Gebe kalamayanlar buraya.....

pembebasliklikiz, post: 40693504, member: 644060"]Canim cok yorucu olmasada günlük isimi yaptim fazla egilip kalktim ondanmi olabilirmi ki bide iliskide oldu onunda etkisi olsur mu dersin [/QUOTE]
Olabilir tabi sıkma canını hem iş hem ilişki eğer kahve lekelenme ise ciddi bişey yoktur bence tabi yarın doktora gitmende fayda var zaten Allah korusun bebekte sıkıntı olsa sancında olurdu

Taze kanama değil kuzum kahverengi olduguna göre belki damar falan catlamis pis kan kalmistir icerde korkma emi Allah büyük birseycik olmaz
Ahh canim insallah yarin olsun bi çünkü boyle cok caresiz hissediyorum bebegimi saglikli gormeden icim asla rahat etmezki

pembebasliklikiz, post: 40693504, member: 644060"]Canim cok yorucu olmasada günlük isimi yaptim fazla egilip kalktim ondanmi olabilirmi ki bide iliskide oldu onunda etkisi olsur mu dersin
Olabilir tabi sıkma canını hem iş hem ilişki eğer kahve lekelenme ise ciddi bişey yoktur bence tabi yarın doktora gitmende fayda var zaten Allah korusun bebekte sıkıntı olsa sancında olurdu[/QUOTE]
Aynen canim yarin sabah hemen gidecem dua et bana lutfen bebegime bisey olmasin

Olabilir tabi sıkma canını hem iş hem ilişki eğer kahve lekelenmeyse bişey yoktur bence tabi yarın doktora gitmende fayda var zaten Allah korusun bebekte sıkıntı olsa sancında olurdu
Aynen canim yarin sabah hemen gidecem dua et bana lutfen bebegime bisey olmasin [/QUOTE]
Canım Allah bebeğinizi size bağışlasın canını sıkma uyumaya çalış şu an ki ruh halini anlayabiliyorum o senin en kıymetlin korkman normal iyi düşün iyi olsun inşallah

Canım Allah bebeğinizi size bağışlasın canını sıkma uyumaya çalış şu an ki ruh halini anlayabiliyorum o senin en kıymetlin korkman normal iyi düşün iyi olsun inşallah[/QUOTE]
Ins bısey olmaz cnm saglıklı eline alırsın ıns dua et cnm

Canım Allah bebeğinizi size bağışlasın canını sıkma uyumaya çalış şu an ki ruh halini anlayabiliyorum o senin en kıymetlin korkman normal iyi düşün iyi olsun inşallah[/QUOTE]
Ahh canim insallah Rabbim e emanet ettim o bana bagislar insallah yavrumu

Canım Allah bebeğinizi size bağışlasın canını sıkma uyumaya çalış şu an ki ruh halini anlayabiliyorum o senin en kıymetlin korkman normal iyi düşün iyi olsun inşallah
Ins bısey olmaz cnm saglıklı eline alırsın ıns dua et cnm[/QUOTE]
Insallah tatlim yaa

Ahh canim insallah yarin olsun bi çünkü boyle cok caresiz hissediyorum bebegimi saglikli gormeden icim asla rahat etmezki
Çok iyi anlıyorum seni ama bugün yorgunluk olmus ilişki olmus onunla da alakali olabilir lekelenme doktor büyük ihtimalle dinlenmeni ister bir süre hatta gec oldu uyu bir şekilde artık ki sabah olsun hemen

Çok iyi anlıyorum seni ama bugün yorgunluk olmus ilişki olmus onunla da alakali olabilir lekelenme doktor büyük ihtimalle dinlenmeni ister bir süre hatta gec oldu uyu bir şekilde artık ki sabah olsun hemen
Canim bebegim iyi olsunda ben hep dinlenirim ama biliyorsun insani uyku tutmazki boyle zamanlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…