- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #78.701
Bir sekilde burada bağlanıyoruz birbirimize iste :) ne zaman boslasak o zaman geliyorlar tospikler zaten :)) artık hamilesin Allah'in izniyle tadini cikar tatlım iyi beslen simdiden beslensin yavrucak yoksa benimki gibi acikinca yapistirir ilerde tepikiAy canım ya az önce aklımdan seni geçirdim teli elime aldım mesajını okudum. Çok tuhafim bugün sanki duygu karmaşası. Sevinemiyorum belki değildir diye ama boyle mesajlarınızı okudukça yüzünde tatlı bi tebessüm saf saf bakiniyorum. Allahım ne müthiş duygu. Rabbim herkese nasip etsin. 8 aydır bugünü bekliyomusum demek. Bu hafta eşim gidecekti doktora bidaki ayada ben tüplerime baktiririm diyodum. Doktor kasımda muayene etmişti beni. Herşey normal marta kadar bekleyelim demişti. Bende bi ay kendim verdim oldu nisan. Arkadaşlar soğan kuru uyguladim ama sadece aksam yemeğinden önce yapabildim. Hafta sonu sabah aksam. İnşallah kimyasal değildir de birbirimize umut oluruz
Canim eger kanaman ya da lekelenmen felan yoksa rahat ol bende kanama vardi ben rahat olamadm hic. 2 gunde 1 kan ver istersen degerlerinin nasil arttigini ogrenmis olursun muhtemelen senin gec döllenme olmustur. Folik asit kullanmiyorsan ona başla, agir kaldirma ani hareketlenden kacin Allahin izniyle hicbisey olmayacak tatlim bol bol dua etAmin canım inşallah. Cumlumizin kulaklarını bos bırakmasını Rabbim. Özel birşey yapmam gerekiyor mu canım ya sen bana yol göstersen. Bundan sonra ne olacak
Madem ki yumurtlayacanKizlar ovi testim biraz belirgin cikti sanirim bi kac gune yumurtlicamhaaa bi de adete bi kac gun kala yumurtlarim artik
İcini ferah tut cnm bi de iki gün sonra bi daha kan ver mutlaka. İnşallah güzel haberler alırız29.85 değerim Dr. 2 gün sonra yine gel dedi biraz düşükmus ama gebesin dedi. Gönlümü karartmamaya çalışıyorum. Sizce nasıl
kaçıncı gün testi tatlişkomİcini ferah tut cnm bi de iki gün sonra bi daha kan ver mutlaka. İnşallah güzel haberler alırız
Ahahah deli yaaa...Madem ki yumurtlayacan
Hemen soğan suyu çakacan
Anne olabilmek için
Artık her şeyi yapacan
Bu şiir sana gelsin beybi
Ama silik çıkması yakın oldugunun göstergesi. Bence değerlendir bunu
Bence değerlendir tatlım. 3 gün kalıyo biliyosun. Benm bu ay umut yok cnkü yumurtlama döneminde koca yok.Ahahah deli yaaa...
Bak sana ne diyorum!...
Sogani aksatmadan iciyorum...
umarim bu ay biter pko...
Aksi halde olgunlasan yumurta bulamiyorum...
bu da sana beybiii...
yimirta var ama buyumuyo ya da buyumeden catliyo ne bileyim?ayyy sibel ablam okuyunca kizacak ama yine agrim oluyo calisma yapasim yok cııkkksssss
gı zati baya yakın dgil mi o foto :)@ftsch kuzum yakindan fotonu goreydik ya
Cnm deger biraz düşük olunca kan testini 2 gün sonra yine yaptırıyorlar.kaçıncı gün testi tatlişkom
Bence değerlendir tatlım. 3 gün kalıyo biliyosun. Benm bu ay umut yok cnkü yumurtlama döneminde koca yok.
Haydi tuba haydi tuba haydiiiii
Tam zamanı tam zamanı şimdiiii
Hayir yaaaa siyah beyaz degilde renkli foton yokmu banane bakicamgı zati baya yakın dgil mi o foto :)
sende üzülme ama. geçen sabah tvyi açtım .akşamdan kalan kanalda tüp bebek doktoru anlatıyordu. insanlar çocuğum olmuyor diyor ama aslında bir çoğunu doğa kendisi ayarlıyor. tüp bebekte 3 embriyodan 1 i anormali diyor. yani vucut sorunlu gebelikleri engelliyor aslında diyor. ben hamile kaldım ama sağlıklı değildi . . . hakkımızda hayırlısı olsun. inşallah bize de hayırlısıyla hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olur.
OlmazzzzzYorgunluktan oluyo tuba...ustelik daha rengi belirgin degilki cizginin koyu degil yani...su an yumurtlamis olmuyomki kuzum...yarina atsak biz bu calismayi yavvv
Bi bakam telefonda ne var bilmiyorum cnm. Eski telde resim coktu da bunda az malesefHayir yaaaa siyah beyaz degilde renkli foton yokmu banane bakicam
Kizlar ovi testim biraz belirgin cikti sanirim bi kac gune yumurtlicamhaaa bi de adete bi kac gun kala yumurtlarim artik
Öfffff anacim yaaaa hele bi dogsun totosunu morartcaaaammm!...neyse birazdan uyiiim biraz da...kalkarim tekrar...Olmazzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?