- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #78.521
Anaaa kiiizzz citlembiiik bende 24.06.1990 iyi mi?ay cano yaaa
Evet...senin dogum gununu hic unutmam artik...gorusmesek ta aklima gelir...Waaay alt alta da pek şık durdu yaş-daşım benim kadere bak
Bi de senin 11 kasimda bisey olmustu neydi o?
Evet yaa şu hayatta en çok sevdiğim şeyden bile soğuttular nerdeyse o derece bıktım şu reklamlardan yani
Hmm o zaman o @pembebasliklikiz di...Hee bilmem ki Kasım değil de 11 Eylül'de tanışmıştık onu mu hatırlıyon acaba
Haaa o bende de cikiyo diyet diyince ben de tikliyorum ama killi adamlarin olana degil kadinlara
Gormezden gel cano..bakma bakma!...Ay ben hiçbişeye tıklamasam da hep karşımdalar çıldırıciiiiim
Evet...senin dogum gununu hic unutmam artik...gorusmesek ta aklima gelir...
valla bendede değişik değişik reklamlar cıkıyo sinir ediyo insanı
Insallah canoEvet seninki de öyle kuzum benm. Inşaallah bi gün yüzyüze görüşmek de nasip olur çok sevinirim inan..
Aaa bende 23 de evlendim pazar günü de 25 e gircem yaş-daşım
Ooo bende beyaz kaç senedir var şeker. 27 buçuk oldum ya. Allah hayırlısı ile biz e de nasib etsinAsil biz yaslaniyoruz...esim artik beyazlarim cikti hani cocuk diyo!...
bende de çıkıyo bu ve buna benzer şeyler canım.. iğrenç ya midemi bulandırıyo bunlar ne reklammış ha bire gösteriyolar..Allah aşkına kızlar bu reklamlar bi tek bende mi çıkıyo dayanamıyorum artk sinir kat sayım yükseliyo midem bulanıyo sürekli yaa böyle bi reklam böyle bi yemek yeme stili olabilir mi yani amaç nedir ben çözemedim bunlardaki kafa yapısını
Eki Görüntüle 1506873
Gormezden gel cano..bakma bakma!...
ben daha da yaşlandım o zaman 15 yaşından beri saçlarımı beyazlar nedeniyle boyuyorumAsil biz yaslaniyoruz...esim artik beyazlarim cikti hani cocuk diyo!...
yaren92 evlendiğinde 20 yaşındaydı şimdi 23 yaşında;
nurun_ala_nur evlendiğinde 23 yaşındaydı şimdi 25 yaşında;
bebeem evlendiğinde 25 yaşındaydı şimdi 28 yaşında;
nurun_ala_nur yla A amorevole aynı yaşta olup aynı yaşta evlenmişlerdir o halde bu bir tesadüf müdür
bende de çıkıyo bu ve buna benzer şeyler canım.. iğrenç ya midemi bulandırıyo bunlar ne reklammış ha bire gösteriyolar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?