- 20 Haziran 2014
- 979
- 516
- 53
- 31
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #78.601
Günaydınn cnm :)Gunaydinn hepinize
Günayddın cnm nasılsın bugün bakalımiwett ablacık :)
işteyim aynı devam uykusuzluk var biraz işte sen nasılsn canoGünayddın cnm nasılsın bugün bakalım
İyim bende canım nolsun işte :)işteyim aynı devam uykusuzluk var biraz işte sen nasılsn cano
aynı tas aynı hamam diyosunnnnİyim bende canım nolsun işte :)
yani öyle canım :)aynı tas aynı hamam diyosunnnn
Ay ay ay agzinizdan bal damlıyor kızlar hadi inşallah sagliklaBende gördüm var gibi duruyo hayırlı olsun cnm :)
Bata kaç gün var canım bencede var sankiAy ay ay agzinizdan bal damlıyor kızlar hadi inşallah saglikla
Gunaydin tatlim :) bu konuda kidemli biri olarak konusuyorum öhömm ilk idrar olmamasina ragmen bu hayalet degil topikin minnak pirinci :))Kizcelerim günaydın. Ekli dosyaya bi baksaniza varmıdır içimde bi pirinc tanesi. İlk idrarimla deneyemedim. HayaLet çizgi var.
4 gün geçti canım ilk gün çıkmamıştı. Bugünde ilk idrarimla yapamadim. Evde test yoktu. Esim uyurken kacak gocek gittim aldım sabah hemen yaptım ama hayalet çıktı. Yarin sabah bidaha yapicam. Eğer cikarsa yarin söyleyeceğim eşime.Bata kaç gün var canım bencede var sanki
Daha iyiyim canim grip olmadan geçti gitti şükür.dun akşamda doktor gunumdu kist gittimi diye bakacakti asiri sira var diye gitmedim.bu aksam gidicem nasipse.soğanla aran nazil :)Cnm gecmis olsun ben baya arkadan geliyorum nasılsın simdi
Sağol canim daha iyiyim şükürler olsunÇok geçmiş olsun abla Allah şifanı versin inşallah
Darısı başımıza inşallah :)Ay ay ay agzinizdan bal damlıyor kızlar hadi inşallah saglikla
Ay canım ya az önce aklımdan seni geçirdim teli elime aldım mesajını okudum. Çok tuhafim bugün sanki duygu karmaşası. Sevinemiyorum belki değildir diye ama boyle mesajlarınızı okudukça yüzünde tatlı bi tebessüm saf saf bakiniyorum. Allahım ne müthiş duygu. Rabbim herkese nasip etsin. 8 aydır bugünü bekliyomusum demek. Bu hafta eşim gidecekti doktora bidaki ayada ben tüplerime baktiririm diyodum. Doktor kasımda muayene etmişti beni. Herşey normal marta kadar bekleyelim demişti. Bende bi ay kendim verdim oldu nisan. Arkadaşlar soğan kuru uyguladim ama sadece aksam yemeğinden önce yapabildim. Hafta sonu sabah aksam. İnşallah kimyasal değildir de birbirimize umut oluruzGunaydin tatlim :) bu konuda kidemli biri olarak konusuyorum öhömm ilk idrar olmamasina ragmen bu hayalet degil topikin minnak pirinci :))
Amin canım aminDarısı başımıza inşallah :)
4 gün geçti canimBata kaç gün var canım bencede var sanki
Cok gecmiş olsun cnm ya. Valla cok da iyi değil ama işte mecburen iciyomDaha iyiyim canim grip olmadan geçti gitti şükür.dun akşamda doktor gunumdu kist gittimi diye bakacakti asiri sira var diye gitmedim.bu aksam gidicem nasipse.soğanla aran nazil :)
Ayy hadi böyle boyle bitircez inşallah ttlm. Bırakan diğerini gaza getircek vazgecmek yokkkDogru yoldasin kuzu...bende de yapiyo bu iyiymis...ben soganla hamile kalan arkadasa sordum bende de oluyodu dedi...bak sayende gaza geldim tam yatmistim sogani yapmicam dedim...mesajini okuyunca kalktim yaptim...sifa olsun insallah!...
Sogan kürü nasıl yapılıyo cnmAyy hadi böyle boyle bitircez inşallah ttlm. Bırakan diğerini gaza getircek vazgecmek yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?