Gebe kalamayanlar buraya.....

Sen yine de temkinli ol kac kere doktora gittim ilk defa duydum böyle bir şey tabi şok oldum :)) zatenbu bir hafta iş yok etrafina da dikenli tel çek yanaşmasın
Canim o yanasmaz çünkü cok korktu dün gece benide oyle gorunce kendisi zaten yaklamaz rahatim yani anlayacagin bende bu arada ilk defa duydum doğum kanali vs. Demek oluyormus canim boyle seyler off canim yaa valla işimiz cok zor hamile kalmak ayri bir dert hamilelik ayri bi dert

kızlaarr doğum sigortası varmış özel hastaneden yaptıralım dedikte her türlü kontrol ve tetkikler bide doğum diye ücreti hesaplıyorlar. özel e giden varmı şehir ve ne kadar ödediklerini söyleyebilirmi acaba

Canim ben ozele gidiyorum arada da devlet hastanesine gidiyorum. Istanbul silivri kolan hastanesine gidiyorum muayene ücreti 25 tl

Canim ben ozele gidiyorum arada da devlet hastanesine gidiyorum. Istanbul silivri kolan hastanesine gidiyorum muayene ücreti 25 tl
çok iyiymiş canım yaa. burada ankarada sorduk cok güzel bi özel hastane her türlü tetkik ve muayene takip doğum hepsine 7 bin tl dediler indirim yapacaklar bakalım

çok iyiymiş canım yaa. burada ankarada sorduk cok güzel bi özel hastane her türlü tetkik ve muayene takip doğum hepsine 7 bin tl dediler indirim yapacaklar bakalım
Canim iyiymis aslinda fiyati icinde sonucta her türlü test yapilacak hep kontrol olacak dogum olacak sonucta ama yine siz bilirsiniz tabi ama dogumu bizim burda 2 bin tl ye yapiyorlarmis

Sn progestan kullanmıomsn bn hala devm ediorm artk ne kdr kullancm hç blmiorm
Benim kendi doktorum birak demisti ben progestani 1 aydir kullanmiyorum. Bugünkü doktorda bi ilac verdi ama dinlen dedi ozellikle ilaci kullanmasanda olur dedi. Kendi doktorumu bekliyorum haftaya gelecekmis aradm kullanmana gerek yok progestani dedi yat dinlen dedi

bzm yan taraf sigortacı komşu iş yerinde çalışan arkadaşta hamile evlendiğinde kendine sigorta yaptırmış doğumu üzretsiz olacak şartı var gebelikten önce yapılmalı en az 9 ay önce dedi

Bn sanırm 1ay dha kullanıcm bde bnm bi kaybm vrya rahm kndnı dogmdan snra tam toplayamadn hamile kaldm bde kanamam oldu o yuzden bn 1ay dha devm. Ama kanamm yk ck skr. Doktr kanaman yksa ilişkye greblrsn dedi grdmde :) bse olmadı ck skr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…