Gebe kalamayanlar buraya.....

İste ben hep içime attigim için sonra rahatsizlaniyorum . Allaha çok şükür eşim onlara çekmemiş. Çok şükür babamın desteğiyle evinizi de aldık inşallah borcumuz bitince oraya geçeceğiz .
Senin adina srvindim canim biz de evimize gecebilsek keske...sende yakin zamanda gecrsiniz...ne zaman bitiyo borcunuz canim?

Canim arastrma hastanesi bu...yukleme oldugunda kadin dogum yuksek git endokrine dedi..gttim o da cok degil...normal dedi...sonra diyet falan derken bu gidisimde de dahiliye sorunun yok senin sekerle ilgili dedi...bunu diyen 2.doktor yani...kafam karisti ama bilmyorum bi dahaki ay yine burdaki doktora bakarim artik...tam aliyodum canim ama midemi nasil agritiyodu bilemezsin...kilo verdiriyoki cunku yemek yedrtmiyo sagolsun...simdi sogan iciyorum zaten yarim kafi bu aralar...15gun gecsin hele...o zaman bakarim tam yada yarim...kac kilosun cano?

Senin adina srvindim canim biz de evimize gecebilsek keske...sende yakin zamanda gecrsiniz...ne zaman bitiyo borcunuz canim?

Babam ve eşim kredi çekti üçer sene olarak. Şuan babam çektiği krediyi kendisi ödüyor ama biz ona geri ödeyeceğiz . inşallah 3 sene içinde bitecek borcumuz. Biz kolay kolay ev alamazdik da babam ise girdi öyle aldık . ev eşimin amcasının di eski bina 60bin liraya verecekti bize ama kayınpeder destek olmadı amcası evi sattı evi alan adam 4 ay sonra evi 70bine satışa çıkardı o sırada babam ise girdiydi biz destek oluruz alin dediler aldık. Kp almayın falan dedi hatta ama çok şükür aldık .

Ayy bende de bakıldı öf

Kız o değilde hadi kadın dogumcu ya erkekte olsa o kadar çekinmemistim . gecen ben genel cerraha gittim ya ben ultrasonla karnıma bakar dedim ama adam totisime kadar baktı ayy nasıl utandım . hatta adam sapık mi diye içimden gecirmedim de değil yani .

Aa daha neler kız manyak mı o orana niye baktı töbeler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…