- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #78.381
Gerizekali aptal eşşek öküz pislik çok sinir oldum
Kız bu gerçek bebek mi yapmacık gibi he
Bende bende. Ya ben her halde pitirciklar için bakıyor diye düşündüm hatta baktı nerelerde var diye zonaya benziyor dedi. Tahlillerden Sonra cildiyeye gönderdi , bende sonradan dedim ulan alanın değilse niye bakiyon
bu ne yarabbim çirkinliğe bak
Nefret ettim vala toplaşıp dövelim onuışıltı :))
Sapık olmasa bile hasta mahremiyet ine saygısı yok .
Kız bu gerçek bebek mi yapmacık gibi he
Aynen yaa korkarım ben böyle şeylerden
Amin kuzum en yakin zamanda inşallah :)Ayy çook güzel yaadarısı başımıza canm benm
Gelenin gidenin haddi hesabi yok eheyyy...Ayni gün araştırmada 4 farkli doktor bakti ya çok sinir bozucu
Ay hic gulecegim yoktuYum için gidiyorum doktor sadece karindan bakıyor zona ağrısı için gittim adam totisime kadar baktı
Allah'ın hikmetini bak ya içinde bir şeylerin hareket ettiğini hissedip görüyosun.. tuhaf oldum ya rüyam aklıma geldi
Ben hic hissedemedim canım hareketlerini ama ablamdan biliyorum. Bu kadar çok olmasa da yegenimin hareketlerini tekmelerini falan gördüm . bize de nasip olur inşallah
Allah'ın hikmetini bak ya içinde bir şeylerin hareket ettiğini hissedip görüyosun.. tuhaf oldum ya rüyam aklıma geldi
inşallah rabbim bizleri de nasip eder böyle mucizelere..
Ay hic gulecegim yoktudaha nelerle ugrasacagiz acep :)
Özler insan kız.... Desene siz de biz gibi incir receli modundasiniz :-/Ay inşallah geçsin ya beyimle ayrı yatiyoz
Aynen cano 2 yil oldu 65ten 75e gelmistim..kilo verdim...72 oldum sonra 70 bu sabah da sasirdim...69.8 olmusum massaalllaaaahhhh...bi anlik dusus ya bu siserim yine...cunku diyet yapiyorum ama yuruyemiyorum...hedefim 60...luxu olsun dersem 57...ahhh keskeeeeAnladım canım inşallah dedikleri gibi şekerin yoktur artık.. aynen midemi benim de kötü etti ilk önce, şuan bile arada mide bulantısı yapıyor.. eşim kızıyo bişey yemiyorum diye yiyemiyorum anlamıyo ki.. evlendiğimden beri 1 yıl içinde 10 kilo aldım 72'yim şuan inat ettim vericem eski kiloma inicem hatta 60 dan da aşağa inebilirim inşallah.. benim daha çok kalça ve basen sorunum var belimden yukarısı iyisende diyetteydin nasıl gidiyor hedefinde ki kilo kaç??
Biz yine de herseye hazirlikli olalim :))))2 hafta sonra disciye gideceğim ama doktor nereye bakar ki diye düşündüm bi an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?