Gebe kalamayanlar buraya.....

gecmıs olsun cnm

Inşaallah canm yaa bizde diyoduk pazartesi çıkarırlar falan içimizde patladı mübarek

Bizim ailenin refakatcisi bendim. Ablam yengem doğumlarında doğum öncesi acilnalarda falan hastanelerde çok kaldım . annemin 2 ameliyatinda ben bekledim. En sonda komsumuzun kızını beklemiştir dugunume 1 ay vardı ramazan ayi diye rica etmişti ailesi.. Rabbim hastanelerde şifa bekleyen kullarına yardim etsin zor ..

Canm benm güzel yürekli yardım severim maşallah sana bende babaanneme bakmıştım yanında kalmıştım daha önce işte şimdi de kv. Aman yeterki iyileşsin ya bizim en büyük sorumluluğumuz bu bakcaz mecbur kuzum napalım allah hastalık vermesin hastanelere düşürmesin diyorum ya sağlam giren hasta çıkar burdan. Çok yıpratıyo insanı burası. Allah şifa versin tüm hastalara ne diyelim

Amin canım benim. Dedigin gibi saglam giren hasta cikar ,Benim refakatçi olarak girip acilden cikmisligim gibi en güzeli bebekleri beklemekti . koridorlarda yürüyen gebeler, doğumhane önünde beklyenler . geceleri ağlayan bebekler . . bugün eşimin amcası aradı geçmiş olsun diye yengemi salı günü sezeryana alacaklarmis . bu da demek oluyor ki önümüzde ki hafta bol bol siz çocuk yapmicaniz mi sorularına maruz kalacağız .

ayy üzüldüm

Kıyamam yaa takma boşver bana da sorup duruyolar taa dıdısının dıdısına kadar. Yolda görsem selam vermeyeceğim insanlar bile olur olur deyip canımı sıkıyolar düşünmüyoruz henüz dememe rağmen. Neyin kafasındalar merak ediyorum

Ahh ahh kocamin ailesi vakası bizim kisi ya bi de biliyorlar benim kaybim olduğunu yine de soruyorlar tuz basar gibi.. Gerçekten bu insanlar neyin kafasindalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…