Gebe kalamayanlar buraya.....

Saol canim :) Yum zamanı geçti. Daha 3 4 günü bulur iyileşmem . bi de antibiyotik falan kullandım .
Hadi yaa!..belli mi olur kuzum bazilarinda yumurta gec oluyo catliyo falan...yinede degerlendir mubarek aylarda kabul olur duamiz insallaahhhh...

Ben pazar gunu yapmayi dusunuyorum bi de prenses toplari var icini cilek konuyo tek tek...o da zeynebin dedigi gibi irmikli...

Evet araştırırken senin ve zeynebin dediğini düşünmüştüm zaten irmikli bir kere denemiştim güzeldi ama tarifini kaydetmemiştim

yok olur hatta bazen aniden haber gelince 5 dk da yapıp soğumaya bırakıyprum çok basit zaten üstünede süsleme için ceviz yada fındık onlardan yoksa hindistancevizi serp üstüne

cevizim var onunla ve çilekle süsleme yaparım diye düşünüyorum ay sağ olun kızlar

• 1 litre süt
  • 1 su bardağı irmik
  • 1 su bardağı şeker(tatlı seven yarım bardak daha ilave edebilir.)
  • 1 paket vanilya
  • 1 limon kabuğu rendesi
  • tepsini ıslat ama hafif ıslansın nemlenecek sonra koyulaşınca tepsiye dök yayılsın üzerini süsle

Amin canım da iyilessem bile koruncam bu ay . kullandığım krem bile anestezi kremi .
Allahim yaa kuzum sana ne oldu o kadar yaa!..kreme bak anestezi...cok stres yapiyosun dimi?hersey basinda kv kp kayin herkes...bosver cano yaaa kendine odaklan sen...birak kim ne derse ne yaparsa salla!...

Benim beyde öyle canım.. şeker var bende ilaç kullanıyorum bu aralar fazla mide bulantım oluyor.. yanındayken yine midem bulandı dur dur otur iki kişisin çikolata vereyim ye diyo sonra karnımı okşuyo bebeğim diye ben hayretler içinde onu izliyorum hamile değilim diyorum sonra bak hamile olmadığına emin misin diyo.. evet hamileyim senden saklıyorum aslında geçen ay hastalanmadım yalan söylüyorum diyorum
gerçekten kafayı bebekle bozdu benimki de

Ahahaa benimkide midrm bulaninca basin da donuyo mu?diyo...yok ama olunca da keseyi gorene kadar demicem...once garanti...hele bi olsun da...ahhh ne surpriz planim var heyyy heeeyyy

Sekerin mi var?kac cikti yukleme mi yapildi bende ilac kullaniyorum da...carsamba gittim srkerin yok srnin dedi doktor ne is anlamadim???

Kolaymış tarifin canım sağol

Allahim yaa kuzum sana ne oldu o kadar yaa!..kreme bak anestezi...cok stres yapiyosun dimi?hersey basinda kv kp kayin herkes...bosver cano yaaa kendine odaklan sen...birak kim ne derse ne yaparsa salla!...

Ya takmamak elde değil ki canım . kaynim söylemiş hasta olduğumu KV aradı niye o kadar stres yapiyon karniniz doysun yeter diyor. Kp de kaynima paranız yoksa 50 100 lira gönderiniz demiş . ya o çocuk zaten aldığı maaşla onların borcunu ödüyor onların fedakarlığı 50 lira. Evlendigimizden beri idare et deyip duruyorlar. Bunaldim ama kendi kendime ediyorum . karnın tok mu tok o zaman sorun yok ama karnimizi kredi kartıyla doyuruyoruz .

Ahahaa benimkide midrm bulaninca basin da donuyo mu?diyo...yok ama olunca da keseyi gorene kadar demicem...once garanti...hele bi olsun da...ahhh ne surpriz planim var heyyy heeeyyy

Sekerin mi var?kac cikti yukleme mi yapildi bende ilac kullaniyorum da...carsamba gittim srkerin yok srnin dedi doktor ne is anlamadim???
Aynen canım bende sürpriz yapmayı düşünüyorum inşallah olur da
Evet canım şeker çıktı maalesef açlık 130 yükleme yapılmadı benim ırsiymiş yani aileden geliyor babamda amcamda ve halalarımda da var.. şimdi ablalarım da çıktı.. pazartesi kontrolüm var bakalım düştü mü? senin kaç çıktı hangi ilacı kullanıyorsun canım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…