Gebe kalamayanlar buraya.....

Canim doktorda bisey demedi bebegin durumu felan iyi dedi plesanta guzel felan dedi. Bebegimi de gordum o kadar hareketliydi ki doktor uzan dinlen dedi 1 hafta boyunca
güzel işte bebeğin seninle mutlu mesut can sıkma ve bebeğini sev devamlı konuş onunla hareketlenir iyice ayyyy ne güzel:))

Benım 5 gun oncesi gebe sonucum 1074 cıktı bugunkınıde ogleden sonra belli olacak ama kanamam war mıyomdan dolayı korkuyom sonuclar dusecek

Uu gerçekten mi olmadı o iş bak ya

Rüyama girdin kız resmen. Doktor bana ilişkiyi yasakladi doğum kanalim kisa mi geniş mi ne diye belki senin de öyledir bazen gebelik dışı kanama oluyor korkma yat bakim
Hadi yaa canim hayrolsun insallah. Banada doktor sordu iliskiden sonra mi kanama oldu diye ben uzerinden 7 saat felan gecmisti dedim. Bebegin iyi plesanta felan yukarda dedi yat dinlen dedi ama iliski yasak demedi ama ben yasakliyacam iliskiyi esime

Hadi yaa canim hayrolsun insallah. Banada doktor sordu iliskiden sonra mi kanama oldu diye ben uzerinden 7 saat felan gecmisti dedim. Bebegin iyi plesanta felan yukarda dedi yat dinlen dedi ama iliski yasak demedi ama ben yasakliyacam iliskiyi esime
Sen yine de temkinli ol kac kere doktora gittim ilk defa duydum böyle bir şey tabi şok oldum :)) zatenbu bir hafta iş yok etrafina da dikenli tel çek yanaşmasın

Sen yine de temkinli ol kac kere doktora gittim ilk defa duydum böyle bir şey tabi şok oldum :)) zatenbu bir hafta iş yok etrafina da dikenli tel çek yanaşmasın
canım ben doktora daha gitmedim küçük diye ama kendi kendime belki kanamam olur diye ilişkiye ara verdik( bekleyim mi sizcede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…