Gebe kalamayanlar buraya.....

Bir sekilde burada bağlanıyoruz birbirimize iste :) ne zaman boslasak o zaman geliyorlar tospikler zaten :)) artık hamilesin Allah'in izniyle tadini cikar tatlım iyi beslen simdiden beslensin yavrucak yoksa benimki gibi acikinca yapistirir ilerde tepiki dedimdi mesaj gitmemiş

C
Amin canım inşallah. Cumlumizin kulaklarını bos bırakmasını Rabbim. Özel birşey yapmam gerekiyor mu canım ya sen bana yol göstersen. Bundan sonra ne olacak
Canim eger kanaman ya da lekelenmen felan yoksa rahat ol bende kanama vardi ben rahat olamadm hic. 2 gunde 1 kan ver istersen degerlerinin nasil arttigini ogrenmis olursun muhtemelen senin gec döllenme olmustur. Folik asit kullanmiyorsan ona başla, agir kaldirma ani hareketlenden kacin Allahin izniyle hicbisey olmayacak tatlim bol bol dua et

Kizlar ovi testim biraz belirgin cikti sanirim bi kac gune yumurtlicamhaaa bi de adete bi kac gun kala yumurtlarim artik
Madem ki yumurtlayacan
Hemen soğan suyu çakacan
Anne olabilmek için
Artık her şeyi yapacan
Bu şiir sana gelsin beybi
Ama silik çıkması yakın oldugunun göstergesi. Bence değerlendir bunu

Madem ki yumurtlayacan
Hemen soğan suyu çakacan
Anne olabilmek için
Artık her şeyi yapacan
Bu şiir sana gelsin beybi
Ama silik çıkması yakın oldugunun göstergesi. Bence değerlendir bunu
Ahahah deli yaaa...
Bak sana ne diyorum!...
Sogani aksatmadan iciyorum...
umarim bu ay biter pko...
Aksi halde olgunlasan yumurta bulamiyorum...
bu da sana beybiii...
yimirta var ama buyumuyo ya da buyumeden catliyo ne bileyim?ayyy sibel ablam okuyunca kizacak ama yine agrim oluyo calisma yapasim yok cııkkksssss

Bence değerlendir tatlım. 3 gün kalıyo biliyosun. Benm bu ay umut yok cnkü yumurtlama döneminde koca yok.
Haydi tuba haydi tuba haydiiiii
Tam zamanı tam zamanı şimdiiii

Bence değerlendir tatlım. 3 gün kalıyo biliyosun. Benm bu ay umut yok cnkü yumurtlama döneminde koca yok.
Haydi tuba haydi tuba haydiiiii
Tam zamanı tam zamanı şimdiiii
Yorgunluktan oluyo tuba...ustelik daha rengi belirgin degilki cizginin koyu degil yani...su an yumurtlamis olmuyomki kuzum...yarina atsak biz bu calismayi yavvv

Ayy evet aslında çok karışık gibi duruyo fakat kafana takmadığında herşey yolunu buluyo çünkü zaten müthiş bi düzen var. Biz kafaya taktıkça zorlaşıyo denediğimiz yollar uzun ve zor geliyo ama düşünmeyince herşey kendiliğinden oluveriyo zaten. Inşaallah en kısa zamanda rabbim vücudumuzu hazırlar da bebişimiz olur artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…