- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #78.541
Kızlar anneler gününe ne alacaksnz?
Ay yaren yaa delisin hee
merhaba canım ben karar veremedim daha hem anneme hemde Kv alıcam offKızlar anneler gününe ne alacaksnz?
ayyy canım benim sen bunu daha yeni mi fark ettin
Yani reklam demeye bin şahit lazım insanın alacağı varsa da almaz o derece :)) kamu spotundan beter
Ayy hiçbir fikrim yok yaa napsam hakkaten
ya anneme aldk ama kv ye bulamıyorum. 1 aydr düşünüyorum ama yok. Çok az kaldı...merhaba canım ben karar veremedim daha hem anneme hemde Kv alıcam off
Yok anlamıştım da itiraf etmem zaman aldıkendimi bi an mantık dersinde gibi hissettim
Kv eksik bir şeyi var mı biliyor musun?yada çok istediği birşey bende düşünüyorum ne olabilir diye..ya anneme aldk ama kv ye bulamıyorum. 1 aydr düşünüyorum ama yok. Çok az kaldı...
Ben uzakta olduğum için açıkcası kv yi tanımıyorum ya :) toplasan 60 gün görüşmedik. Görümceme sordum kettle alabilirsin dedi ama o da cok ucuz olacak. Yanına ek ne alsam diye düşünüyorumKv eksik bir şeyi var mı biliyor musun?yada çok istediği birşey bende düşünüyorum ne olabilir diye..
Zerre kadar da onlar bizi düşünse ya nerdee...Bizim gibiler sayesinde onlar suruyo sefasini zati!...bizimki acayip hakka dikkat eder...benim hakkim gecsin ama onun hakki bende kalmasin bu kafada yani!...
Görmedim bugün tatlımKızlar @esoes1919 bu gün yazdı mı ben bakamadm. Eski mesajlarn hepsine geri dönemedim.
Ay sadece o mu? Bazen koca bi gobek geliyo...Allah aşkına kızlar bu reklamlar bi tek bende mi çıkıyo dayanamıyorum artk sinir kat sayım yükseliyo midem bulanıyo sürekli yaa böyle bi reklam böyle bi yemek yeme stili olabilir mi yani amaç nedir ben çözemedim bunlardaki kafa yapısını
Eki Görüntüle 1506873
hm olabilir o zaman çaycı al altlı üstlü.. ben geçen sene kendi anneme ondan almıştım.. pek sevindi kendi alacakmış ben hediye etmiş oldumBen uzakta olduğum için açıkcası kv yi tanımıyorum ya :) toplasan 60 gün görüşmedik. Görümceme sordum kettle alabilirsin dedi ama o da cok ucuz olacak. Yanına ek ne alsam diye düşünüyorum
Tespitlere gelyaren92 evlendiğinde 20 yaşındaydı şimdi 23 yaşında;
nurun_ala_nur evlendiğinde 23 yaşındaydı şimdi 25 yaşında;
bebeem evlendiğinde 25 yaşındaydı şimdi 28 yaşında;
nurun_ala_nur yla A amorevole aynı yaşta olup aynı yaşta evlenmişlerdir o halde bu bir tesadüf müdür
Ya biraz endiseleri vardı. Kasığım ağrıyo diyodu merak ettm. İnsallah iyidirGörmedim bugün tatlım
Allah korusun da birsey olmaz o kadardan sanirim belki dinleniyodurYa biraz endiseleri vardı. Kasığım ağrıyo diyodu merak ettm. İnsallah iyidir
Ya o çok elektrik yakar diye kullanmaz diye korkuyorum. Gecen sene tencere seti almştm. Yaz tatilinde gittik. Hiç açmamıştı ya. Ben hepsini açtım ama benden sonra tekrar kullandı mi bilmiyorum. Biraz yokluk çekmişler o yüzden esyasına değer veriyo. Cok dikkat eder elektriğe suya. Ben de kullanacağı karışık bi set olsun istiyorum.hm olabilir o zaman çaycı al altlı üstlü.. ben geçen sene kendi anneme ondan almıştım.. pek sevindi kendi alacakmış ben hediye etmiş oldum
Masallah değeri cok iyiydi ama gormeyince aklma geldi. Sen nasılsn sekerAllah korusun da birsey olmaz o kadardan sanirim belki dinleniyodur
Cozun bu denklemiyaren92 evlendiğinde 20 yaşındaydı şimdi 23 yaşında;
nurun_ala_nur evlendiğinde 23 yaşındaydı şimdi 25 yaşında;
bebeem evlendiğinde 25 yaşındaydı şimdi 28 yaşında;
nurun_ala_nur yla A amorevole aynı yaşta olup aynı yaşta evlenmişlerdir o halde bu bir tesadüf müdür
Amin canim ya...adam depresyona giriyo arada...yaslandiiiiim diye yazihh yaaavv!...Ooo bende beyaz kaç senedir var şeker. 27 buçuk oldum ya. Allah hayırlısı ile biz e de nasib etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?