- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #79.001
Canim o yanasmaz çünkü cok korktu dün gece benide oyle gorunce kendisi zaten yaklamaz rahatim yani anlayacaginSen yine de temkinli ol kac kere doktora gittim ilk defa duydum böyle bir şey tabi şok oldum :)) zatenbu bir hafta iş yok etrafina da dikenli tel çek yanaşmasın
amam ben daha doktora gitmedim ya meraklanıyorum o yüzden ilişki yaşamıyoruz off ama zor oluyor haa:))Doktor banada yasakları ılıskıyı kanamadan dolayı
Canim iliskiye girmeyin su an bence ne olur ne olmazcanım ben doktora daha gitmedim küçük diye ama kendi kendime belki kanamam olur diye ilişkiye ara verdik( bekleyim mi sizcede
haklısın sanırım o yüzden bekliyoruz işte bebeği görmeye doktora bi gidelim o bize yönlendiriridiye bekliyoruz canlar:)Canim iliskiye girmeyin su an bence ne olur ne olmaz
Adet olurken iliskiye gıremıyon dımı buda kanama oldugu ıcın doktor yasaklar kanama olanlar hep ole cnmamam ben daha doktora gitmedim ya meraklanıyorum o yüzden ilişki yaşamıyoruz off ama zor oluyor haa:))
kanamam yok ama daha doktora gitmeyince öyle yaptım işte:)Adet olurken iliskiye gıremıyon dımı buda kanama oldugu ıcın doktor yasaklar kanama olanlar hep ole cnm
Canim ben ozele gidiyorum arada da devlet hastanesine gidiyorum. Istanbul silivri kolan hastanesine gidiyorum muayene ücreti 25 tlkızlaarr doğum sigortası varmış özel hastaneden yaptıralım dedikte her türlü kontrol ve tetkikler bide doğum diye ücreti hesaplıyorlar. özel e giden varmı şehir ve ne kadar ödediklerini söyleyebilirmi acaba
gnydn canm iyitm sennaslsn öndeydmde gec döllenmedn 2hfta geriden geliorz :)Gnaydinnn canimm.. Nasilsin... Bu arada sen bi hafta onde degilmiydin bendenn...
çok iyiymiş canım yaa. burada ankarada sorduk cok güzel bi özel hastane her türlü tetkik ve muayene takip doğum hepsine 7 bin tl dediler indirim yapacaklar bakalımCanim ben ozele gidiyorum arada da devlet hastanesine gidiyorum. Istanbul silivri kolan hastanesine gidiyorum muayene ücreti 25 tl
Sn progestan kullanmıomsn bn hala devm ediorm artk ne kdr kullancm hç blmiormCanim lekelenmem su an cok az var
Benim war kanamam doktor istirahat wermıs tı bana AMA Bugun BELLİ OLACAK Ogleden SONRA bebegımın DURUMU DUA EDEN BANA canlarkanamam yok ama daha doktora gitmeyince öyle yaptım işte:)
szde dikkat edin bitanem yaa
Canim iyiymis aslinda fiyati icinde sonucta her türlü test yapilacak hep kontrol olacak dogum olacak sonucta ama yine siz bilirsiniz tabi ama dogumu bizim burda 2 bin tl ye yapiyorlarmisçok iyiymiş canım yaa. burada ankarada sorduk cok güzel bi özel hastane her türlü tetkik ve muayene takip doğum hepsine 7 bin tl dediler indirim yapacaklar bakalım
Benim kendi doktorum birak demisti ben progestani 1 aydir kullanmiyorum. Bugünkü doktorda bi ilac verdi ama dinlen dedi ozellikle ilaci kullanmasanda olur dedi. Kendi doktorumu bekliyorum haftaya gelecekmis aradm kullanmana gerek yok progestani dedi yat dinlen dediSn progestan kullanmıomsn bn hala devm ediorm artk ne kdr kullancm hç blmiorm
inşallah güzel sonuçlar alırsın canımBenim war kanamam doktor istirahat wermıs tı bana AMA Bugun BELLİ OLACAK Ogleden SONRA bebegımın DURUMU DUA EDEN BANA canlar
bzm yan taraf sigortacı komşu iş yerinde çalışan arkadaşta hamile evlendiğinde kendine sigorta yaptırmış doğumu üzretsiz olacak şartı var gebelikten önce yapılmalı en az 9 ay önce dedikızlaarr doğum sigortası varmış özel hastaneden yaptıralım dedikte her türlü kontrol ve tetkikler bide doğum diye ücreti hesaplıyorlar. özel e giden varmı şehir ve ne kadar ödediklerini söyleyebilirmi acaba
işte bende düşünüyorum eşim yaptıralım dedi 7 bin tl vericez sanırım hayırlısı olsunCanim iyiymis aslinda fiyati icinde sonucta her türlü test yapilacak hep kontrol olacak dogum olacak sonucta ama yine siz bilirsiniz tabi ama dogumu bizim burda 2 bin tl ye yapiyorlarmis
Bn sanırm 1ay dha kullanıcm bde bnm bi kaybm vrya rahm kndnı dogmdan snra tam toplayamadn hamile kaldm bde kanamam oldu o yuzden bn 1ay dha devm. Ama kanamm yk ck skr. Doktr kanaman yksa ilişkye greblrsn dedi grdmde :) bse olmadı ck skr.Benim kendi doktorum birak demisti ben progestani 1 aydir kullanmiyorum. Bugünkü doktorda bi ilac verdi ama dinlen dedi ozellikle ilaci kullanmasanda olur dedi. Kendi doktorumu bekliyorum haftaya gelecekmis aradm kullanmana gerek yok progestani dedi yat dinlen dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?