- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #78.421
Yatak duvara dayalı duvarı mı delek napak
Doktor hep senden yana mi olcak dedim bitti o gün aşırı günlerYazık onlara
Sen ne donuyon otur oturdugun yerde masaalllaahhh kizimiz var.. bu kur bizim icin ben dusuniiim oturup da...yatak duvara dayali delek napakYatak duvara dayalı duvarı mı delek napak
Örümcek Adam misin kiz senSen sen duvarı delcende ben napcam camın önünde camdan tur mu atmak lazim
Doktor hep senden yana mi olcak dedim bitti o gün aşırı günler
Yooo oyle olmaz cano...yatiyoz yer cekimine karsi koymak icin...afedersin yastik totisimde kalip oluyo beee..once tur atilir sonra yatilir o!...Seyy öncesi yastığı eline alıp yatağın etrafında 41 kere dönüyorsun sonrasında da yastığı totis altına koyuyorsun al sana bebis
Cem yılmazin bel fıtığı meselesi gibi oldu bu yumurtayi kirip sarisi ile beyazini ayırıyorsun o kadar sürmüyosun bileSeyy öncesi yastığı eline alıp yatağın etrafında 41 kere dönüyorsun sonrasında da yastığı totis altına koyuyorsun al sana bebis
Cok istikrarlıym şekerAferin cano tammaaam istikrarini anladik 3 defa vurgulayincabenimde 10gun kaldi...insallah yarar...
Evet canım artık bebek gördüm mü sulu göze dönüyorum eşim yanımdaysa anlıyo göz göze geliyoruz inşallah bizimde olur diyorum hepBende çok tuhaf oldum inanamadım ama allah işte hikmetinden sual olunmuyo. Amin inşaallah kuzum duygusala bağladık
Ankastre dusmani ev sahibi duymasin gerci birkaç yogurt kovasi verirsin anlasirsinizSen ne donuyon otur oturdugun yerde masaalllaahhh kizimiz var.. bu kur bizim icin ben dusuniiim oturup da...yatak duvara dayali delek napak
Yooo oyle olmaz cano...yatiyoz yer cekimine karsi koymak icin...afedersin yastik totisimde kalip oluyo beee..once tur atilir sonra yatilir o!...
Soğandan daha iyi bi tarif bence keske böyle bi kür olsaAyyy deliii yaaa artik yidigimiz ictigimiz bebis icin...bak tarifini veriim
Prenses toplarindan 40 tane yapiyosun...once cilekleri sonra disindaki irmigi yiyosun 40.gun sabah namazinda once irmigini sonra cilegi yiyosun...sonra 41.gun ogreniyosun ki hamissin
Anladin?keske bu kadar kolay olsaydi be cano...
Ay evet ya eve gelince diyodum doktora sarilip opesin geldi dimi diyodum isime gelmedi değil diyodu :))Ayy evet be bu yum takibinde hep onlardan yanaydı herşey
Sonra kaçacak delik arıyorum amaAtraksiyon olusturmadan braaaavvaaaa!...
Iyyy gicik yaa..gecen gun asagi inerken cikti kapiya ...sesimi mi dnliyo ne?cikti kapiya kova da kova diye yapisti yakama bende esime sor dedim oysaki kova balkonda...cicek dikecem tarla yapacam yine de vermeyecem o kovayiAnkastre dusmani ev sahibi duymasin gerci birkaç yogurt kovasi verirsin anlasirsiniz
Ay evet ya eve gelince diyodum doktora sarilip opesin geldi dimi diyodum isime gelmedi değil diyodu :))
Ahahaha kac kuzu tuvalete!...ama yavas kac...defneye dikkat etSonra kaçacak delik arıyorum ama
Ahhh keske bu kadar kolay olsa apartmani disardan tavaf ederimE dedim ya şeyden önce yastıkla 41 tur sonrasında totis altına yastık hatta yastık 41 dakika 41 saniye kalırsa daha etkili oluyormuş
Yok cano ikina skına sogani icecez simdilik bu!...Soğandan daha iyi bi tarif bence keske böyle bi kür olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?