- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #78.661
Hiiç napim kuzum hastanedeyim işte bildiğin gibi. Pansumana aldılar annemi de sormuş ne zaman çıkarım diye hemşire de demiş 15 gün daha kalırsın kendini ona göre hazırla sen. Daha erken de çıkabilirsin ama sen 15 gün olarak düşün demiş nolcak bilmiyorum..
Canim ben degil mdk nin kv si rahatsiz...hastanede...gcmıs olsun cnm
neyi varmış kv sinnCanim ben degil mdk nin kv si rahatsiz...hastanede...
Demlik dokulmus...yanik var vucudunda...neyi varmış kv sinn
Ah canim ya o hastane psikolojisi yetiyo insana...insallah bi an once cikarsiniz...
gecmıs olsun cnm
neyi varmış kv sinn
Inşaallah canm yaa bizde diyoduk pazartesi çıkarırlar falan içimizde patladı mübarek
Bizim ailenin refakatcisi bendim. Ablam yengem doğumlarında doğum öncesi acilnalarda falan hastanelerde çok kaldım . annemin 2 ameliyatinda ben bekledim. En sonda komsumuzun kızını beklemiştir dugunume 1 ay vardı ramazan ayi diye rica etmişti ailesi.. Rabbim hastanelerde şifa bekleyen kullarına yardim etsin zor ..
Yumurtadr o şeker canlanmştr bebiş olcam ben diyodurBilmiyorum yol yuruyunce farkettim sagmda batma oldu bugun...sıkıstrdi biraz...
ayyy cnm yaa gçmiş olsunYarın 1 hafta olcak hastanedeyiz yatıyo öyle düştü ya mutfakta ocaktaki çaydanlık olduğu gibi üzerine devrildi
geçmiş olsunDemlik dokulmus...yanik var vucudunda...
Canm benm güzel yürekli yardım severim maşallah sanabende babaanneme bakmıştım yanında kalmıştım daha önce işte şimdi de kv. Aman yeterki iyileşsin ya bizim en büyük sorumluluğumuz bu bakcaz mecbur kuzum napalım allah hastalık vermesin hastanelere düşürmesin diyorum ya sağlam giren hasta çıkar burdan. Çok yıpratıyo insanı burası. Allah şifa versin tüm hastalara ne diyelim
ayyy cnm yaa gçmiş olsuneşin gelebildi mi
Sağol işte oda olayın olduğu gün hemen geldi 3-4 gün durup gitti işleri teslim etmesi gerekiyo diye habire arayıp durdular zaten hangi birine yetişsin kendi de bilemedibakalım önümüzdeki hafta kesin dönüş yapabilir heralde
Amin canım benim. Dedigin gibi saglam giren hasta cikar ,Benim refakatçi olarak girip acilden cikmisligim gibien güzeli bebekleri beklemekti . koridorlarda yürüyen gebeler, doğumhane önünde beklyenler . geceleri ağlayan bebekler . . bugün eşimin amcası aradı geçmiş olsun diye yengemi salı günü sezeryana alacaklarmis . bu da demek oluyor ki önümüzde ki hafta bol bol siz çocuk yapmicaniz mi sorularına maruz kalacağız .
ayy üzüldüm
resimdeki kim cnmNapcan üzülsek de elden bişey gelmiyo
Kıyamam yaa takma boşver bana da sorup duruyolar taa dıdısının dıdısına kadar. Yolda görsem selam vermeyeceğim insanlar bile olur olur deyip canımı sıkıyolar düşünmüyoruz henüz dememe rağmen. Neyin kafasındalar merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?