- 20 Haziran 2014
- 979
- 516
- 53
- 31
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #78.641
Kaç gün yapıcam canım peki sorup duruyom ama kusura bakmaAdet bittikten iki gün sonra cnm
Ya adette fark ediyo mu bilmiyorum cnm ben ilk defa kullandım. Ama ciddi akıntı yapıyor.Benimde 3 aydır adet sorınum var cnm gecen ay mesela 3 gün oldum oda toplasan 1 pedi doldurmaz önceki aylardada normal 5 gün oldum ama gene çok az geldi
15 canımKaç gün yapıcam canım peki sorup duruyom ama kusura bakma
Ben yerim soğan ama buna dayanamadım. Ben lahananin kokusunu da sevmem ki :) nasl oldu kvden
Ben soğanı ekmekle bile yerim ama suyunu bilmiyorum içebilirmiyim :))
Ay cahillik iste aklmda 15 kalmş nedense. Başnda nobet tutuyom gı şimdi elimde kronometre :) o manzaradan sonra artk beş dk yı bir saniye geçirmiyorum
Kan testi ver hemeeee n durma!...tekrar test yapma...daha garanti canim?4 gün geçti canım ilk gün çıkmamıştı. Bugünde ilk idrarimla yapamadim. Evde test yoktu. Esim uyurken kacak gocek gittim aldım sabah hemen yaptım ama hayalet çıktı. Yarin sabah bidaha yapicam. Eğer cikarsa yarin söyleyeceğim eşime.
Yok da gunduz yapamiyorum yaa!..midem bi thhaf oluyo...bende aksam bi tek yapiyom...aksamda bizimkiyle bozuktuk...usendim kalakip yapmaya ama mesajin gaz verdi bana...canim benim sag tarafm skışiyo kask tarafim...seninde oyle mi?Ayy hadi böyle boyle bitircez inşallah ttlm. Bırakan diğerini gaza getircek vazgecmek yokkk
Napiyosunuz can can canlaaarrr!..@Ada toprak hayirli olsun canim gozun aydin...Rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah...sogan fayda etti dimi?
Hosbuldum canim ne yapiyosun?Hoşgeldin canm
Cok gecmis olsn tekrar cnm:)) Aynı benm gibi bende öyle bekliyodum başını napcan kuzum mecbur sonu güzel olsun inşaallahkv de iyi çok şükür canm allah yüzümüze baktı vala verilmiş sadakamız varmış hergün daha da iyiye gidiyo iyileşiyo işte derin değilmiş yanıkları ama mesafesi çok işte ...
ben ilk içtiğimde adet sancısı gibi olmuştu. Bu gün de okul cok soğuktu ondan herhalde sancm oldu biraz yineYok da gunduz yapamiyorum yaa!..midem bi thhaf oluyo...bende aksam bi tek yapiyom...aksamda bizimkiyle bozuktuk...usendim kalakip yapmaya ama mesajin gaz verdi bana...canim benim sag tarafm skışiyo kask tarafim...seninde oyle mi?
Bilmiyorum yol yuruyunce farkettim sagmda batma oldu bugun...sıkıstrdi biraz...ben ilk içtiğimde adet sancısı gibi olmuştu. Bu gün de okul cok soğuktu ondan herhalde sancm oldu biraz yine
Uzerinde kullanmim talimati var kac gunde bir oluyosan ona gore baslama zamani var...Ben pazartesi ovulasyon testine baslasammi 20 sinde hasta oldum ptesi 26
Hosbuldum canim ne yapiyosun?
Ah canim ya o hastane psikolojisi yetiyo insana...insallah bi an once cikarsiniz...Hiiç napim kuzum hastanedeyim işte bildiğin gibi. Pansumana aldılar annemi de sormuş ne zaman çıkarım diye hemşire de demiş 15 gün daha kalırsın kendini ona göre hazırla sen. Daha erken de çıkabilirsin ama sen 15 gün olarak düşün demiş nolcak bilmiyorum..
Ah canim ya o hastane psikolojisi yetiyo insana...insallah bi an once cikarsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?