- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #79.041
bakayım dedim kim merak edip soracak :) cumartesi akşamı gittim canım kontrol etti.22 mm. kist 14 mm. düşmüştü ya son kontroldede 10,9 mm.düşmüş. 30 nisanda duphastona başla dedi.adet olursan yine 2.günü gel klomeni 10 güne çıkarıcaz dedi o kadar :) hiç yeni yumurtan var veya yok demedi.olsa görürdü herhalde.bugün adetin 11.günü meselaciftsariliyumurta Cnm doktora gittin mi ne ettin
Benim kist olmasa kalp atışına kadar beklemek istiyordum aslinda laf ediyorlar eşimin akrabalari cok gidiyomusum diye keyfimizden gidiyoz sankiayy evet alttan bir kere doktora gittim ama gitmek istemiyorum yaaa üstten koyar kymaz bebeşimi görsün güzel haber söylesin diye bekliyorum:)
@@mdk35
ayyy bende yeni gördüm iyiki doğduuunnn canım benimmmmmmm:))))
dış gebelikten ameliyat olduktan sonra 24 aydır gebe kalamıyorum.son kontroldede çatlamayan yumurta kiste dönüşmüştü.kisti atmasını bekliyorum işte.senin son adet tarihin neki birde son kandaki bhcg değerin nedir.Neyin war ki bacım
Artık metanetli olman lazim kuzum bebisle oturup aglama sonra :)Ahh canim cok zor yemin ederim ben o kadar duygusallastim ki doktorun yaninda agladim doktor beni teselli ediyo bide ilk defa gittim bu doktora kendi doktorum olsa aliskin benim aglamalarima
Ona da şükür rabbim nasip etmişse o değer yükselir üzme tatlı canını hayırlı olsun gebeliğin inşaallah bebeişin sana tutunur ve kucağına almak nasip olur hayırlısıyla canım29.85 canım ya.
Ahh canim insanin elinde degilki ben soz konusu bebegim olunca asiri duygusallastimArtık metanetli olman lazim kuzum bebisle oturup aglama sonra :)
bide bana sor hür gün daha çok ihityacım artıyo hergün anlatamam yaaaKuzuuum çok sağol yaa amin inşaallah çok ihtiyacım var işte bu habere umarım olur bu sefer allah nasip eder
Banada dis gebe dedıler 5 gun once tekrar arastırdırlar kan testi yapmıstılar sonra sorun yok dedıler tek bnde mıyom war kananam war 14 Marta olmustum ben 40 gundur adet olmadım ogleden sonra ogrenecem Sondakınıdış gebelikten ameliyat olduktan sonra 24 aydır gebe kalamıyorum.son kontroldede çatlamayan yumurta kiste dönüşmüştü.kisti atmasını bekliyorum işte.senin son adet tarihin neki birde son kandaki bhcg değerin nedir.
herhalde bitanem unuturmuyum saat dolsunda kutlayayım diye bekledim yoksa uyuyacaktım :) zaten içimden geçirdim hahahaha inşaallah ilk kutlayan olurum diye :)Ay abla yaaaaaaaa ben unutmuşum bileeee ilk kutlayan sensin biliyomusun? Çooook teşekkür ederim çok mutlu oldum vala allah razı olsun
Amiiiiiiiiin canm benm çok amiin teşekkür ederim yaa çok mutlu ettiniz beni
Uu gerçekten miolmadı o iş bak ya
Ne demek canım benim inşallah yeni yasin güzel seyler getirir :)
maşaAllah:)Benim oldu benim sonucum 335.5 dı 5 gun once sonucum 1074 de cıktı
ayy sen hemen öğrenince söyledinmi akrabalar a sorup duruyorlar var ama söyleyemiyroum:)Benim kist olmasa kalp atışına kadar beklemek istiyordum aslinda laf ediyorlar eşimin akrabalari cok gidiyomusum diye keyfimizden gidiyoz sankien güzeli zaten cok gitmemek doktorlarin çene durmuyor ki bır bır
Bayagı cıkmıs ama kanda yuksek gosterebılır bakalım bugun ogleden sonra belli olacakmaşaAllah:)
Azmin canım inşallah bakalım bende az önce kan verdim yarin belli olcak sonuclarim hic umudumda yok ama yinede bi ümitInşaallah kuzucum inşaallah. En çok istediğim şey bu işte bakalım rabbim nasip eder umarım artk..
kan değerin artmadı diyemi dış gebelik dediler ki canım????? sebebi neydiBanada dis gebe dedıler 5 gun once tekrar arastırdırlar kan testi yapmıstılar sonra sorun yok dedıler tek bnde mıyom war kananam war 14 Marta olmustum ben 40 gundur adet olmadım ogleden sonra ogrenecem Sondakını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?