Gebe kalamayanlar buraya.....

Anladım canım inşallah dedikleri gibi şekerin yoktur artık.. aynen midemi benim de kötü etti ilk önce, şuan bile arada mide bulantısı yapıyor.. eşim kızıyo bişey yemiyorum diye yiyemiyorum anlamıyo ki.. evlendiğimden beri 1 yıl içinde 10 kilo aldım 72'yim şuan inat ettim vericem eski kiloma inicem hatta 60 dan da aşağa inebilirim inşallah.. benim daha çok kalça ve basen sorunum var belimden yukarısı iyi sende diyetteydin nasıl gidiyor hedefinde ki kilo kaç??

Ah kıyamam sana been canm beniiiim zor muydu kuzum ay soruyorum k.bakma nolur korkuyorum da ben çok fena ondan

Zordu canım ama doktorun dediğine gore kolaydı. Çünkü suni sancı verilince 1 hafta da anca doğuranlar var dedi. Rabbim kimseye yasatmasin . ben bu evde yatak odamda çektim doğum sancısını .

Zordu canım ama doktorun dediğine gore kolaydı. Çünkü suni sancı verilince 1 hafta da anca doğuranlar var dedi. Rabbim kimseye yasatmasin . ben bu evde yatak odamda çektim doğum sancısını .

Oyy canm benm yaa allah bundan sonrakileri sağ salim kucağına almayı nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…