- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #78.461
Ben yapardim biliyomusun?inat degil mi!...Ayy çin iskencesinden daha beter
Cicek icin mi istiyo bilmiyorum ki?lazim dedi o kadar...saksi niyetine demedi???Ay gitsin saksi alsin aa.... ya dayanamadim aldim kırmızısini bayılıyorum zaten o çiçeğe bi de soganliymis ilk baharda patlatir yine dedi
Kafami bozunca yapmak lazim aslında ama yok yiz anahtar deliginden likitlesir girer iceri oBak nap biliyomusun muz bal tarvcini keci pekmezini karistir yedir sonra kendini banyoya kilitle eziyet degil mi
Ben yapardim biliyomusun?inat degil mi!...
Valla zor ya onlarin durumu...heleki hamile olunca...benmki hamile olunca nolcak diyo o bnden daha cok korkar!...Kafami bozunca yapmak lazim aslında ama yok yiz anahtar deliginden likitlesir girer iceri o
Hamileliğin bazı dönemlerinde bi halleniyomus ya hatunlar haniSimdi ben anlamadım desem cahil cahil
Hiiiiic bisey donemez valla bu aksam yaparim kapiyi da kitlerim gaza getrmeyin beni haaa!...Yaparsın canımama bunlar sana yol, su olarak geri dönecek
Ama yavru köpek gördüm dayanamadim:))))dikkatli olsana kiizzz
Hamileliğin bazı dönemlerinde bi halleniyomus ya hatunlar hanigönül istiyor +18 doktor diyo cikk
Senin totosuna sopa calmak lazim!...Ama yavru köpek gördüm dayanamadim
Ay dimi :) ay savaşcısı vardi trt1 de onu da izlerdim hatta cok da severdim :)Ayy ben sarkilari dinliyorum bazen gidiyom o gunlere neydi bee
Ne yapabilir ki? Toplayip satmaz herhalde dimi :-/Cicek icin mi istiyo bilmiyorum ki?lazim dedi o kadar...saksi niyetine demedi???
Sen kac yasindasin ki o bnm ortaokul zamanmda vardi...Ay dimi :) ay savaşcısı vardi trt1 de onu da izlerdim hatta cok da severdim :)
Hiiiiic bisey donemez valla bu aksam yaparim kapiyi da kitlerim gaza getrmeyin beni haaa!...
Anlayacagin özledim kocami be...Heee simdi anladım
Valla yaparmi yapar!...gecen gun apartmana deterjan alindi 2.75 kurus verilcek dedi ustelik her gordugu yerde...unutmusum ne yaniiiNe yapabilir ki? Toplayip satmaz herhalde dimi :-/
Orta sonda basladim bende izlemeye iste :) sanki lise birde de bir iki izledim gibiSen kac yasindasin ki o bnm ortaokul zamanmda vardi...
Bnm yumurtlama zamanm degerlenmis olur da yorgunuuuum beeDenesek mi bakalım ne sonuç alacaz
Hmmm 25misin?Orta sonda basladim bende izlemeye iste :) sanki lise birde de bir iki izledim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?