Gebe kalamayanlar buraya.....

Al iste...kucucuk olay bile insani sinirlendiriyo...bu telefonu degistirmeye ne gerek var bi alo dese yeter mantigiyla ayni karnin doyuyo iyi peki geride kalan ihtiyaclar nolcak?insan dusunceli olucak anacim..deger vericek...olmazsa boyle huzursuzluk oluyo...

Canim bana yukleme yapildi...1.saat 200 cikti.. ekim ayinda yapildi...sonra arlarda olcturdum dusuk...sali gittim bakildi carsamba 96 dedi doktor..son 3 ayda yuksek degil seker yok srnde dedi...glukophage kullaniyorum...tam aliyodum yarim al dedi...dusuk diyo...endokrine gidiyodum hayr srn endokrine gidecek kadar ciddi degilsin dedi yollamadi

İste kendi kendilerine yapıyorlar . oğulları telefonları acmiyolar . acsalarda iyi misin iyi o kadar. Kendilerinden soguttular . benim yaptığımı kendi kızı yapmiyor .

İste kendi kendilerine yapıyorlar . oğulları telefonları acmiyolar . acsalarda iyi misin iyi o kadar. Kendilerinden soguttular . benim yaptığımı kendi kızı yapmiyor .
Allah sana sabir versin bol bol hayrini da versin...siz iyi olun kuzum esinle gerisini takma...disarda herkes....

ayy lütfetmiş 50 100 aman boşver cano gerçi bizimkiler onu bile vermiyo da

Allah sana sabir versin bol bol hayrini da versin...siz iyi olun kuzum esinle gerisini takma...disarda herkes....

İste ben hep içime attigim için sonra rahatsizlaniyorum . Allaha çok şükür eşim onlara çekmemiş. Çok şükür babamın desteğiyle evinizi de aldık inşallah borcumuz bitince oraya geçeceğiz .

ayy lütfetmiş 50 100 aman boşver cano gerçi bizimkiler onu bile vermiyo da

Kız onu da vermiyorlar . sadece laf iste. Biz yeni evlendigimizde eşim eşya borcu ödüyordu kalan parayı kredi için babasına veriyordu eksik verince adam surat yapıyordu . simdi borçları bırakıp gittiler .

Hm doktoruna güvenmiyorsan başka bir doktora git canım şeker şakaya gelmiyor.. bende glifor kullanıyorum eğer vücudun alıştıysa tam al çünkü ben tam alıncaya kadar çok zorlandım.. bide kilo verdiriyormuş bu ilaçlar sende de öyle mi??
Ben doğru dürüst yemek yiyemiyorum artık 3 kilo vermişim zaten diyetteydim..

Ay of canm çekti yaa küçükken deli olurdum hep yaptırırdım anneme olsa da yesek veya sütlaç da olur yaaane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…