- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #78.321
Al iste...kucucuk olay bile insani sinirlendiriyo...bu telefonu degistirmeye ne gerek var bi alo dese yeter mantigiyla ayni karnin doyuyo iyi peki geride kalan ihtiyaclar nolcak?insan dusunceli olucak anacim..deger vericek...olmazsa boyle huzursuzluk oluyo...Ya takmamak elde değil ki canım . kaynim söylemiş hasta olduğumu KV aradı niye o kadar stres yapiyon karniniz doysun yeter diyor. Kp de kaynima paranız yoksa 50 100 lira gönderiniz demiş . ya o çocuk zaten aldığı maaşla onların borcunu ödüyor onların fedakarlığı 50 lira. Evlendigimizden beri idare et deyip duruyorlar. Bunaldim ama kendi kendime ediyorum . karnın tok mu tok o zaman sorun yok ama karnimizi kredi kartıyla doyuruyoruz .
Canim bana yukleme yapildi...1.saat 200 cikti.. ekim ayinda yapildi...sonra arlarda olcturdum dusuk...sali gittim bakildi carsamba 96 dedi doktor..son 3 ayda yuksek degil seker yok srnde dedi...glukophage kullaniyorum...tam aliyodum yarim al dedi...dusuk diyo...endokrine gidiyodum hayr srn endokrine gidecek kadar ciddi degilsin dedi yollamadiAynen canım bende sürpriz yapmayı düşünüyorum inşallah olur da
Evet canım şeker çıktı maalesef açlık 130yükleme yapılmadı benim ırsiymiş yani aileden geliyor babamda amcamda ve halalarımda da var.. şimdi ablalarım da çıktı.. pazartesi kontrolüm var bakalım düştü mü? senin kaç çıktı hangi ilacı kullanıyorsun canım??
Al iste...kucucuk olay bile insani sinirlendiriyo...bu telefonu degistirmeye ne gerek var bi alo dese yeter mantigiyla ayni karnin doyuyo iyi peki geride kalan ihtiyaclar nolcak?insan dusunceli olucak anacim..deger vericek...olmazsa boyle huzursuzluk oluyo...
Allah sana sabir versin bol bol hayrini da versin...siz iyi olun kuzum esinle gerisini takma...disarda herkes....İste kendi kendilerine yapıyorlar . oğulları telefonları acmiyolar . acsalarda iyi misin iyi o kadar. Kendilerinden soguttular . benim yaptığımı kendi kızı yapmiyor .
ayy lütfetmiş 50 100 aman boşver cano gerçi bizimkiler onu bile vermiyo daYa takmamak elde değil ki canım . kaynim söylemiş hasta olduğumu KV aradı niye o kadar stres yapiyon karniniz doysun yeter diyor. Kp de kaynima paranız yoksa 50 100 lira gönderiniz demiş . ya o çocuk zaten aldığı maaşla onların borcunu ödüyor onların fedakarlığı 50 lira. Evlendigimizden beri idare et deyip duruyorlar. Bunaldim ama kendi kendime ediyorum . karnın tok mu tok o zaman sorun yok ama karnimizi kredi kartıyla doyuruyoruz .
Allah sana sabir versin bol bol hayrini da versin...siz iyi olun kuzum esinle gerisini takma...disarda herkes....
ayy lütfetmiş 50 100 aman boşver cano gerçi bizimkiler onu bile vermiyo da
Hm doktoruna güvenmiyorsan başka bir doktora git canım şeker şakaya gelmiyor.. bende glifor kullanıyorum eğer vücudun alıştıysa tam al çünkü ben tam alıncaya kadar çok zorlandım.. bide kilo verdiriyormuş bu ilaçlar sende de öyle mi??Canim bana yukleme yapildi...1.saat 200 cikti.. ekim ayinda yapildi...sonra arlarda olcturdum dusuk...sali gittim bakildi carsamba 96 dedi doktor..son 3 ayda yuksek degil seker yok srnde dedi...glukophage kullaniyorum...tam aliyodum yarim al dedi...dusuk diyo...endokrine gidiyodum hayr srn endokrine gidecek kadar ciddi degilsin dedi yollamadi
Bize afedersin giren cikan belli değil ki hayrat zati :-/hehe sorun onda değilmiş bendeymiş sen git kanallarına baktır diyo bana :))
Olsun ablacim gönüller bir şükür :)amin inşaallah canım seninde mübarek olsun geçmiş kandilin dün rahatsızlanınca uyudum görmemişim güzel dileklerini
%80i tepik tepik tepinen bebisin hatrinadir daMaşallah maşallah dilini ısır. Hem bebişin hatrına hemde kalbin güzel kuzum
Ohe yani Afedersin...Kız onu da vermiyorlar . sadece laf iste. Biz yeni evlendigimizde eşim eşya borcu ödüyordu kalan parayı kredi için babasına veriyordu eksik verince adam surat yapıyordu . simdi borçları bırakıp gittiler .
Ay töbee :))Bize afedersin giren cikan belli değil ki hayrat zati :-/
- 1 litre süt
- 1 su bardağı irmik
- 1 su bardağı şeker(tatlı seven yarım bardak daha ilave edebilir.)
- 1 paket vanilya
- 1 limon kabuğu rendesi
- tepsini ıslat ama hafif ıslansın nemlenecek sonra koyulaşınca tepsiye dök yayılsın üzerini süsle
Doğum da yaptıydim da benAy töbee :))
Ay sorma yaYa iste gel de zona olma
Doğum da yaptıydim da benhaliyle alttan muayene falan bir de araştırma hastanesi
Dogum var düşük var yumurta takibi varO desene görmeyen kalmadıgerçi benimde öyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?