- 22 Şubat 2015
- 131
- 123
- 103
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #78.941
Bu gün yorucu bir iş falan yaptın mı yada kendini zorlayacak herhangi bişeyCanim yarın sabah gidecem de ama cok korkuyorm uzandim simdi
Canim cok yorucu olmasada günlük isimi yaptim fazla egilip kalktim ondanmi olabilirmi ki bide iliskide oldu onunda etkisi olabilir mi dersinBu gün yorucu bir iş falan yaptın mı yada kendini zorlayacak herhangi bişey
Taze kanama değil kuzum kahverengi olduguna göre belki damar falan catlamis pis kan kalmistir icerde korkma emi Allah büyük birseycik olmazCanim adet zamanim degil anlamadim neden boyle oldu cok korkuyorum nasil sabah olacak onu bilmiyorum
Ahh canim insallah yarin olsun bi çünkü boyle cok caresiz hissediyorum bebegimi saglikli gormeden icim asla rahat etmezkiTaze kanama değil kuzum kahverengi olduguna göre belki damar falan catlamis pis kan kalmistir icerde korkma emi Allah büyük birseycik olmaz
Olabilir tabi sıkma canını hem iş hem ilişki eğer kahve lekelenme ise ciddi bişey yoktur bence tabi yarın doktora gitmende fayda var zaten Allah korusun bebekte sıkıntı olsa sancında olurdu[/QUOTE]pembebasliklikiz, post: 40693504, member: 644060"]Canim cok yorucu olmasada günlük isimi yaptim fazla egilip kalktim ondanmi olabilirmi ki bide iliskide oldu onunda etkisi olsur mu dersin
Aynen canim yarin sabah hemen gidecem dua et bana lutfen bebegime bisey olmasinOlabilir tabi sıkma canını hem iş hem ilişki eğer kahve lekelenmeyse bişey yoktur bence tabi yarın doktora gitmende fayda var zaten Allah korusun bebekte sıkıntı olsa sancında olurdu
Canım Allah bebeğinizi size bağışlasın canını sıkma uyumaya çalış şu an ki ruh halini anlayabiliyorum o senin en kıymetlin korkman normal iyi düşün iyi olsun inşallah[/QUOTE]Aynen canim yarin sabah hemen gidecem dua et bana lutfen bebegime bisey olmasin
Canım Allah bebeğinizi size bağışlasın canını sıkma uyumaya çalış şu an ki ruh halini anlayabiliyorum o senin en kıymetlin korkman normal iyi düşün iyi olsun inşallah[/QUOTE]Aynen canim yarin sabah hemen gidecem dua et bana lutfen bebegime bisey olmasin
As hgselam millet
Ins bısey olmaz cnm saglıklı eline alırsın ıns dua et cnm[/QUOTE]Canım Allah bebeğinizi size bağışlasın canını sıkma uyumaya çalış şu an ki ruh halini anlayabiliyorum o senin en kıymetlin korkman normal iyi düşün iyi olsun inşallah
Çok iyi anlıyorum seni ama bugün yorgunluk olmus ilişki olmus onunla da alakali olabilir lekelenme doktor büyük ihtimalle dinlenmeni ister bir süre hatta gec oldu uyu bir şekilde artık ki sabah olsun hemenAhh canim insallah yarin olsun bi çünkü boyle cok caresiz hissediyorum bebegimi saglikli gormeden icim asla rahat etmezki
hb canım
Canim bebegim iyi olsunda ben hep dinlenirim ama biliyorsun insani uyku tutmazki boyle zamanlardaÇok iyi anlıyorum seni ama bugün yorgunluk olmus ilişki olmus onunla da alakali olabilir lekelenme doktor büyük ihtimalle dinlenmeni ister bir süre hatta gec oldu uyu bir şekilde artık ki sabah olsun hemen
Ben anlamamkı hıc bırını yapmadımkızlar size sorayım aşılama yaptırayık mı yoksa direk tüp bebek mi yapayım
hayırdır canımBen cok kotuyum ya;((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?