerimiz...hastalara sifa borclulara eda uzun saglkli omur dedim hepdun aksam sordum...simdi de gorevimi yerine getrdim diye bildireyim dedim )
eşimede çok üzüldüm abla herkes çocuk peşindeydi o da öyle arkadaşlarının yanında boş boş öyle dolandı içim acıdı onadakıyamam ben sana kuzum benim
anladım canım direk testi vermeye gitse olmaz mı ürolaga gitmeseüroloğa gidicek gitmeden diyelim bugün cuma kocan şey oldu yani çalıştı anla işte salı günü gidip testi verir bizim başımızdan defalarca geçtiği için kaç gün perhizli olunacağını iyi biliyoruz hazırlıklı gitsin
olur ama testi doktora yine göstereceksiniz ki bi sorun olup olmadığı için yoksa dışardan da gidip sperm testi yaptırıcam derse olur zaten sorun varsa da doktor hem elle hem tekrar testi yenilettiriyo ultrasyonda baktırıyo ama özelde daha ayrıntılıanladım canım direk testi vermeye gitse olmaz mı ürolaga gitmese
yaaaa ammaaaa ne süprizi merak ettim 1,5 gündür hasta yatıyorum ama ben ne kaçırdımDaha çok şok oldum başka birşey isteseydim keşke :)))
sütlü irmik tatlısı yaparsın bazısı pamuk prenses diyo çok basit irmik süt şeker ocakta kaynatıyon kıvama gelince tepsiye boşalt o kadaraynen canım bir tatlı bir de tuzlu kurabiyem var yanına da sütlü tatlı yapayım dedim biraz kalabalıkta olacak gibi..Araştırıyordum birde burdaki kızlara sorayım dedim ne de olsa birbirimize her konuda yardım ediyoruz dimi
Evet evet bnde kacrdim ablayaaaa ammaaaa ne süprizi merak ettim 1,5 gündür hasta yatıyorum ama ben ne kaçırdım
Dene dene canım alışıyor insan bende içemem demiştim ama içtimönce bi ballı kürü deniyim sonrada onu denerim cnm soganı sadece ekmekle bile yerim ama suyu nasıl.olur bilemedim :)
Benim kadın dogumcuya gitriğim doktor erkek bide özelde o bana ne testi yaptırcagımı yazmıştı kagıda ürolojiye git demedi bana getir sonucu dedi ondan yani anlıyodurnheraldeolur ama testi doktora yine göstereceksiniz ki bi sorun olup olmadığı için yoksa dışardan da gidip sperm testi yaptırıcam derse olur zaten sorun varsa da doktor hem elle hem tekrar testi yenilettiriyo ultrasyonda baktırıyo ama özelde daha ayrıntılı
Allah razı olsun canımmmSabah yazmayi unutmusum...dun gece hepinize dua ettim Rabbim bebis isteyen kardeslerime hayirli saglikli bebis nasip et bebisi olanlara da hayirli dogum nasip et diye!...Allahim su an kimin duasi kabul olunuyorsa mekkede medine de dua edenlerin dualarina kattim duami kabul eyle diye...Allah bos cevrilmez ellerimiz...hastalara sifa borclulara eda uzun saglkli omur dedim hepdun aksam sordum...simdi de gorevimi yerine getrdim diye bildireyim dedim )
evet tubam üşütmüşüm çarşamba günü merterde indim servisten zeytinburnuna yürüdüm bütün rüzgarı yemişim dün hasta yattım hepNiye ablacim hastamisin?
kadındoğumcum da anlar ama bence üroloğa gitsin çünkü bizimde ilk testi bnm doktorum istemişti ve ona yorumlattık anlamamış meğer boş yere zamn kaybı oldu sorunu bilememişBenim kadın dogumcuya gitriğim doktor erkek bide özelde o bana ne testi yaptırcagımı yazmıştı kagıda ürolojiye git demedi bana getir sonucu dedi ondan yani anlıyodurnheralde
Ya ondan yapıcam yada uslutuba'nın dediğini.. yarın yapsam olur dimi yoksa bugünden yapıp yarına daha iyi mi donmuş olur??sütlü irmik tatlısı yaparsın bazısı pamuk prenses diyo çok basit irmik süt şeker ocakta kaynatıyon kıvama gelince tepsiye boşalt o kadar
Rabbim çok büyük acıyan yüreğine ferahlık versin inşaallaheşimede çok üzüldüm abla herkes çocuk peşindeydi o da öyle arkadaşlarının yanında boş boş öyle dolandı içim acıdı onada
zona su çiçeği soyundan su çiçeğinin ileri derecesi stres yüklenmesi.benim büyük görümcem oldu.ilaçları kullandı 10 gün sonra iyileşti şükür.sanada geçmiş olsun gerilemeye geçmeye başladı mı
Ben pazar gunu yapmayi dusunuyorum bi de prenses toplari var icini cilek konuyo tek tek...o da zeynebin dedigi gibi irmikli...Ya ondan yapıcam yada uslutuba'nın dediğini.. yarın yapsam olur dimi yoksa bugünden yapıp yarına daha iyi mi donmuş olur??
yok olur hatta bazen aniden haber gelince 5 dk da yapıp soğumaya bırakıyprum çok basit zaten üstünede süsleme için ceviz yada fındık onlardan yoksa hindistancevizi serp üstüneYa ondan yapıcam yada uslutuba'nın dediğini.. yarın yapsam olur dimi yoksa bugünden yapıp yarına daha iyi mi donmuş olur??
Canim benim cevap veremedim sayfa geride kaldi...iyilesmene sevindim sonra gelsin calismalaaaaarrr:)))))Evet canım düzelmeye başladım . kabarcıklar yara halini aldı . çok şükür iyiyim ilaclarimi saati saatine yutuyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?