- 2 Ocak 2015
- 71
- 40
- 88
- 34
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #79.061
Bnmde 5.haftada keslmşti. Progestanla tbiBenim kanamam 8.ci haftaya kadar olmustu onceden leke seklinde progestan kesti kanamayi
As hg Ins yuzun gulerek cıkarsın hastanedn bende gebeyim ama dusme tehlikesi olabılır
farkında bile değilsin yani :))))
Yok cnm ondan degıl daha cok yukselmıs degerler doktorlar sasırdı hemen ultrasyona yolladın ar beni bende mıyom war kanama yaptırıyor birde agrıkan değerin artmadı diyemi dış gebelik dediler ki canım????? sebebi neydi
benim adet e 4 gün kala idrar testinde çıktı canımMerhba arkdaşlar erkenden gebelık belırtısı yasadınızmı yoksa dırek kanla hamılelıkmı ogrendınız
o keki sen yedin dimi
o zaman kanamadan dolayımı dış gebelik sandılar canımYok cnm ondan degıl daha cok yukselmıs degerler doktorlar sasırdı hemen ultrasyona yolladın ar beni bende mıyom war kanama yaptırıyor birde agrı
Amin tsk ederım Cnm benım ıns hrpımızınde allah hepimizin yuzunu guldurur ıns amınİnşallah kuzum rabbim sag salim kucağına almayi nasip etsin inşallah
İnşallah kuzum rabbim sag salim kucağına almayi nasip etsin inşallah
Bence gıt gıtmekte fayda war ben bugun gıttım sonuclari ogleden sonra alacam o zaman hersey belli olacak kanamam war eet hâlâ suruyor ama karın ağrısı yko zaman kanamadan dolayımı dış gebelik sandılar canım
yaaa ben şimdi doktora gitmedim ya kötü birşey yoktur inşaAllah diye merak ediyroum
alttan bakıcak amaBence gıt gıtmekte fayda war ben bugun gıttım sonuclari ogleden sonra alacam o zaman hersey belli olacak kanamam war eet hâlâ suruyor ama karın ağrısı yk
bide bana sor hür gün daha çok ihityacım artıyo hergün anlatamam yaaa
herhalde bitanem unuturmuyum saat dolsunda kutlayayım diye bekledim yoksa uyuyacaktım :) zaten içimden geçirdim hahahaha inşaallah ilk kutlayan olurum diye :)
Azmin canım inşallah bakalım bende az önce kan verdim yarin belli olcak sonuclarim hic umudumda yok ama yinede bi ümit
Benimde bugun ogleden sonra belli olacakCanm iyi düşünelim iyi olsun umarım allah bu sefer nasip etmiştir
Benimde bugun ogleden sonra belli olacak
Ins canım benim bende doktorlardan onu beklıom iste ıyı haberleri allah razı olsun cnm sagol ıns sizlerdende guzel haberler alırımHadi bakalım Allah yardımcın olsun tatlım inşaallah bi sorun çıkmaz bebişini sana bağışlar. Hayırlı haberler ver bize..
Canim ben ozele gidiyorum arada da devlet hastanesine gidiyorum. Istanbul silivri kolan hastanesine gidiyorum muayene ücreti 25 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?