- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #78.441
Ahhh keske bu kadar kolay olsa apartmani disardan tavaf ederim
Yuh yani be aaa.... ben dün kirmi sakayik aldim 5 tl asik oldum renklerine al dik misss... ben esime söylemiştim arkadaşin da ev sahibi gicikmis yogurt kovasi falan istiyormus diye o ara atiyordum birini çöpe arkadasina gonder ne çöpe atiyon diyo :)Iyyy gicik yaa..gecen gun asagi inerken cikti kapiya ...sesimi mi dnliyo ne?cikti kapiya kova da kova diye yapisti yakama bende esime sor dedim oysaki kova balkonda...cicek dikecem tarla yapacam yine de vermeyecem o kovayiyeter beee etimizden sutumuzden yararlaniyolar bu ne be?
Nedir bu kocaeli takintisi 41-41E dedim ya şeyden önce yastıkla 41 tur sonrasında totis altına yastık hatta yastık 41 dakika 41 saniye kalırsa daha etkili oluyormuş
Bende carsida gordum moru beyazi nar cicegi rengi cok tatli ama cesaret edemiyorum ya yine kurusa diye...gonder cano balkonu 9 kiloluk kovayla doldurcam...kdain ziyarete gelse gorcek atmadiklarim burda diye!...Yuh yani be aaa.... ben dün kirmi sakayik aldim 5 tl asik oldum renklerine al dik misss... ben esime söylemiştim arkadaşin da ev sahibi gicikmis yogurt kovasi falan istiyormus diye o ara atiyordum birini çöpe arkadasina gonder ne çöpe atiyon diyo :)
Nedir bu kocaeli takintisi 41-41taam memleketim de
Benimde lisedeki okul numaramNedir bu kocaeli takintisi 41-41taam memleketim de
Garibim bisküvi pastasi yaptim seviyor diye hatuuun diyo enerji verici seyler yedirme banabenim ki de pek bi seviyordu adam alttan bakmıyor gün aşırı diyordu nasıl değmesin
Aynı durumdayız heralde almazsın canım istikrarlı olduktan sonra.. ben sabah yürüşlerine başladım evimin hemen yakınında yürüyüş yolu var bayağa büyük inşallah gidecek o kilolarAynen cano 2 yil oldu 65ten 75e gelmistim..kilo verdim...72 oldum sonra 70 bu sabah da sasirdim...69.8 olmusum massaalllaaaahhhh...bi anlik dusus ya bu siserim yine...cunku diyet yapiyorum ama yuruyemiyorum...hedefim 60...luxu olsun dersem 57...ahhh keskeeee
Yeniden liseye gitsek ya pehhh.... tozu dumana katariz beh.Benimde lisedeki okul numaram
Yerim onu ben kiiiiiizzzz :) gecen yengemin yavru köpeğiyle kosturduk annem diyo ya bak haunaAhahaha kac kuzu tuvalete!...ama yavas kac...defneye dikkat et
Garibim bisküvi pastasi yaptim seviyor diye hatuuun diyo enerji verici seyler yedirme bana
Enem kiz hamilelik libido mibido da yükseltiyo bosuna yükseliyom yasak yüzünden ise de yaramiyo ay darlandimİçinde koca geçtiği için o
Aynen DağılınAdam hakli
Bak nap biliyomusun muz bal tarvcini keci pekmezini karistir yedir sonra kendini banyoya kilitle eziyet degil miGaribim bisküvi pastasi yaptim seviyor diye hatuuun diyo enerji verici seyler yedirme bana
Enem kiz hamilelik libido mibido da yükseltiyo bosuna yükseliyom yasak yüzünden ise de yaramiyo ay darlandim
:))))dikkatli olsana kiizzzYerim onu ben kiiiiiizzzz :) gecen yengemin yavru köpeğiyle kosturduk annem diyo ya bak hauna
Ayy ben sarkilari dinliyorum bazen gidiyom o gunlere neydi beeYeniden liseye gitsek ya pehhh.... tozu dumana katariz beh.
Ay gitsin saksi alsin aa.... ya dayanamadim aldim kırmızısini bayılıyorum zaten o çiçeğe bi de soganliymis ilk baharda patlatir yine dediBende carsida gordum moru beyazi nar cicegi rengi cok tatli ama cesaret edemiyorum ya yine kurusa diye...gonder cano balkonu 9 kiloluk kovayla doldurcam...kdain ziyarete gelse gorcek atmadiklarim burda diye!...
Bak nap biliyomusun muz bal tarvcini keci pekmezini karistir yedir sonra kendini banyoya kilitle eziyet degil mi
Ay gitsin saksi alsin aa.... ya dayanamadim aldim kırmızısini bayılıyorum zaten o çiçeğe bi de soganliymis ilk baharda patlatir yine dediBende carsida gordum moru beyazi nar cicegi rengi cok tatli ama cesaret edemiyorum ya yine kurusa diye...gonder cano balkonu 9 kiloluk kovayla doldurcam...kdain ziyarete gelse gorcek atmadiklarim burda diye!...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?