- 10 Mart 2015
- 1.500
- 1.628
- 133
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #78.621
Masallahh maşallah bebişeTekmeliyo zaten çok şükür de eşime denk gelemiyor :)) sağlık ocagindan aradilar tam kan sayimi tansiyon kilo ve idrarda mikrop var mi diye kanim iyi ama yine de kan ilaci verdiler iki haftaya da aşı var
Ttlm soganı 6ya bölüyorum. Hazır suda 5 dk kaynatp suyunu içiyorum. Ama kaynamaya başladktan sonra 5 dk kaynatıyorum. Sonra ilıyınca nefesimi tutup iciyorum :) cünkü hic hoş değil kokusuSogan kürü nasıl yapılıyo cnm
Ttlm soganı 6ya bölüyorum. Hazır suda 5 dk kaynatp suyunu içiyorum. Ama kaynamaya başladktan sonra 5 dk kaynatıyorum. Sonra ilıyınca nefesimi tutup iciyorum :) cünkü hic hoş değil kokusu
Ayy ne güzel masallah. Kız gidip bi kan versene hemen4 gün geçti canim
Gecende konusu oldu da dedim bunu nasıl içiyolar :)) günde bi kere mi yapıyon cnmTtlm soganı 6ya bölüyorum. Hazır suda 5 dk kaynatp suyunu içiyorum. Ama kaynamaya başladktan sonra 5 dk kaynatıyorum. Sonra ilıyınca nefesimi tutup iciyorum :) cünkü hic hoş değil kokusu
Farketmez kızlar bebiş olsunda bi gün öyle bigün böyle yaparım :))4e bölcen kuzum 2 su bardağı su kaynağında atcan içine o şekilde yapman gerek
Ttlm netten saraçoğlunun videosunu izledim. Boyle dedi ben de oyle yaptm 4 ya da 6 ya böl diyodu. 1 bucuk bardak klorsuz suya4e bölcen kuzum 2 su bardağı su kaynağında atcan içine o şekilde yapman gerek
Farketmez kızlar bebiş olsunda bi gün öyle bigün böyle yaparım :))
ilk gün içecemiştim midem ağz8ma geldi meğerse fazla kaynatmışım iğrenc oldu. Bu hali de kötü ama nefesi tutunca bi koku almıyonGecende konusu oldu da dedim bunu nasıl içiyolar :)) günde bi kere mi yapıyon cnm
Ttlm netten saraçoğlunun videosunu izledim. Boyle dedi ben de oyle yaptm 4 ya da 6 ya böl diyodu. 1 bucuk bardak klorsuz suya
Normalde iki ama ben yatmadan önce bi defa iciyorum yoksa dayanamam kokusuna. Bende kist falan yok cnm bi temiz lesin diye başladm ama günde bir kerede bile baya geliyo. Dışarı çıkarken falan mecburen gunluk ped takıyorum baya geliyo çünküGecende konusu oldu da dedim bunu nasıl içiyolar :)) günde bi kere mi yapıyon cnm
ilk gün içecemiştim midem ağz8ma geldi meğerse fazla kaynatmışım iğrenc oldu. Bu hali de kötü ama nefesi tutunca bi koku almıyon
Ne zaman başlıyım canım adetime 3 gün varilk gün içecemiştim midem ağz8ma geldi meğerse fazla kaynatmışım iğrenc oldu. Bu hali de kötü ama nefesi tutunca bi koku almıyon
Kaynamaya basladktan sonra 5 dk tutuyorum cnm. Ay ilk yaptığmda 15 dk tuttum anam korkunc olduHımm o zaman sorun olmaz heralde neticede soğan kaynıyo demiben çok önceleri yapıyodum regl olabilmek için yani bekardım o zamanlar :))
Adet bittikten iki gün sonra cnmNe zaman başlıyım canım adetime 3 gün var
Benimde 3 aydır adet sorınum var cnm gecen ay mesela 3 gün oldum oda toplasan 1 pedi doldurmaz önceki aylardada normal 5 gün oldum ama gene çok az geldiNormalde iki ama ben yatmadan önce bi defa iciyorum yoksa dayanamam kokusuna. Bende kist falan yok cnm bi temiz lesin diye başladm ama günde bir kerede bile baya geliyo. Dışarı çıkarken falan mecburen gunluk ped takıyorum baya geliyo çünkü
Kaynamaya basladktan sonra 5 dk tutuyorum cnm. Ay ilk yaptığmda 15 dk tuttum anam korkunc olduondan sonra videoyu gördüm cnm ordan baktm
Ben yerim soğan ama buna dayanamadım. Ben lahananin kokusunu da sevmem ki :) nasl oldu kvdenAllah allah bende soğanı asla yemezdim ama ona rağmen çok rahat içiyodum lahana haşlarsın ya hani aynı onun gibi geliyodu kokusu bana. Hiç rahatsız olmadım yani. Bakalım bi kv iyileşsin de başlamayı düşünüyorum yine nasip olursa :)
Ben soğanı ekmekle bile yerim ama suyunu bilmiyorum içebilirmiyim :))Allah allah bende soğanı asla yemezdim ama ona rağmen çok rahat içiyodum lahana haşlarsın ya hani aynı onun gibi geliyodu kokusu bana. Hiç rahatsız olmadım yani. Bakalım bi kv iyileşsin de başlamayı düşünüyorum yine nasip olursa :)
Ay cahillik iste aklmda 15 kalmş nedense. Başnda nobet tutuyom gı şimdi elimde kronometre :) o manzaradan sonra artk beş dk yı bir saniye geçirmiyorumHay allah iyiliğini versin yaatabi tiksinirsin 15 dk kaynatınca deliii :)) dakikası çok önemli zaten ne eksik ne fazla tam 5 dk olcak. Bakalım benm kistlere iyi gelcek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?