Gebe kalamayanlar buraya.....

Gunaydin tatlim :) bu konuda kidemli biri olarak konusuyorum öhömm ilk idrar olmamasina ragmen bu hayalet degil topikin minnak pirinci :))
Ay canım ya az önce aklımdan seni geçirdim teli elime aldım mesajını okudum. Çok tuhafim bugün sanki duygu karmaşası. Sevinemiyorum belki değildir diye ama boyle mesajlarınızı okudukça yüzünde tatlı bi tebessüm saf saf bakiniyorum. Allahım ne müthiş duygu. Rabbim herkese nasip etsin. 8 aydır bugünü bekliyomusum demek. Bu hafta eşim gidecekti doktora bidaki ayada ben tüplerime baktiririm diyodum. Doktor kasımda muayene etmişti beni. Herşey normal marta kadar bekleyelim demişti. Bende bi ay kendim verdim oldu nisan. Arkadaşlar soğan kuru uyguladim ama sadece aksam yemeğinden önce yapabildim. Hafta sonu sabah aksam. İnşallah kimyasal değildir de birbirimize umut oluruz

Daha iyiyim canim grip olmadan geçti gitti şükür.dun akşamda doktor gunumdu kist gittimi diye bakacakti asiri sira var diye gitmedim.bu aksam gidicem nasipse.soğanla aran nazil :)
Cok gecmiş olsun cnm ya. Valla cok da iyi değil ama işte mecburen iciyom

Dogru yoldasin kuzu...bende de yapiyo bu iyiymis...ben soganla hamile kalan arkadasa sordum bende de oluyodu dedi...bak sayende gaza geldim tam yatmistim sogani yapmicam dedim...mesajini okuyunca kalktim yaptim...sifa olsun insallah!...
Ayy hadi böyle boyle bitircez inşallah ttlm. Bırakan diğerini gaza getircek vazgecmek yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…