- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #78.361
Sezeryana almiyorlar tatlim Sezeryan hakkini doldurmamak icinSenin de mi normal yolla aldılar sezaryan değil miydi
Hareketlerini hissediyordum ama artık güçlendi tepkiler :)Tekmeliyo mu kıız
Iyi bari ya en fazla bir haftaya yokolur tamamen inşallahAyy çok şükür geçiyor, su topladiydilar kurumuşlar yara olmuşlar ..
Anladım canım inşallah dedikleri gibi şekerin yoktur artık.. aynen midemi benim de kötü etti ilk önce, şuan bile arada mide bulantısı yapıyor.. eşim kızıyo bişey yemiyorum diye yiyemiyorum anlamıyo ki.. evlendiğimden beri 1 yıl içinde 10 kilo aldım 72'yim şuan inat ettim vericem eski kiloma inicem hatta 60 dan da aşağa inebilirim inşallah.. benim daha çok kalça ve basen sorunum var belimden yukarısı iyiCanim arastrma hastanesi bu...yukleme oldugunda kadin dogum yuksek git endokrine dedi..gttim o da cok degil...normal dedi...sonra diyet falan derken bu gidisimde de dahiliye sorunun yok senin sekerle ilgili dedi...bunu diyen 2.doktor yani...kafam karisti ama bilmyorum bi dahaki ay yine burdaki doktora bakarim artik...tam aliyodum canim ama midemi nasil agritiyodu bilemezsin...kilo verdiriyoki cunku yemek yedrtmiyo sagolsun...simdi sogan iciyorum zaten yarim kafi bu aralar...15gun gecsin hele...o zaman bakarim tam yada yarim...kac kilosun cano?
Sezeryana almiyorlar tatlim Sezeryan hakkini doldurmamak icin
Hareketlerini hissediyordum ama artık güçlendi tepkiler :)
Ah kıyamam sana been canm beniiiimzor muydu kuzum ay soruyorum k.bakma nolur korkuyorum da ben çok fena ondan
Ah tatliiiim kiyamam... gel buraya bagirsaklara kadar bakıyorlar
Aa daha neler kız manyak mı o orana niye baktı töbeler olsun
Iyi bari ya en fazla bir haftaya yokolur tamamen inşallah
Yok ya ben o kadar rahatsiz olmuyorum da...bitirince yani gunleri dolunca midem bulaniyo...hatta o ay dedim ben gebeyim heralde yemek kokusuna dayanamiyodum meger soganin etkisiymistakibe devam kuzu...kaldi 14gunun
Afiyet olsun yaraein insallah
Yok ya ben o kadar rahatsiz olmuyorum da...bitirince yani gunleri dolunca midem bulaniyo...hatta o ay dedim ben gebeyim heralde yemek kokusuna dayanamiyodum meger soganin etkisiymistakibe devam kuzu...kaldi 14gunun
Zordu canım ama doktorun dediğine gore kolaydı. Çünkü suni sancı verilince 1 hafta da anca doğuranlar var dedi. Rabbim kimseye yasatmasin . ben bu evde yatak odamda çektim doğum sancısını .
Oyy canm benm yaa allah bundan sonrakileri sağ salim kucağına almayı nasip etsin..
Kız iste bende ona ayar oldum hadi pitirciklara baktı tamam da adam karından muayene ederken pantolonu totis izasina kadar çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?