- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #78.561
Gercekten mi?ama boyada surekli beyaz yapiyomus...fazla boyama bence...ben daha da yaşlandım o zaman 15 yaşından beri saçlarımı beyazlar nedeniyle boyuyorum
Cnm ya sen kapalısın diye biliyorum. Hic şu sefamerveden örtü aldn mı? Ya da uygun fiyatlı esarp alabileceğim bi marka site biliyo musunAmin canim ya...adam depresyona giriyo arada...yaslandiiiiim diye yazihh yaaavv!...
Evet canim kapaliyim da ben internetten hic esarp almadim...sefamerve de baska seylere baktim tuzlu acikcasi...bende ithal esarp aliyorum yada marka esarplari arkadasimdan aliyorum uyguna geliyo...bi bakiim yine de ne var diye internette...Cnm ya sen kapalısın diye biliyorum. Hic şu sefamerveden örtü aldn mı? Ya da uygun fiyatlı esarp alabileceğim bi marka site biliyo musun
Bugün Sağlık ocağına gittim kan tahlili falan icin de hem yürüyüş yapmid olurum dedim bazen sanırım sağ tarafa yigilip orada duruyor canim yaniyo oturuyorum bir şey yok :-/ az tepiklese de babasina göstersem diye bekliyorum ama yok inat ettiMasallah değeri cok iyiydi ama gormeyince aklma geldi. Sen nasılsn seker
Anladım canım kimi insan öyle kıyamıyo eşyaları kullanmaya.. annemde kullanır işi varsa, sonra yine kutusuna koyarYa o çok elektrik yakar diye kullanmaz diye korkuyorum. Gecen sene tencere seti almştm. Yaz tatilinde gittik. Hiç açmamıştı ya. Ben hepsini açtım ama benden sonra tekrar kullandı mi bilmiyorum. Biraz yokluk çekmişler o yüzden esyasına değer veriyo. Cok dikkat eder elektriğe suya. Ben de kullanacağı karışık bi set olsun istiyorum.
şeker gibi buda aileden gelen bişey iyi miGercekten mi?ama boyada surekli beyaz yapiyomus...fazla boyama bence...
Sağlıklı olsun da annesi tepikler seni görürsün o zaman. Kan tahlili ne icin cnmBugün Sağlık ocağına gittim kan tahlili falan icin de hem yürüyüş yapmid olurum dedim bazen sanırım sağ tarafa yigilip orada duruyor canim yaniyo oturuyorum bir şey yok :-/ az tepiklese de babasina göstersem diye bekliyorum ama yok inat etti
Ay sağol ttlmhttp://altinesarp.com/kategori2/armine/56/ bi abak buraya uygun gibi gozukuyo armine bi de...
Sağol ttlm aklına gelen bi şeyler olursa paylas sekerAnladım canım kimi insan öyle kıyamıyo eşyaları kullanmaya.. annemde kullanır işi varsa, sonra yine kutusuna koyar
Araştır bakalım canım bulursun daha var vaktin..
elbette canım bende araştırıyorum zaten güzel birşey bulursam hemen paylaşırımSağol ttlm aklına gelen bi şeyler olursa paylas seker
elbette canım bende araştırıyorum zaten güzel birşey bulursam hemen paylaşırım
Tekmeliyo zaten çok şükür de eşime denk gelemiyor :)) sağlık ocagindan aradilar tam kan sayimi tansiyon kilo ve idrarda mikrop var mi diye kanim iyi ama yine de kan ilaci verdiler iki haftaya da aşı varSağlıklı olsun da annesi tepikler seni görürsün o zaman. Kan tahlili ne icin cnm
slm canım ben suyunu aldım daha praik olsun diye yarım su bardağı hayıt suyu koyuyorum üzerinide suyla doldurup içiyorum günde 1 defaHayırlı akşamlar canım bnde hayıt tohumu aldım acayip zehir gibi her içtigimde 5-6 yudumdan fazla içemedim içim yandıı hep. bide en fazla 1 çay kaşıgı koyuyorum ama içemiyorum tadı çok felaket sen nasıl yapıyorsun anlatırmısın canım?
canım ben direk hayıt suyunu aldım ama hayıt tohumuda var demleyip içiyorsunHayıt tohumu mu yoksa otunun suyumu canım merak ediyorum
Dogru yoldasin kuzu...bende de yapiyo bu iyiymis...ben soganla hamile kalan arkadasa sordum bende de oluyodu dedi...bak sayende gaza geldim tam yatmistim sogani yapmicam dedim...mesajini okuyunca kalktim yaptim...sifa olsun insallah!...Soğanın 2. Günü de başarı ile tamamlandıama ciddi akıntı yapıyo ya sizde de öyle oldu mu
slm güzelim sen bana küsmüsün yaf hiç pas vermiyon :)Tekmeliyo zaten çok şükür de eşime denk gelemiyor :)) sağlık ocagindan aradilar tam kan sayimi tansiyon kilo ve idrarda mikrop var mi diye kanim iyi ama yine de kan ilaci verdiler iki haftaya da aşı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?