- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #78.341
Yaşadım biliyorum büyük beddua
Yaşadım biliyorum büyük beddua
hiç deme bizimkilerinde hiç faydası yokKız onu da vermiyorlar . sadece laf iste. Biz yeni evlendigimizde eşim eşya borcu ödüyordu kalan parayı kredi için babasına veriyordu eksik verince adam surat yapıyordu . simdi borçları bırakıp gittiler .
Dogum var düşük var yumurta takibi varnapak katlandık
hiç deme bizimkilerinde hiç faydası yok
Senin adina srvindim canim biz de evimize gecebilsek keske...sende yakin zamanda gecrsiniz...ne zaman bitiyo borcunuz canim?İste ben hep içime attigim için sonra rahatsizlaniyorum . Allaha çok şükür eşim onlara çekmemiş. Çok şükür babamın desteğiyle evinizi de aldık inşallah borcumuz bitince oraya geçeceğiz .
Canim arastrma hastanesi bu...yukleme oldugunda kadin dogum yuksek git endokrine dedi..gttim o da cok degil...normal dedi...sonra diyet falan derken bu gidisimde de dahiliye sorunun yok senin sekerle ilgili dedi...bunu diyen 2.doktor yani...kafam karisti ama bilmyorum bi dahaki ay yine burdaki doktora bakarim artik...tam aliyodum canim ama midemi nasil agritiyodu bilemezsin...kilo verdiriyoki cunku yemek yedrtmiyo sagolsun...simdi sogan iciyorum zaten yarim kafi bu aralar...15gun gecsin hele...o zaman bakarim tam yada yarim...kac kilosun cano?Hm doktoruna güvenmiyorsan başka bir doktora git canım şeker şakaya gelmiyor.. bende glifor kullanıyorum eğer vücudun alıştıysa tam al çünkü ben tam alıncaya kadar çok zorlandım.. bide kilo verdiriyormuş bu ilaçlar sende de öyle mi??
Ben doğru dürüst yemek yiyemiyorum artık 3 kilo vermişim zaten diyetteydim..
Hele hiiiic sorma...ha bire de doktorun degismesi cabasi...Bize afedersin giren cikan belli değil ki hayrat zati :-/
%80i tepik tepik tepinen bebisin hatrinadir da
O desene görmeyen kalmadıgerçi benimde öyle oldu
Senin adina srvindim canim biz de evimize gecebilsek keske...sende yakin zamanda gecrsiniz...ne zaman bitiyo borcunuz canim?
Ayy benim yumurta takibinde hic alttan bakmadilar eksik hissettim kendimi
Senin de mi normal yolla aldılar sezaryan değil miydi
Ayy bende de bakıldı öf
Hadi yaBenim totis de çıktı zonanin pitirciklari vucudumun sağ tarafı resmi tatile çıktı resmen kullanamadim
Yok canim Suni sanciyla doğum yaptım . sonrasında kürtaj oldum.
Ah tatliiiim kiyamam... gel buraya bagirsaklara kadar bakıyorlarAyy benim yumurta takibinde hic alttan bakmadilar eksik hissettim kendimi
Kız o değilde hadi kadın dogumcu ya erkekte olsa o kadar çekinmemistim . gecen ben genel cerraha gittim ya ben ultrasonla karnıma bakar dedim ama adam totisime kadar baktı ayy nasıl utandım . hatta adam sapık mi diye içimden gecirmedim de değil yani .
Hadi yageçiyor ama artık dimi?
Ayni gün araştırmada 4 farkli doktor bakti ya çok sinir bozucuHele hiiiic sorma...ha bire de doktorun degismesi cabasi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?