- 25 Nisan 2015
- 388
- 217
- 18
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #78.961
Bacaklarıma Karnım agrıyorhayırdır canım
Bacaklarıma Karnım agrıys
sanırım grupda yenisin o yğzden bilmiyorum hamilemisin
Canim cok yorucu olmasada günlük isimi yaptim fazla egilip kalktim ondanmi olabilirmi ki bide iliskide oldu onunda etkisi olabilir mi dersin
Canım dogm gunun ktlu olsn bu yeni yasnda istdfn ne vrsa olr insallah
Allah razı olsun kuzum senden maşallah ama cok yorma kendini ya bi lokma canin var zatenyarın çıkabilecek gibi mi şimdi?
GEBELİKTEKİ VAJİNAL KANAMALAR
Gebelik sırasında oluşan vajinal kanama veya lekelenmelerin pek çok sebebi vardır. Bazıları ciddi bazıları ise ciddi olmayan nedenlerdir. Ancak doktorunuza ne zaman haber vermeniz gerektiğini bilmeniz gereklidir.
Gebeyken çok az miktarda da olsa kan görmek biraz korkutucudur. Bu kanama bazen bir sorunun işareti olsa da çoğu zaman için pek anlam ifade etmeyebilir. Gerçekten de özellikle ilk üç aydaki süre içerisinde çoğu gebe kadın vajinal kanama ile karşılaşır. Bu tür kanamalara normal bir gebelikte de sıklıkla rastlanır. Döllenmeden yaklaşık bir hafta sonra embriyonun rahime tutunması sırasında olur bu olay.
Kanama sizi paniğe sokmasın. Ancak gebeyken kanamalar dikkatlice takip edilmeli ve beraberinde kramp gibi başka bulgular da varsa ciddiye alınmalıdır. Gebelik süresince en sık kanama yapan nedenleri öğrendiğinizde, siz de neye dikkat edeceğinizi ve doktorunuza ne zaman haber vermeniz gerektiğini öğrenmiş olacaksınız.
Rabbim kucagına almayıda nasip etsin bizlere de inşallahh bu duyguyu tatmak hayırlısıyla kısmet olur.......Kızlar bende iki yumurtalığımdada bulunan çikolata kistleri nedeniyle gebe kalamıyordum, ameliyat olmadım direk tüp bebek tedavisi uygulandı ve 23 nisanda (2015)hamile olduğumu öğrendim:)
Ahh canim insallah yarin olsun bi çünkü boyle cok caresiz hissediyorum bebegimi saglikli gormeden icim asla rahat etmezki
Gnydn.. nasl oldn vrmı hala lekelnmenAhh canim insallah yarin olsun bi çünkü boyle cok caresiz hissediyorum bebegimi saglikli gormeden icim asla rahat etmezki
Gnaydinnn canimm.. Nasilsin... Bu arada sen bi hafta onde degilmiydin bendenn...Gnydn.. nasl oldn vrmı hala lekelnmen
Canim lekelenmem su an cok az varGnydn.. nasl oldn vrmı hala lekelnmen
bebeğim nedenmiş sordunmu doktor aCanim lekelenmem su an cok az var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?