Gebe kalamayanlar buraya.....

Kv eksik bir şeyi var mı biliyor musun?yada çok istediği birşey bende düşünüyorum ne olabilir diye..
Ben uzakta olduğum için açıkcası kv yi tanımıyorum ya :) toplasan 60 gün görüşmedik. Görümceme sordum kettle alabilirsin dedi ama o da cok ucuz olacak. Yanına ek ne alsam diye düşünüyorum

Ay sadece o mu? Bazen koca bi gobek geliyo...

Ben uzakta olduğum için açıkcası kv yi tanımıyorum ya :) toplasan 60 gün görüşmedik. Görümceme sordum kettle alabilirsin dedi ama o da cok ucuz olacak. Yanına ek ne alsam diye düşünüyorum
hm olabilir o zaman çaycı al altlı üstlü.. ben geçen sene kendi anneme ondan almıştım.. pek sevindi kendi alacakmış ben hediye etmiş oldum

hm olabilir o zaman çaycı al altlı üstlü.. ben geçen sene kendi anneme ondan almıştım.. pek sevindi kendi alacakmış ben hediye etmiş oldum
Ya o çok elektrik yakar diye kullanmaz diye korkuyorum. Gecen sene tencere seti almştm. Yaz tatilinde gittik. Hiç açmamıştı ya. Ben hepsini açtım ama benden sonra tekrar kullandı mi bilmiyorum. Biraz yokluk çekmişler o yüzden esyasına değer veriyo. Cok dikkat eder elektriğe suya. Ben de kullanacağı karışık bi set olsun istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…