- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #78.481
Anlayacagin özledim kocami be...
Tam olarak o kadar ver ama ne kadar bozuk olursa o kadar iyi 5 kuruş falan doldur avucunaValla yaparmi yapar!...gecen gun apartmana deterjan alindi 2.75 kurus verilcek dedi ustelik her gordugu yerde...unutmusum ne yaniii
Heee.... bende anneme gitmeden sey olur diyodum bi gün önce doktor ambargo koyduBendebi de tam adet bitiminde rahatsizlandim ya ben
Yok esim de fazla fazla veriyo kirayi yatrirken bile bazen atm kabul etmiyo fazla yatriyo bende kiziyorum o da amaaan bizden eksiklik olmasinda diyo cildiriyorum yaaaTam olarak o kadar ver ama ne kadar bozuk olursa o kadar iyi 5 kuruş falan doldur avucuna
Bnm yumurtlama zamanm degerlenmis olur da yorgunuuuum bee
Şap en iyisi :)))Valla zor ya onlarin durumu...heleki hamile olunca...benmki hamile olunca nolcak diyo o bnden daha cok korkar!...
Yok kizz o zamanda adamin morali mi bozulsun..bana bisey oluyo diye datluyu kes tamam iste!...Şap en iyisi :)))
Ne zaman geciyomus hastaligin?Ben hic bulasmayayim en iyisi hastalık falan demez bi de su çiçekleri açar sonra
Heee.... bende anneme gitmeden sey olur diyodum bi gün önce doktor ambargo koydu
Ne zaman geciyomus hastaligin?
28 :) evlendigimde 25dim ey gidi :))Hmmm 25misin?
Ay benimkiyle ayni kafadalar yani o da öyle Banker bilo...Yok esim de fazla fazla veriyo kirayi yatrirken bile bazen atm kabul etmiyo fazla yatriyo bende kiziyorum o da amaaan bizden eksiklik olmasinda diyo cildiriyorum yaaa
Neyse canlar ben namazi kilip uyuyayim biraz basim felaket...fazla kaynatmayin haaa!...
Bi kutu aspirinle gelir aksama :))Az once aradi napiyosun dyo basim agriyo dedim neden diyo essseekk
Ayy kiiiz bu bu ne jole gibi likir likir ayyy Allahim bizde yasayalim yaaa
Çok geçmiş olsun abla Allah şifanı versin inşallahevet tubam üşütmüşüm çarşamba günü merterde indim servisten zeytinburnuna yürüdüm bütün rüzgarı yemişim dün hasta yattım hep
Malesef yaaYok cano ikina skına sogani icecez simdilik bu!...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?