Gebe kalamayanlar buraya.....

napalım bzmde yokkkkk
bitanem o zaman haklısın biz o zaman şöyle birşey yapalım mı hamile olanlar çıksınmı demek bu anlamadım ki( biz buradakileri çok seviyoruz her haberi beraber paylaşıyorken bunlarıda konuşunca biliyorum üzüyoruz sizleri ama gitmekte istemedik burdan . bilyorum bende burada hamile olanları okudugumda sevinıyorudum bizde böyle aşamalara geleceğiz diyordum . bizlerde konuşmazsak kaybederiz birbirimizi ama (

sakın çalışma sen çalışırsan ayıp falan olur yani öpücükle olmuyo bu işler kuzummm

madem öyle diyorsunuz gidelimmi yani hamileler yoksa bunları konuşsun hamilelerde bende onları görünce kötü bakmadımki konuşmaları normal dedim cunku biz test ovulasyon konuşurken onlar hamilelik konuşuyorlardı çünkü burada kalmak istiyorlardı. buna kötü bakma nolurr

çok iyiymiş canım yaa. burada ankarada sorduk cok güzel bi özel hastane her türlü tetkik ve muayene takip doğum hepsine 7 bin tl dediler indirim yapacaklar bakalım
yuhhhh ikinci el otomu alıyosun yaa sen sigorta yaptır hem illa öyle lüks yerdemi doğurmak lazım analarımız hep evde doğurmuş tabi ki bu zamanda evde doğum olayı olmazda daha makul yerler de vardır anam ünlüler gibi bari suda doğum yapp kız na güzel

ayy kız sana kim git dedi beee sende hiç azıcık naz da çekmiyomuşun heaaa alış bunlara o an kafası bozuk olan olur canı sıkılan kolay değil herkes neler çekiyo

ayy kız sana kim git dedi beee sende hiç azıcık naz da çekmiyomuşun heaaa alış bunlara o an kafası bozuk olan olur canı sıkılan kolay değil herkes neler çekiyo
ay tamam canım benim üzdüm sandım seni yaa(
tamam peki ben burayı cok seviyorum sizleri falanda gitmek falan istemiyorum seviyorumm uleynnn sizi:)))

Benim kanamam 8.ci haftaya kadar olmustu onceden leke seklinde progestan kesti kanamayi

canım ben doktora daha gitmedim küçük diye ama kendi kendime belki kanamam olur diye ilişkiye ara verdik( bekleyim mi sizcede
Bekle kuzum ben gidene kadar hatta gittikten bir süre sonra da araya devam ettim değerler gün aşırı ikiye katlaniyor son kan degerini gün asiri olarak iki kati olarak hesapla 2000 üzerine çıktığında doktora git yoksa alttan bakıyorlar gerek yok bence

Bende ilk defa duydum düşün kac doktora gittim onceden de hamile kaldim bu doktor dedi ilk kez... Hem daha dur annelik yeni başlıyor :)

ayy evet alttan bir kere doktora gittim ama gitmek istemiyorum yaaa üstten koyar kymaz bebeşimi görsün güzel haber söylesin diye bekliyorum:)

Bende ilk defa duydum düşün kac doktora gittim onceden de hamile kaldim bu doktor dedi ilk kez... Hem daha dur annelik yeni başlıyor :)
Ahh canim cok zor yemin ederim ben o kadar duygusallastim ki doktorun yaninda agladim doktor beni teselli ediyo bide ilk defa gittim bu doktora kendi doktorum olsa aliskin benim aglamalarima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…