- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #78.401
Inşaallah bitanem ne zaman gelcek o gün bilmiyom ki..
Ay sorma bir de benim doktor Oraya gonderiyo beni hih....Gelenin gidenin haddi hesabi yok eheyyy...
Aferin cano tammaaam istikrarini anladik 3 defa vurgulayinca14 gün ne ki azı gitti, çoğu kaldıinsallah yarar bana da cnm
Özler insan kız.... Desene siz de biz gibi incir receli modundasiniz :-/
Ayy kiiiz bu bu ne jole gibi likir likir ayyy Allahim bizde yasayalim yaaa
Gecen gun bana firca cekti...tam gaz devam diye!...yakinda kavusursunuz insallah bebeeemAyy ozlemem mi kız eşim ne zaman yaticam yaninda diyor ayy çocuk gibi yasiz niye oylesiniz
kızzz bu da cocuk için mi ne zaman yeniyo çabuk söyleBen pazar gunu yapmayi dusunuyorum bi de prenses toplari var icini cilek konuyo tek tek...o da zeynebin dedigi gibi irmikli...
Bizimki de ben anneme gidince yastigima sarilip uyuyomus gel de için rahat birak gerideAyy ozlemem mi kız eşim ne zaman yaticam yaninda diyor ayy çocuk gibi yasiz niye oylesiniz
Ayyy deliii yaaa artik yidigimiz ictigimiz bebis icin...bak tarifini veriimK
kızzz bu da cocuk için mi ne zaman yeniyo çabuk söyle
Ahahahahah sesli guldum inan ki...fanfini yasak diyo cano yaaa!...kirmizi nokta yok yani genel izleyici modundasiniz???Bizimki de ben anneme gidince yastigima sarilip uyuyomus gel de için rahat birak geridedoktor doğum kanalın kisa mi genis mi ne dedi bebek yukari toparlanana kadar fanfini yasak
Bizimki de ben anneme gidince yastigima sarilip uyuyomus gel de için rahat birak geridedoktor doğum kanalın kisa mi genis mi ne dedi bebek yukari toparlanana kadar fanfini yasak
Cnm gecmis olsun ben baya arkadan geliyorum nasılsın simdiyaaaa ammaaaa ne süprizi merak ettim 1,5 gündür hasta yatıyorum ama ben ne kaçırdım
Ayyy deliii yaaa artik yidigimiz ictigimiz bebis icin...bak tarifini veriim
Prenses toplarindan 40 tane yapiyosun...once cilekleri sonra disindaki irmigi yiyosun 40.gun sabah namazinda once irmigini sonra cilegi yiyosun...sonra 41.gun ogreniyosun ki hamissin
Anladin?keske bu kadar kolay olsaydi be cano...
Ne yazik kiz azicik ozlesinler oyylleee!...Yazık onlara
Nasil donunce kizzz?yastik modu bittimi yuruyebilcez mi yaniBunu öğrendiğim iyi olduyatağın etrafında 41 kere dönünce de oluyormuş
Yok canım o kadar değil +13Ahahahahah sesli guldum inan ki...fanfini yasak diyo cano yaaa!...kirmizi nokta yok yani genel izleyici modundasiniz???
Yatak duvara dayalı duvarı mı delek napakBunu öğrendiğim iyi olduyatağın etrafında 41 kere dönünce de oluyormuş
Atraksiyon olusturmadan braaaavvaaaa!...Yok canım o kadar değil +13
Nasil donunce kizzz?yastik modu bittimi yuruyebilcez mi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?