Gebe kalamayanlar buraya.....

Yuh yani be aaa.... ben dün kirmi sakayik aldim 5 tl asik oldum renklerine al dik misss... ben esime söylemiştim arkadaşin da ev sahibi gicikmis yogurt kovasi falan istiyormus diye o ara atiyordum birini çöpe arkadasina gonder ne çöpe atiyon diyo :)

Bende carsida gordum moru beyazi nar cicegi rengi cok tatli ama cesaret edemiyorum ya yine kurusa diye...gonder cano balkonu 9 kiloluk kovayla doldurcam...kdain ziyarete gelse gorcek atmadiklarim burda diye!...

Aynı durumdayız heralde almazsın canım istikrarlı olduktan sonra.. ben sabah yürüşlerine başladım evimin hemen yakınında yürüyüş yolu var bayağa büyük inşallah gidecek o kilolar
Biz 3 kızız ablamın bir tanesi evlenmedi daha diğer ablamda evlenince kilo aldı bekar olan ablamda ben evlenmiycem evlilik kilo aldırıyo diyo gerçekten evlilik yarıyo galiba

Bende carsida gordum moru beyazi nar cicegi rengi cok tatli ama cesaret edemiyorum ya yine kurusa diye...gonder cano balkonu 9 kiloluk kovayla doldurcam...kdain ziyarete gelse gorcek atmadiklarim burda diye!...
Ay gitsin saksi alsin aa.... ya dayanamadim aldim kırmızısini bayılıyorum zaten o çiçeğe bi de soganliymis ilk baharda patlatir yine dedi

Ay gitsin saksi alsin aa.... ya dayanamadim aldim kırmızısini bayılıyorum zaten o çiçeğe bi de soganliymis ilk baharda patlatir yine dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…