- 6 Mart 2013
- 2.387
- 2.309
- 333
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #78.301
Çok geçmiş olsun abla aman dikkat et bu havalar insanı yatağa düşürüyor burası da öyle iki gündür çok rüzgar var..yaaaa ammaaaa ne süprizi merak ettim 1,5 gündür hasta yatıyorum ama ben ne kaçırdım
İNŞALLAH abla zaman geçtikçe daha kötü oluyoruz bide ikimizde çok istiyoruz hemde çok seviyoruz ya ondan birazdaRabbim çok büyük acıyan yüreğine ferahlık versin inşaallah
çok sevindim canım benimEvet canım düzelmeye başladım . kabarcıklar yara halini aldı . çok şükür iyiyim ilaclarimi saati saatine yutuyorum .
Gecmis olsun abla...su an gecis havalari yaa...dikkat et kendine...bol c vitamini...evet tubam üşütmüşüm çarşamba günü merterde indim servisten zeytinburnuna yürüdüm bütün rüzgarı yemişim dün hasta yattım hep
ne kullananlar anlamadımKızlar içinizde bı yesti kullanan var mı
Canim benim cevap veremedim sayfa geride kaldi...iyilesmene sevindim sonra gelsin calismalaaaaarrr:)))))
Hadi yaa!..belli mi olur kuzum bazilarinda yumurta gec oluyo catliyo falan...yinede degerlendir mubarek aylarda kabul olur duamiz insallaahhhh...Saol canim :) Yum zamanı geçti. Daha 3 4 günü bulur iyileşmem . bi de antibiyotik falan kullandım .
Ben pazar gunu yapmayi dusunuyorum bi de prenses toplari var icini cilek konuyo tek tek...o da zeynebin dedigi gibi irmikli...
yok olur hatta bazen aniden haber gelince 5 dk da yapıp soğumaya bırakıyprum çok basit zaten üstünede süsleme için ceviz yada fındık onlardan yoksa hindistancevizi serp üstüne
Hadi yaa!..belli mi olur kuzum bazilarinda yumurta gec oluyo catliyo falan...yinede degerlendir mubarek aylarda kabul olur duamiz insallaahhhh...
Evet araştırırken senin ve zeynebin dediğini düşünmüştüm zaten irmikli bir kere denemiştim güzeldi ama tarifini kaydetmemiştim
cevizim var onunla ve çilekle süsleme yaparım diye düşünüyorum ay sağ olun kızlar
Allahim yaa kuzum sana ne oldu o kadar yaa!..kreme bak anestezi...cok stres yapiyosun dimi?hersey basinda kv kp kayin herkes...bosver cano yaaa kendine odaklan sen...birak kim ne derse ne yaparsa salla!...Amin canım da iyilessem bile koruncam bu ay . kullandığım krem bile anestezi kremi .
Bugun noldu biliyo musunuz?sabah esim telefonda oyun oynuyodu...ben de tartildim fotografini cekmek icin telefonu cabuk ver dedim o da anlamadi noldu hamile misin diyo size yazicam sandi...bende yok bitanem tartinin fotosunu cekicem dedim...adamin suratinin rengi atti...benden cok o bozdu kafayi cocukla
Ahahaa benimkide midrm bulaninca basin da donuyo mu?diyo...yok ama olunca da keseyi gorene kadar demicem...once garanti...hele bi olsun da...ahhh ne surpriz planim var heyyy heeeyyyBenim beyde öyle canım.. şeker var bende ilaç kullanıyorum bu aralar fazla mide bulantım oluyor.. yanındayken yine midem bulandı dur dur otur iki kişisin çikolata vereyim ye diyo sonra karnımı okşuyo bebeğim diye ben hayretler içinde onu izliyorum hamile değilim diyorum sonra bak hamile olmadığına emin misin diyo.. evet hamileyim senden saklıyorum aslında geçen ay hastalanmadım yalan söylüyorum diyorum
gerçekten kafayı bebekle bozdu benimki de
Sekerin mi var?kac cikti yukleme mi yapildi bende ilac kullaniyorum da...carsamba gittim srkerin yok srnin dedi doktor ne is anlamadim???Benim beyde öyle canım.. şeker var bende ilaç kullanıyorum bu aralar fazla mide bulantım oluyor.. yanındayken yine midem bulandı dur dur otur iki kişisin çikolata vereyim ye diyo sonra karnımı okşuyo bebeğim diye ben hayretler içinde onu izliyorum hamile değilim diyorum sonra bak hamile olmadığına emin misin diyo.. evet hamileyim senden saklıyorum aslında geçen ay hastalanmadım yalan söylüyorum diyorum
gerçekten kafayı bebekle bozdu benimki de
Kolaymış tarifin canım sağol
- 1 litre süt
- 1 su bardağı irmik
- 1 su bardağı şeker(tatlı seven yarım bardak daha ilave edebilir.)
- 1 paket vanilya
- 1 limon kabuğu rendesi
- tepsini ıslat ama hafif ıslansın nemlenecek sonra koyulaşınca tepsiye dök yayılsın üzerini süsle
Allahim yaa kuzum sana ne oldu o kadar yaa!..kreme bak anestezi...cok stres yapiyosun dimi?hersey basinda kv kp kayin herkes...bosver cano yaaa kendine odaklan sen...birak kim ne derse ne yaparsa salla!...
Ahahaa benimkide midrm bulaninca basin da donuyo mu?diyo...yok ama olunca da keseyi gorene kadar demicem...once garanti...hele bi olsun da...ahhh ne surpriz planim var heyyy heeeyyy
Aynen canım bende sürpriz yapmayı düşünüyorum inşallah olur daSekerin mi var?kac cikti yukleme mi yapildi bende ilac kullaniyorum da...carsamba gittim srkerin yok srnin dedi doktor ne is anlamadim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?