Gebe kalamayanlar buraya.....

GEBELİKTEKİ VAJİNAL KANAMALAR
Gebelik sırasında oluşan vajinal kanama veya lekelenmelerin pek çok sebebi vardır. Bazıları ciddi bazıları ise ciddi olmayan nedenlerdir. Ancak doktorunuza ne zaman haber vermeniz gerektiğini bilmeniz gereklidir.
Gebeyken çok az miktarda da olsa kan görmek biraz korkutucudur. Bu kanama bazen bir sorunun işareti olsa da çoğu zaman için pek anlam ifade etmeyebilir. Gerçekten de özellikle ilk üç aydaki süre içerisinde çoğu gebe kadın vajinal kanama ile karşılaşır. Bu tür kanamalara normal bir gebelikte de sıklıkla rastlanır. Döllenmeden yaklaşık bir hafta sonra embriyonun rahime tutunması sırasında olur bu olay.
Kanama sizi paniğe sokmasın. Ancak gebeyken kanamalar dikkatlice takip edilmeli ve beraberinde kramp gibi başka bulgular da varsa ciddiye alınmalıdır. Gebelik süresince en sık kanama yapan nedenleri öğrendiğinizde, siz de neye dikkat edeceğinizi ve doktorunuza ne zaman haber vermeniz gerektiğini öğrenmiş olacaksınız.

Allah razı olsun kuzum senden maşallah ama cok yorma kendini ya bi lokma canin var zaten yarın çıkabilecek gibi mi şimdi?

Yok bitanem nerdeeee hemşire demiş işte pansuman yapılırken kendini hazırla 15 güne yani daha erken de olabilir ama sen 15 gün olarak şartlandır kendini falan demiş aslında sinirlerim çok bozuk ya iyi günde veya ihtiyacı olduğunda kapımızdan ayrılmayan birileri var ama nedense şimdi yoklar. Çok doluyum patlamam da yakındır..

Ben gittim alttan baktılar bıseyim yokmus bende miyom oldugu ıcın o yapıor doktor dedı istirahat werdı surekli yatacam

Kızlar bende iki yumurtalığımdada bulunan çikolata kistleri nedeniyle gebe kalamıyordum, ameliyat olmadım direk tüp bebek tedavisi uygulandı ve 23 nisanda (2015)hamile olduğumu öğrendim:)
Rabbim kucagına almayıda nasip etsin bizlere de inşallahh bu duyguyu tatmak hayırlısıyla kısmet olur.......

günaydın kızlar sayfasları okumadan yazayım dedim:))
ben 3 günlük malatya turundan dndüm çok şükür mis gibi tertemiz hava aldım cok güzel zaman geçirdim erkek kardeşiminde nişanını yaptık geldik:)
siz<ler nasılsınız neler yaptınız :)?

kızlar şuan elimde son bi test vardı hep silik çıkan damlatır damlatmaz kıpkırmızı oldu yaptımda yeni:))
hatta şuan iki dakika geçti ama t çizgisi c den bile kırmızı :)) artmış demekki dimi iyice:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…