- 6 Mart 2013
- 2.387
- 2.309
- 333
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #78.901
Nasip belki de bu ay tutar canım belli mi olurAhhh canim hic sanmiyorum ya...bi kac ay once yaptim olmadi bebis...
gerçekten çok enteresan...hamile kalınca aşermek öğürmek uyku sık wc herşey aklıma geliyordu da arkadaş burun tıkanıklığı yaşandığını ilk kez kendimde gördüm hayır annelik gerçekten kendinden önce bebişi düşünmekmiş nefessizlikten ağzım dilim kuruyor gece kalktığımda acaba bebeğim oksijensiz kalmışmıdır diye korkuyorum offf offf burnuma bi çare bulmam lazımmm
Allah razı olsun ondan ya maşallah. Bugün otururken bile hesap yapiyodum bugün pazar yarın çıkarlar artık diye ben daraldim kız
Canım dogm gunun ktlu olsn bu yeni yasnda istdfn ne vrsa olr insallahAyy kuzum benm çok sağol amin inşaallah yaaa nasıl ihtiyacım var bu habere bi bilsen..
Allah razı olsun kuzum senden maşallah ama cok yorma kendini ya bi lokma canin var zatenAh ilknurum yaa bende hep düşünüyorum pazartesi çıkarırlar mı acaba diye. Allah biliyo hiç gocunmuyorum seve seve gidiyorum ilgileniyorum ama çok yoruluyorum gerçekten. Bugün gittim evime temizledim içime sinmiyodu bütün bulaşıkları boşalttım makineden yıkadım her yeri temizledim perdeleri yıkadım balkonu sildim mutfağın halısı da çay olmuştu ya onu yıkadım çamaşırlar vardı onları da yıkadım astım anneme geldim yemek yedik şimdi de sarma sarcam kayınvalideme. Canı istemiş :)
Ölüyorum yorgunluktan. Sen gelme artk bu akşam dedi çok yorulmuşsundur sabah gelirsin dedi. Belim ayrılcak ikiye bacaklarım da öyleneyse bakalım Allah sevabımızı yazsın inşaallah bende daraldım ama işte yapcak bişey yok kuzum
Amin kuzumm :) benim Karnım kocaman oldu tişörtler badi oldu hala inanamıyorum düşün :) Allah'im kokularini cekmemizi nasip etsin inşallah...evettt bebişimmm öyleymişim bende hala inanmakta zorlanıyorum inş.kucağımızada alırız bebişerimizirabbim herkese nasip eder inş.
Cok fazla olmasa da benim de tikaniyordu :) bi de bazen bi damlacik kan geliyo o da normalmis... Annelik iste kuzum kolay değilgerçekten çok enteresan...hamile kalınca aşermek öğürmek uyku sık wc herşey aklıma geliyordu da arkadaş burun tıkanıklığı yaşandığını ilk kez kendimde gördüm hayır annelik gerçekten kendinden önce bebişi düşünmekmiş nefessizlikten ağzım dilim kuruyor gece kalktığımda acaba bebeğim oksijensiz kalmışmıdır diye korkuyorum offf offf burnuma bi çare bulmam lazımmm
Cnm sadece hormon testi yeterli degil. Tüp bebişe giden yol biraz uzun. Hormonlarn düzene girdikten Sonra yumurta takibi eşin sperm kontrolü çatlatma iğneleri hsg falan filan :) bence sen bi daha git doktora tabiki esin de gitsinSelamlar canlar, hoşbuldum ayrıca :)
Hormon testi yapılmıştı fakat üzerinden baya bir zaman geçti. Testesteron hormonumun yüksek olduğunu söylemişlerdi. Bir süre kortizon kullandım ama düzeldiğini sanmıyorum. Kıllanma hala devam ediyor. (O zaman henüz evlenmemiştim) Eşim henüz gitmedi. Adet döngüm düzenliydi 30 günde bir olurdum ama son zamanlarda ortalama 32 güne çıktı. Yine de regl olmadan geçtiğim ay yok. Geçte olsa ilaçsız adet olabiliyorum. Bir süre daha normal yollarla denemeye karar verdik. Kürler, jeller vs ile. Eğer bu şekilde de olmazsa gidip aşılama ve tüp sürecine girmeyi planlıyoruz. Tek başıma beklemek oldukça sancılı olduğundan forumda sizinle birlikte beklemenin daha güzel olacağını düşünüp aranıza katılmaya karar verdim :)
Soğan suyu yapıyorumSelam kizlar napiyosunuz?
Ayy kuzum benm çok sağol amin inşaallah yaaa nasıl ihtiyacım var bu habere bi bilsen..
Yok cano birazdan yapicam...afiyet olsun...Soğan suyu yapıyorumyaptn mı sen
As hg sekerSoğan suyu yapıyorumyaptn mı sen
Cnm sadece hormon testi yeterli degil. Tüp bebişe giden yol biraz uzun. Hormonlarn düzene girdikten Sonra yumurta takibi eşin sperm kontrolü çatlatma iğneleri hsg falan filan :) bence sen bi daha git doktora tabiki esin de gitsin
gerçekten çok enteresan...hamile kalınca aşermek öğürmek uyku sık wc herşey aklıma geliyordu da arkadaş burun tıkanıklığı yaşandığını ilk kez kendimde gördüm hayır annelik gerçekten kendinden önce bebişi düşünmekmiş nefessizlikten ağzım dilim kuruyor gece kalktığımda acaba bebeğim oksijensiz kalmışmıdır diye korkuyorum offf offf burnuma bi çare bulmam lazımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?