Gebe kalamayanlar buraya.....

Ahh ahh kocamin ailesi vakası bizim kisi ya bi de biliyorlar benim kaybim olduğunu yine de soruyorlar tuz basar gibi.. Gerçekten bu insanlar neyin kafasindalar

Saygısızlar. İnsanların mahremiyetine bu denli meraklılar anlamıyorum. Böylelerinden gerçekten ama gerçekten nefret ediyorum. Meraklı insanlardan o insanların bakışlarından nefret edip boğmak istiyorum. Hele ki senin gibi evlat acısı yaşamış birine bunu yapmaları kat be kat artmasına sebep..

Yeğenim yaa bitanem herşeyim tombikim

benim bey Arçrlikçi olunca gözler fotoda ki çelik çeliknaza takılıyor maşallah yegenine çok tatlı benim yeğenim geçen yaz bizde kalmıştı bu yaz yine gelecek. o gidince eşimle tuhaf olmuştuk bi evde çocuk olması ne güzel

çooook tatlı ya:))))maşallah allah bağışlasın

Ayy amin yaa hemde nası tatlı deli oluyoruz komple eşim kayınvalidem de dahil. O kazanın olduğu kayınvalidemin yandığı gün doğum günü hediyesi almıştık bindiği bisikleti. Çok güzel bi gün geçirmiştik sonu kötü bitti ne yazık ki. Neyse gene karalar bağlamayayım..

bazıları bilerek yapmıyor ama bazıları zevk ala ala yapıyor. Rabbim ol dediğinde inşallah bize de nasip olacak

ewet üzülme cnm

He demi onlar daha çok dikkat çekiyo ki zaten Sağol bitanem ay sorma yaa cıvıl cıvıl oluyo ev hep kahkaha doluyo :)) eşşek sıpası herkesi peşine takıyo koskoca adam olan babam emekliyo onunla beraber ölürsün gülmekten yaa. Onları öyle görünce içimden hep diyorum allahım benm olsa onu da böyle severler demi

bazıları bilerek yapmıyor ama bazıları zevk ala ala yapıyor. Rabbim ol dediğinde inşallah bize de nasip olacak

Ayyyy aynen kuzum yaa ısrarla her gördüğünde soranlar var. Mesela şimdi gördü ya beni sordu 2 hafta sonra yine gördü yine soruyo. Sanki jet bebek yapcam ben 2 haftada oldu bitti öğrendim haber vercem. Dengesizler yaa aman boşverelim takmayalım yoksa çıkamayız içinden kayboluruz

inşallah olcak canım dedesine neler yapcak , cocukların nazları nazları nasılda geçiyor dedelerine , bende diyorum acaba benim bebeğimde oynıcak mı kuzenleriyle, bayramlar da o da öpecek mi dedesinin elini .. nasip be güzelim bekleyip göreceğiz. ben deme desem de bana teyze anne diyen bir yeğenim var anne kelimesini duyduğum bi yeğen. ben yeğenlerime bakarken ileride zorluk çekmezsin tecrübe derlerdi ama tecrübemi göstermek daha nasip olmadı

aynen canım kapatıyoruz kulaklarımızı. ben eşimin amcasını çok severim hatta eşimin ailesinde en çok onu severim ama eşi için aynı şeyi diyemem. neyse konuyu kapatmak en iyisi yoksa şimdiden akrabaların soruları kulaklarımda yer almaya başladı .

29.85 değerim Dr. 2 gün sonra yine gel dedi biraz düşükmus ama gebesin dedi. Gönlümü karartmamaya çalışıyorum. Sizce nasıl

29.85 değerim Dr. 2 gün sonra yine gel dedi biraz düşükmus ama gebesin dedi. Gönlümü karartmamaya çalışıyorum. Sizce nasıl

karartmada gönlünü içini ferah tut . evet değer düşük ama belki de daha çok minik bebeğin ama şuan seninle. değeri düşük olup sonradan artan bir çok kişi var . inşallah 2 gün sonra seninde artmış olur.

Canim hayırlı olsun cok sevindim Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin darisi tüm isteyenlere insallah senin degerinde iyi canim benim ilkin 24 cikmisti sonra arttı surekli
Amin canım inşallah. Cumlumizin kulaklarını bos bırakmasını Rabbim. Özel birşey yapmam gerekiyor mu canım ya sen bana yol göstersen. Bundan sonra ne olacak

Ayyy yapma ama böyle yaa zaten ağlamaya hazırım üzme beni Inşallah çoook mutlu olmaz kuzum evimiz cıvıl cıvıl olcak allahın izniyle. Unutma o bizden daha iyi daha güzel ayarlıyo herşeyin olacağı vakti. Bizim için hayırlısı böyleymiş hadi üzme o tatlı canını kıyamam sana been

sende üzülme ama. geçen sabah tvyi açtım .akşamdan kalan kanalda tüp bebek doktoru anlatıyordu. insanlar çocuğum olmuyor diyor ama aslında bir çoğunu doğa kendisi ayarlıyor. tüp bebekte 3 embriyodan 1 i anormali diyor. yani vucut sorunlu gebelikleri engelliyor aslında diyor. ben hamile kaldım ama sağlıklı değildi . . . hakkımızda hayırlısı olsun. inşallah bize de hayırlısıyla hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…