- 10 Mart 2015
- 1.500
- 1.628
- 133
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #78.921
İnşallah cnm ama haftasonu açık olan özeller oluyo. Yani burda var en azından. Cumartesi leri de poliklinikler hizmet veriyolar cnm aklnda bulunsunEvet canım biliyorum ama bunun için iş yerinden sık sık izin almam gerekecek ve yazı atlatana kadar benim izin almam çok mümkün değil. Maddi yönden de ancak o sıralarda rahatlamış olacağız. Gidip gelme dışında maddi yönden de sıkıntılı olacağı için bu tedavi sürecinin o yüzden mecbur şimdi bekliyoruzİnşallah bu süre zarfında bebişimiz gelir de bunlara hiç gerek kalmaz.
YarasınnnYok cano birazdan yapicam...afiyet olsun...
Hb cnmAs hg seker
Nasılsın cnm bnımHb cnm
Ttlm sakin ol yat uzan biraz olabilir lekelenmeler hemen korkma. Doktorundan randevu al. Yarn erkenden gidersin cnm hemen skma canınıKizlar ben cok kötüyüm az önce lavaboya gittim camasirimda kahverengi lekelenmeler olmustu cok korkuyorum bebegime bisey mi oldu acaba napacam ben simdi
Hemen korkma canim aklinada kotu sey getirme rabbim korusun insallahhh bebeginide senide yat uzan dinlen yarinda hemen hastaneye gitKizlar ben cok kötüyüm az önce lavaboya gittim camasirimda kahverengi lekelenmeler olmustu cok korkuyorum bebegime bisey mi oldu acaba napacam ben simdi
Uykulu :) valla uyucam simdi yarn yoğun bi gün olacak cünkü.Nasılsın cnm bnım
Canim yarın sabah gidecem de ama cok korkuyorm uzandim simdiTtlm sakin ol yat uzan biraz olabilir lekelenmeler hemen korkma. Doktorundan randevu al. Yarn erkenden gidersin cnm hemen skma canını
Bendede olmustu takma cnm o genelde gelen bısey ben yarın sorarım bakalım neder doktor yarın haber werırim sanTtlm sakin ol yat uzan biraz olabilir lekelenmeler hemen korkma. Doktorundan randevu al. Yarn erkenden gidersin cnm hemen skma canını
Canim dua et inşallah bisey olmasınHemen korkma canim aklinada kotu sey getirme rabbim korusun insallahhh bebeginide senide yat uzan dinlen yarinda hemen hastaneye git
Yok ttlm korkma hemen. Dua et icini ferahlatr. Uzan uyuyabilirsen uyu. Sakin ol sadece bebiş etkilenmesinCanim yarın sabah gidecem de ama cok korkuyorm uzandim simdi
İnşallah cnm ama haftasonu açık olan özeller oluyo. Yani burda var en azından. Cumartesi leri de poliklinikler hizmet veriyolar cnm aklnda bulunsun
Tmm uyu sen bende uyuycam ztn yarın cok erken uyanmam lazım doktora gitmek ıcın ıyı gclr sanaUykulu :) valla uyucam simdi yarn yoğun bi gün olacak cünkü.
Rabbimm insallahhh hayirlisiyla kucagina almayi nasip eder insallahh onemli birsey yoktur inan sen dua et rabbine tevekkul et rabbim herseyin eniyisini bilendir emin ol herseyde bi hayir vardir bundada bur hayir varCanim dua et inşallah bisey olmasın
Uzandim canim insallah bisey olmaz insallahYok ttlm korkma hemen. Dua et icini ferahlatr. Uzan uyuyabilirsen uyu. Sakin ol sadece bebiş etkilenmesin
Ahh canim insallahRabbimm insallahhh hayirlisiyla kucagina almayi nasip eder insallahh onemli birsey yoktur inan sen dua et rabbine tevekkul et rabbim herseyin eniyisini bilendir emin ol herseyde bi hayir vardir bundada bur hayir var
Canim adet zamanin falan mi geldi ki? Benim adet gunlerimde hala bir tane sivilcem çıkıyor belki seninki de öyle birşeydirCanim yarın sabah gidecem de ama cok korkuyorm uzandim simdi
Canim adet zamanim degil anlamadim neden boyle oldu cok korkuyorum nasil sabah olacak onu bilmiyorumCanim adet zamanin falan mi geldi ki? Benim adet gunlerimde hala bir tane sivilcem çıkıyor belki seninki de öyle birşeydir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?