Gebe kalamayanlar buraya.....

canım hayırlı olsun bebişin insallah sağlıklı gelir allah eline almayıda nasip etsin :)

Sabah eşimle bebek meselesini konuştuk.. Bu ay adetim gelirse kürler yapıcaz ikimizde anlaştık
Yine olmazsa bayrama kadar beklemeye sonrasında ne gerekiyorsa yapmaya karar verdik..
İnşallah bekletmez bizi ufaklık
Ha bide kızlar eşim telefonunu cebine koyuyo acaba radyasyon yayıyo da ondan mı olmuyor bebeğimiz diyo??
olabilir dedim bu ay cebime koymuyayım bakalım bi diyo.. canım kocişim benim ya

Son düzenleme:
Allah razı olsun ondan ya maşallah. Bugün otururken bile hesap yapiyodum bugün pazar yarın çıkarlar artık diye ben daraldim kız

Ah ilknurum yaa bende hep düşünüyorum pazartesi çıkarırlar mı acaba diye. Allah biliyo hiç gocunmuyorum seve seve gidiyorum ilgileniyorum ama çok yoruluyorum gerçekten. Bugün gittim evime temizledim içime sinmiyodu bütün bulaşıkları boşalttım makineden yıkadım her yeri temizledim perdeleri yıkadım balkonu sildim mutfağın halısı da çay olmuştu ya onu yıkadım çamaşırlar vardı onları da yıkadım astım anneme geldim yemek yedik şimdi de sarma sarcam kayınvalideme. Canı istemiş :)
Ölüyorum yorgunluktan. Sen gelme artk bu akşam dedi çok yorulmuşsundur sabah gelirsin dedi. Belim ayrılcak ikiye bacaklarım da öyle neyse bakalım Allah sevabımızı yazsın inşaallah bende daraldım ama işte yapcak bişey yok kuzum

Kızlar iyi aksmlr.. buaralr fzla gremiorm dun mevldmz vrdı bgnde esmle gezdk aksama kdr :) yne meyvm fln btmşti bebs içn kuruymşlr meyvelr aldm xokta yorldm ayklrm agrms gezmktn öpüorm szi yarn grsrz Allah ın iznyle

Allah razı olsun kuzum senden maşallah ama cok yorma kendini ya bi lokma canin var zaten yarın çıkabilecek gibi mi şimdi?

evettt bebişimmm öyleymişim bende hala inanmakta zorlanıyorum inş.kucağımızada alırız bebişerimizi rabbim herkese nasip eder inş.
Amin kuzumm :) benim Karnım kocaman oldu tişörtler badi oldu hala inanamıyorum düşün :) Allah'im kokularini cekmemizi nasip etsin inşallah...

Cok fazla olmasa da benim de tikaniyordu :) bi de bazen bi damlacik kan geliyo o da normalmis... Annelik iste kuzum kolay değil

Cnm sadece hormon testi yeterli degil. Tüp bebişe giden yol biraz uzun. Hormonlarn düzene girdikten Sonra yumurta takibi eşin sperm kontrolü çatlatma iğneleri hsg falan filan :) bence sen bi daha git doktora tabiki esin de gitsin

Cnm sadece hormon testi yeterli degil. Tüp bebişe giden yol biraz uzun. Hormonlarn düzene girdikten Sonra yumurta takibi eşin sperm kontrolü çatlatma iğneleri hsg falan filan :) bence sen bi daha git doktora tabiki esin de gitsin

Evet canım biliyorum ama bunun için iş yerinden sık sık izin almam gerekecek ve yazı atlatana kadar benim izin almam çok mümkün değil. Maddi yönden de ancak o sıralarda rahatlamış olacağız. Gidip gelme dışında maddi yönden de sıkıntılı olacağı için bu tedavi sürecinin o yüzden mecbur şimdi bekliyoruz İnşallah bu süre zarfında bebişimiz gelir de bunlara hiç gerek kalmaz.

canımm Zeytin yağını hiç denedin mi? ılık su buharını ve papatyalı soğan buharını eger denemediysen tavsiye ederim Allah şifa versin.. bide kendine şifa duaları oku canım

Kizlar ben cok kötüyüm az önce lavaboya gittim camasirimda kahverengi lekelenmeler olmustu cok korkuyorum bebegime bisey mi oldu acaba napacam ben simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…