Gebe kalamayanlar buraya.....

ciftsariliyumurta Cnm doktora gittin mi ne ettin
bakayım dedim kim merak edip soracak :) cumartesi akşamı gittim canım kontrol etti.22 mm. kist 14 mm. düşmüştü ya son kontroldede 10,9 mm.düşmüş. 30 nisanda duphastona başla dedi.adet olursan yine 2.günü gel klomeni 10 güne çıkarıcaz dedi o kadar :) hiç yeni yumurtan var veya yok demedi.olsa görürdü herhalde.bugün adetin 11.günü mesela nasip artık Allah'ıma emanetiz.sen nasılsın soğanla aran nasıl :)

ayy evet alttan bir kere doktora gittim ama gitmek istemiyorum yaaa üstten koyar kymaz bebeşimi görsün güzel haber söylesin diye bekliyorum:)
Benim kist olmasa kalp atışına kadar beklemek istiyordum aslinda laf ediyorlar eşimin akrabalari cok gidiyomusum diye keyfimizden gidiyoz sanki en güzeli zaten cok gitmemek doktorlarin çene durmuyor ki bır bır

Artık metanetli olman lazim kuzum bebisle oturup aglama sonra :)
Ahh canim insanin elinde degilki ben soz konusu bebegim olunca asiri duygusallastim Rabbim yardimcimiz olsun cok zor sureclerden geciyoruz Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin evlatlarimizi insallah

Banada dis gebe dedıler 5 gun once tekrar arastırdırlar kan testi yapmıstılar sonra sorun yok dedıler tek bnde mıyom war kananam war 14 Marta olmustum ben 40 gundur adet olmadım ogleden sonra ogrenecem Sondakını

Ay abla yaaaaaaaa ben unutmuşum bileeee ilk kutlayan sensin biliyomusun? Çooook teşekkür ederim çok mutlu oldum vala allah razı olsun
herhalde bitanem unuturmuyum saat dolsunda kutlayayım diye bekledim yoksa uyuyacaktım :) zaten içimden geçirdim hahahaha inşaallah ilk kutlayan olurum diye :)

Uu gerçekten mi olmadı o iş bak ya

Öyle vala kuzum napalım işte bekliyoruz bizde. Pansuman oldu geldi de çok güzelmiş yaraları maşaallah diyim aman. Yüzü falan da geçti kendi kendine atıyo artk kabuklar. Bembeyaz oldu yine pamuk gibi pansumana giren çocuk seni çıkarırlar demiş dün ama doktor daha bişey dememiş tabi. Sabah geldim işte görümcem gitti. Bu gece nöbet sırası bende. Sabah geldim yarın sabah da dahil akşama kadar burdayım bakalım

Benim kist olmasa kalp atışına kadar beklemek istiyordum aslinda laf ediyorlar eşimin akrabalari cok gidiyomusum diye keyfimizden gidiyoz sanki en güzeli zaten cok gitmemek doktorlarin çene durmuyor ki bır bır
ayy sen hemen öğrenince söyledinmi akrabalar a sorup duruyorlar var ama söyleyemiyroum:)

Banada dis gebe dedıler 5 gun once tekrar arastırdırlar kan testi yapmıstılar sonra sorun yok dedıler tek bnde mıyom war kananam war 14 Marta olmustum ben 40 gundur adet olmadım ogleden sonra ogrenecem Sondakını
kan değerin artmadı diyemi dış gebelik dediler ki canım????? sebebi neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…