- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #78.501
Ne gelir aksama kiiiiizzzzz?uyuyamadim ki!...kahve ictim biraz gecti...offf ya migren mi var sinuzit mi nedir anlamdim kac gundur boyle!..Bi kutu aspirinle gelir aksama :))
Aynen bu ifadendeki gibi benimde gozlerim pörtledi:)))))Çook fena demi yaaaaa
Cumlemizin sekerrrrAllah kabul etsin canım .
Bizim gibiler sayesinde onlar suruyo sefasini zati!...bizimki acayip hakka dikkat eder...benim hakkim gecsin ama onun hakki bende kalmasin bu kafada yani!...Ay benimkiyle ayni kafadalar yani o da öyle Banker bilo...
Eneeeem tam 2 ay sonra 25im beeee evlendigimde 23tum offf28 :) evlendigimde 25dim ey gidi :))
Enem ben evlendiğmde 25 buçuktum. Ayyy yaşlanıyorum hemen soğan suyu yapayımmmmEneeeem tam 2 ay sonra 25im beeee evlendigimde 23tum offf
Resim koyamadım gebelik testi ismi nova yazısı mor
Allah aşkına kızlar bu reklamlar bi tek bende mi çıkıyo dayanamıyorum artk sinir kat sayım yükseliyo midem bulanıyo sürekli yaa böyle bi reklam böyle bi yemek yeme stili olabilir mi yani amaç nedir ben çözemedim bunlardaki kafa yapısını
Eki Görüntüle 1506873
Asil biz yaslaniyoruz...esim artik beyazlarim cikti hani cocuk diyo!...Enem ben evlendiğmde 25 buçuktum. Ayyy yaşlanıyorum hemen soğan suyu yapayımmmm
Aaaa hemde benim mesajdan sonra cikmis bana bi isaretmi acaba?yok kuzu bende oyle reklam cikmiyo???Allah aşkına kızlar bu reklamlar bi tek bende mi çıkıyo dayanamıyorum artk sinir kat sayım yükseliyo midem bulanıyo sürekli yaa böyle bi reklam böyle bi yemek yeme stili olabilir mi yani amaç nedir ben çözemedim bunlardaki kafa yapısını
Eki Görüntüle 1506873
Eneeeem tam 2 ay sonra 25im beeee evlendigimde 23tum offf
kız o ne öyle tavuk mu o :)))?
Sen benden buyuksun o zaman tarihini bilmiyorum cano ama ben 90liyim 24 haziranda 25imAaa bende 23 de evlendim pazar günü de 25 e gircem yaş-daşım
Sen benden buyuksun o zaman tarihini bilmiyorum cano ama ben 90liyim 24 haziranda 25im
Anaaa kiiizzz citlembiiik bende 24.06.1990 iyi mi?ay cano yaaaBende 26.04.1990 kuzum
Aaaa hemde benim mesajdan sonra cikmis bana bi isaretmi acaba?yok kuzu bende oyle reklam cikmiyo???
Bi de senin 11 kasimda bisey olmustu neydi o?Bende 26.04.1990 kuzum
Haaa o bende de cikiyo diyet diyince ben de tikliyorum ama killi adamlarin olana degil kadinlaraYa off bende niye çıkıyo böyle iğrenç şeyler kıllı kıllı göbekli adamlar böyle şişko göbekleri yağ değil yağları göbek bağlamış kadınlar off allahım sana geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?