- 20 Nisan 2015
- 525
- 335
- 18
- 41
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #78.581
bnde demledim içtim de 1 defadan fazla içemiyosun çok fena bnde suyunu alıp bi deniyimcanım ben direk hayıt suyunu aldım ama hayıt tohumuda var demleyip içiyorsun
Ya telefon çekmiyor aradik vodafonu bakacaklar bakalım ya da senin girdigin saatlerde sarj bitiyor bu evde yakin priz yok diger evdeki gibislm güzelim sen bana küsmüsün yaf hiç pas vermiyon :)
Iltihap falan varsa temizliyor vücudu bende içmistim kist içinSoganin faydasi ne acaba
Günaydınn herkese canlar :)
Nasılsın cnmGünaydın canm
ben hala dünkü süpriz neydi öğrenemedim ama yaaAyy çook güzel yaadarısı başımıza canm benm
Eneeeem tam 2 ay sonra 25im beeee evlendigimde 23tum offf
bende 14 temmuzda 25 olicimmmm artıkınAaa bende 23 de evlendim pazar günü de 25 e gircem yaş-daşım
gunaydın canımGünaydınn herkese canlar :)
Nasılsın cnm
bende 14 temmuzda 25 olicimmmm artıkın
Kizcelerim günaydın. Ekli dosyaya bi baksaniza varmıdır içimde bi pirinc tanesi. İlk idrarimla deneyemedim. HayaLet çizgi var.
iwett ablacık :)ikinizin de büyüğü ben miyim yahuu
İyim bebişim nasıl.olsun işte bende :)Iyi olmaya çalışıyorum kuzum hastanedeyim işte uykum var biraz sen nasılsın
Bende gördüm var gibi duruyo hayırlı olsun cnm :)Kizcelerim günaydın. Ekli dosyaya bi baksaniza varmıdır içimde bi pirinc tanesi. İlk idrarimla deneyemedim. HayaLet çizgi var.
sen nasılsın bebiş :)gunaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?